Disney+

Reaction score
3.077
Ρωτάω γιατί αναγκαστικά έχω vodafone tv για πολύ καιρό ακόμα.
Τώρα θα μου πεις αφού έχεις γιατί δεν βάζεις να δεις πως είναι...άλλο αυτό. :laugh:
Μήπως είναι για τα καινούρια συμβόλαια ή και τα παλιά. Πρόσεχε μην βάλεις αν είναι μόνο στα καινουρια και σου πετάξουν ανανέωση συμβολαίου αλλά 2 χρόνια..

melina

Cargo 200
Reaction score
42.876
Μήπως είναι για τα καινούρια συμβόλαια ή και τα παλιά. Πρόσεχε μην βάλεις αν είναι μόνο στα καινουρια και σου πετάξουν ανανέωση συμβολαίου αλλά 2 χρόνια..
Δεν βάζω μέσω vodafone tv με τίποτα αν δεν το έχει ήδη στο υπάρχον πρόγραμμα.

Το θέμα είναι ότι η μάχη χάθηκε πριν καν ξεκινήσει, πήρα μήνυμα πριν λίγο από την κόρη να βάλω disney+ οπότε είναι μετρημένα τα κουκιά μου. Θα πιάσει τόπο, τελικά, η προεγγραφή :unsure:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.876
Λοιπόν, παίζει στο apple tv το Disney+, τέλειο streaming, εικόνα ήχος.
Παρατηρήσατε ότι δίνει επιλογή να επιλέξεις version; πχ στους avengers μπορείς να επιλέξεις την imax enhanced ή τη cinematic widescreen version. Δεν ξέρω αν θα δω διαφορά αλλά έχει φάση (αλλάζει το aspect ratio σε κάποιες σκηνές).
Πανατοσεταρω και στην sony 4k ναβαλωναδω ένα gordon ramsay επεισόδιο ναπαγιαύπνο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.511
Στα Dune πάντως δεν... Ακόμα και μέσω play store και αναζήτηση Disney+ δεν την εμφανίζει ως εφαρμογή.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.685
Στο shield για να δουλέψει πάντως το 4κ, κατέφυγα σε εξαιρετικά προχωρημένα κόλπα, δεν ήταν καθόλου εύκολο (restart).

Τελικά νεράκι το δουλεύει το 4κ, και HDR και atmos και imax, όλα τα σφαζ' όλα τα μαχαιρών' το σίλντ.

Ρόουζ, παρ'ενα σίλντ ρε.. 🤣😂😜

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.482
Ρε σείς η ιδέα μου είναι ή έχει πολύ καλύτερη εικόνα από το Netflix?
Λαμπερή κοντραστάτη εικόνα , με ευκρίνεια .
Το netflix δεν έχει τέτοια εικόνα . Για Full HD μιλάω όχι για 4Κ hdr και τα λοιπά .
Το είπα και σε ένα φίλο και κείνος το ίδιο παρατήρησε. Με FULL HD επίσης.
Εγώ στο monior και στον προβολέα , εκείνος σε Monitor.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448
Α δεν ξέρω. Δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ. Και το σχεδόν για το pause. Εντάξει σιγά, αντί για μία πατάς δύο. 🙂

alexis

Reaction score
30.448

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.288
Άλλη ηλιθιότητα...
Any changes you make to your subtitles style applies to all profiles on a single device. These changes do not apply to all of your devices. You will need to follow the steps below to change the style on each of your devices.
Αντί οι ρυθμίσεις κάθε προφίλ να λειτουργούν σε όλες τις συσκευές ακολουθώντας τον χρήστη, οι ρυθμίσεις αφορούν όλα τα προφίλια μιάς μόνο συσκευής.

alexis

Reaction score
30.448
Εγώ πάλι το βρίσκω λογικό. Επειδή αυτό αφορά το μέγεθος της οθόνης, είναι καλό να έχεις δυνατότητα ρυθμίσεων για κινητό, tablet, laptop, τηλεόραση, προτζέκτορα κλπ.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.753
FF, REV, pause. Δεν είδαν πώς γίνεται στο 'flix;
Ειδικά το FF πρέπει να το κάνουν τέλειο, επειδή είναι το πιο χρήσιμο "κουμπί" στις ταινίες. Έχω στείλει ήδη μήνυμα με παράπονο. Αν μαζευτούν κάτι μπορεί να γίνει. :biggrin:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.287
FF, REV, pause. Δεν είδαν πώς γίνεται στο 'flix;
Όντως στο netflix είναι πολύ πιο πρακτικό. π.χ. για FF απλά πατάς δεξί βελάκι στο τηλεκοντρόλ όση ώρα θες.
Εδώ πατάς 2 φορές δεξί να πας στο FF, ok για να ξεκινήσει (με διπλό/τριπλό ok αλλάζει η ταχύτητα) αφου ξεκινήσει για να σταματήσει πρέπει να πας πίσω στα buttons (2 φορές αριστερό) και μετά πάλι ok ... για να σταματήσει.... Και όλα αυτά στα τυφλά, χωρίς να βλέπεις ένα preview, κάτι τις.

alexis

Reaction score
30.448
Βρε δείτε την ταινία και αφήστε τα FF και τα REV. :biggrin:

Άντε κανένα πάουζε για πιπί ή να βγει η πίτσα 🍕 από το φούρνο. 😅

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ