- Reaction score
- 11.233
Α, τί όμορφο!
Α, τί όμορφο!
Δεν εχει σημασια.Α, τί όμορφο!
Μπα, παίδες μη νομίζετε...Unusual and very weird .. this NVMe SSD specifically designed for audiophiles
As fascinating as you may have thought the SSD industry to be, we'll up it up a notch mire. An NVMe SSD that not only will store your data, but also improve audio quality. ...www.guru3d.com
όποιος κοιτάει να πάρει καλύτερη, έστω, διαφορετική, ποιότητα ήχου από... SSD, πρέπει να τον κοιτάξει ψυχίατρος, και δεν αξίζει ούτε χλευασμό.Δεν έχω διαβάζει το θέμα που χλευάζετε αλλά ο χλευασμός είναι τύπου : ρε τους χαζούς, πάνε στη Μύκονο και τα τρώνε στις γυναίκες και στα κλαμπς. Μα πόσο κουτοί ρε είναι και δεν πάνε πχ τι να πω δεν ξέρω. Βάλτε ο καθένας το δικό σας
Βρε συ Χάρη μου. Δεν ήταν αυτό το πόιντ. Μην γίνεσαι και εσύ σαν τους δημοσιογραφίασκους των καναλιών που κράζουν μετά τις οδηγίες. Έλεος δλδ ρε παιδιά. Γράφω ξεκάθαρα δεν έχω διαβάσει τι κράζετε άρα στα παπάρι@ μου το και καλά αίτιο.η χαιενδιά είναι απλά μια επιδημία άρνησης μαθηματικών
γιατί να έχεις έναν χαιενδ σκληρό και όχι και ram ? κάποιος πρέπει να ψάξει εκεί έξω για το χάιπερ χαιενδ χάρντγουερ που μας κρύβουν
απαπαΒρε συ Χάρη μου. Δεν ήταν αυτό το πόιντ. Μην γίνεσαι και εσύ σαν τους δημοσιογραφίασκους των καναλιών που κράζουν μετά τις οδηγίες. Έλεος δλδ ρε παιδιά. Γράφω ξεκάθαρα δεν έχω διαβάσει τι κράζετε άρα στα παπάρι@ μου το και καλά αίτιο.
τες πα. Εδώ μαμάνε τα ηλεκτρικά χιουκεντάι πόρσε 20ετίας , στα άλλα τράβαλα θα κολλήσουν οι τρολαετοί!!
Σοβαρά τώρα? Την ίδια απόλαυση ή έστω ικανοποίηση θα σού δώσει αυτό το πράμα?πάνε στη Μύκονο και τα τρώνε στις γυναίκες και στα κλαμπς.
ναι αλλά είναι χαιεντάδικος σαν τους παραπάνω;;;; !!Εγω πάντως μόνο SSD συνδέω πλέον στο Roon core
στείλε τον να σου τον κάνω έτσιΕγω πάντως μόνο SSD συνδέω πλέον στο Roon core
Όλοι ξέρουν πως το Black είναι για ροκ ενώ το Green είναι για electronic.Western digital Black του 1 ΤΒ, Κώστα μου, τί αηδίες Green γράφεις;