JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.482
Βάλε για ένα μήνα.
Μήπως είναι για τα καινούρια συμβόλαια ή και τα παλιά. Πρόσεχε μην βάλεις αν είναι μόνο στα καινουρια και σου πετάξουν ανανέωση συμβολαίου αλλά 2 χρόνια..Ρωτάω γιατί αναγκαστικά έχω vodafone tv για πολύ καιρό ακόμα.
Τώρα θα μου πεις αφού έχεις γιατί δεν βάζεις να δεις πως είναι...άλλο αυτό.
Δεν βάζω μέσω vodafone tv με τίποτα αν δεν το έχει ήδη στο υπάρχον πρόγραμμα.Μήπως είναι για τα καινούρια συμβόλαια ή και τα παλιά. Πρόσεχε μην βάλεις αν είναι μόνο στα καινουρια και σου πετάξουν ανανέωση συμβολαίου αλλά 2 χρόνια..
Τι εννοείς;;Η πλοήγηση πάντως καθώς παίζει κάτι είναι άθλια. WTF!
Αντί οι ρυθμίσεις κάθε προφίλ να λειτουργούν σε όλες τις συσκευές ακολουθώντας τον χρήστη, οι ρυθμίσεις αφορούν όλα τα προφίλια μιάς μόνο συσκευής.Any changes you make to your subtitles style applies to all profiles on a single device. These changes do not apply to all of your devices. You will need to follow the steps below to change the style on each of your devices.
Όπως πάω θα πάρω την αντιπροσωπεία.Ρόουζ, παρ'ενα σίλντ ρε..
Ειδικά το FF πρέπει να το κάνουν τέλειο, επειδή είναι το πιο χρήσιμο "κουμπί" στις ταινίες. Έχω στείλει ήδη μήνυμα με παράπονο. Αν μαζευτούν κάτι μπορεί να γίνει.FF, REV, pause. Δεν είδαν πώς γίνεται στο 'flix;
Όντως στο netflix είναι πολύ πιο πρακτικό. π.χ. για FF απλά πατάς δεξί βελάκι στο τηλεκοντρόλ όση ώρα θες.FF, REV, pause. Δεν είδαν πώς γίνεται στο 'flix;