Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
16.681
Reaction score
50.702
Τέο μια από τα ίδια και εδώ, έχουμε κάτσει στο γκαζόν κάτω από μια πατλιά (παχύς ίσκιος) και κοιτάμε όλοι προς το φούρνο...
Είναι λες και φοβόμαστε μη βγάλει ποδαράκια και αρχίσει να τρέχει :roflmao:
 







bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
16.681
Reaction score
50.702
Από τα 4 κιλά λογικά έμειναν 2+ μετά το ψήσιμο, μπέσα όμως πρέπει να έφαγα μαναχός το ένα!!
Έγινε αναμενόμενα λουκούμι, λίγο πριν ψηθεί έβαλα δίπλα και ένα ταψί πατάτες για συνοδευτικό.
Στο φούρνο όλα αποκτούν μια πολύ έντονη και ιδιαίτερη γεύση, τον έκαψα με ψιλά μυγδαλήσια ξύλα. (κρατάει θρακα για ώρες)
Έπαιξε και Εκμα μουστάρδα... Δεν περιγράφω άλλο!! :drinks:
IMG_20220605_142330-01.jpeg
 


Μηνύματα
1.719
Reaction score
2.496
Από τα 4 κιλά λογικά έμειναν 2+
Στο φούρνο όλα αποκτούν μια πολύ έντονη και ιδιαίτερη γεύση
Έπαιξε και Εκμα μουστάρδα... Δεν περιγράφω άλλο!! :drinks: View attachment 253834

Όχι μουστάρδες κλπ σε τέτοια κρέατα και μάλιστα με τέτοιο τρόπο μαγειρεμένα , ατόφια γεύση και μόνο !
 


bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
16.681
Reaction score
50.702
Όχι μουστάρδες κλπ σε τέτοια κρέατα και μάλιστα με τέτοιο τρόπο μαγειρεμένα , ατόφια γεύση και μόνο !
Ο καθένας με τα γούστα του, φαντάς πως βγήκα εψέ αποκλειστικά για να αγοράσω τη συγκεκριμένη μουστάρδα.
Άσχετο αλλά επειδή είμαι φαν αυτής της ΕΚΜΑ, ή άλλαξε η συνταγή ή δεν τους πέτυχε αυτή τη φορά, ήταν αρκετά ήπια στη γεύση.
Είναι πολύ ιδιαίτερη και δυνατή η γεύση και σε κάποιους ξέρω αυτό δεν άρεσε.
Θα δείξει εν καιρό...
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
56.546
Reaction score
140.320
IMG_20220605_174708.jpg
IMG_20220605_174704.jpg
IMG_20220605_174212.jpg


Παλαιωμενο μοσχάρι Αργεντινής σε ταρταρ.


IMG_20220605_181142.jpg
IMG_20220605_181138.jpg
IMG_20220605_181135.jpg


Και 3 κοπές.
Ντιμιφουτ, λιώνει στο στόμα, σωστά ψημένο.
Πολύ σωστά. Όχι αστεία.

IMG_20220605_181510.jpg




ΥΓ. Δεν είναι καινούριο το μαγαζί, και πήγα μιλημενα.

IMG_20220605_171711.jpg
 
Last edited:


Μηνύματα
2.487
Reaction score
3.109
View attachment 253861 View attachment 253862 View attachment 253863

Παλαιωμενο μοσχάρι Αργεντινής σε ταρταρ.


View attachment 253866 View attachment 253867 View attachment 253868

Και 3 κοπές.
Ντιμιφουτ, λιώνει στο στόμα, σωστά ψημένο.
Πολύ σωστά. Όχι αστεία.

View attachment 253870



ΥΓ. Δεν είναι καινούριο το μαγαζί, και πήγα μιλημενα.

View attachment 253871
Προτιμάς εσωτερικά το κρέας να είναι προς άψητο ή το αδικεί ή φωτογραφία;
 







Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.486
Μηνύματα
2.978.636
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14
Top