Disney+

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.678
Ειδικά το FF πρέπει να το κάνουν τέλειο, επειδή είναι το πιο χρήσιμο "κουμπί" στις ταινίες. Έχω στείλει ήδη μήνυμα με παράπονο. Αν μαζευτούν κάτι μπορεί να γίνει. :biggrin:
Ειδικά για το ff, όταν το είδα πως δουλεύει είπα μέσα μου να η χαρά του εξ, αυτό παιζ θαυμάσια στα γρήγορα μια ταινία. 😂

Όλο γκρίνια είστε ρε...

exile

Videocameras
Reaction score
4.415
Δεν μου είχε έρθει ακόμα το email με την έκπτωση προεγγραφής και αποφάσισα να επιχειρήσω την Ερντογάν συνδρομή. 8-)

Παιδεύτηκα λίγο γιατί τα είχαν παίξει οι servers αλλά τη βρήκα την άκρη. Και μην ακούσω ότι στέλνω λεφτά στον εχθρό! Στην Καλιφόρνια πάνε τα λεφτά! :biggrin:

Η Revolut μου κράτησε 19,49 € για τις 349,90 τουρκικές λίρες της ετήσιας συνδρομής.

View attachment 254954
Οι απαντησεις πάντως του team είναι ταχύτατες για το FF...

1.
Dear subscriber,
Thank you for the update.
We would like to inform you that your request cannot be forwarded because you are a subscriber in a different country from your ip, and that the address details or mobile or landline addresses are different, so if you really think that with 20 euros you will get preferential treatment you are mistaken.

Thank you for your understanding.

Disney+ FF Team

Ειδικά το FF πρέπει να το κάνουν τέλειο, επειδή είναι το πιο χρήσιμο "κουμπί" στις ταινίες. Έχω στείλει ήδη μήνυμα με παράπονο. Αν μαζευτούν κάτι μπορεί να γίνει. :biggrin:

2.
Dear subscriber,
We would like to inform you that during your subscription, you were asked to answer the following questions.

If you missed this step, we are sorry, but there is nothing you can do.
Keep pressing the button several times.

Disney+ FF Team

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.751
Οι απαντησεις πάντως του team είναι ταχύτατες για το FF...

1.
Dear subscriber,
We would like to inform you that your request cannot be forwarded because you are a subscriber in a different country from your ip, and that the address details or mobile or landline addresses are different, so if you really think that with 20 euros you will get preferential treatment you are mistaken.

Disney+ FF Team

2.
Dear subscriber,
We would like to inform you that during your subscription, you were asked to answer the following questions.

If you missed this step, we are sorry, but there is nothing you can do.
Keep pressing the button several times.

Disney+ FF Team
Ως διεύθυνση στην Τουρκία έχω βάλει μία ελληνική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη. Βοήθεια μας! :lol:
Στο Netflix είχα βάλει ένα κεμπαμπτζίδικο. 😍:gamer:

exile

Videocameras
Reaction score
4.415
Ως διεύθυνση στην Τουρκία έχω βάλει μία ελληνική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη. Βοήθεια μας! :lol:
Στο Netflix είχα βάλει ένα κεμπαμπτζίδικο. 😍:gamer:
Θεός φυλάξει...
Άνετα αγαπητέ...μη φοβού...
Έτσι κι αλλιώς εγώ ...διακοπές κάνω εδώ...:whistling:

AVsite: A section files...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.751
Κεμπαπτζίδικο και γω για το amazon prime λες να έχουμε βάλει το ίδιο?
Άντε μετά να βγάλουν στατιστικά για το κοινό...
Νο1 σινεφίλ κατηγορία οι Τούρκοι σουβλατζήδες. :lol:

Reaction score
8.952
Και εγώ το έβαλα για ένα μήνα δοκιμαστικά (γιατί το Netflix το διέκοψα) για να δω μήπως μου έχει ξεφύγει καμιά ταινία αλλά μάλλον τα παιδιά μου θα το ευχαριστηθούν περισσότερο !!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.751
θελει vpn για εγγραφή και παρακολούθηση από Τουρκία;
Μόνο για την εγγραφή και την πληρωμή που πρέπει να γίνει από gmail account που έχει δημιουργηθεί στην Τουρκία (μέσω VPN).

Η χώρα που παρακολουθούμε Disney+ (ή Netflix) έχει να κάνει μόνο με το περιεχόμενο που αντιστοιχεί στο τοπικό region. Η προέλευση του λογαριασμού δεν παίζει ρόλο. Για παράδειγμα ένας Αμερικανός με US account μπορεί να ταξιδέψει σε όσες χώρες υποστηρίζει το Disney+ και να παρακολουθεί το περιεχόμενο της χώρας προορισμού.

VPN για παρακολούθηση χρειάζεται μόνο αν θέλουμε να έχουμε συνδρομή σε μία υπηρεσία που δεν έχει έρθει ακόμα στη χώρα μας. Όπως π.χ. ήταν το Disney+ μέχρι τον Ιούνιο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.751
Να ξεκαθαρίσω ότι όλα αυτά με Τουρκία και Αργεντινή, Πακιστάν (άλλες φτηνές χώρες, όχι όμως Τουρκία) τα κάνω για παιχνίδι. Αν αθροίσω τα χρήματα που πληρώνω συνολικά για συνδρομές (μαζί με 2 VPN), τις περισσότερες εκ των οποίων τις έχω για πειράματα, είναι περισσότερα από το να είχα 3-4 συνδρομές μόνο με αυτά που πράγματι χρησιμοποιώ και δικαιολογούν τα χρήματά τους.

Reaction score
3.077
Να ξεκαθαρίσω ότι όλα αυτά με Τουρκία και Αργεντινή, Πακιστάν (άλλες φτηνές χώρες, όχι όμως Τουρκία) τα κάνω για παιχνίδι. Αν αθροίσω τα χρήματα που πληρώνω συνολικά για συνδρομές (μαζί με 2 VPN), τις περισσότερες εκ των οποίων τις έχω για πειράματα, είναι περισσότερα από το να είχα 3-4 συνδρομές μόνο με αυτά που πράγματι χρησιμοποιώ και δικαιολογούν τα χρήματά τους.
Είσαι παιχνιδιάρης!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.502
Για πε ρε παλικάρι τι έκανες και δούλεψε....:mad:

Με βάλατε στην πρίζα να ξεπακετάρω το Shield Pro, το σύνδεσα, (όοοοοχι, plex server δεν έστησα ακόμα...:laugh:) κατέβασα το Disney+ που δεν υπήρχε στις εφαρμογές, αλλά έχω 2 θέματα:
1. Δεν έχω 4Κ στο ίδιο σαπάκι με το δικό σου, όσα restart κι αν έκανα. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις εικόνας του Shield. Ρε πού πήγα κι έμπλεξα....:headbang:
2. Στην αναπαραγωγή ταινίας, στις επιλογές ήχου & υποτίτλων δεν υπάρχει το πεδίο "ΣΤΙΛ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ" ώστε να αλλάξω την εμφάνιση και το μέγεθος. Σε σένα εμφανίζεται;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.678
Ένα restart. 😂
(ούτε ξέρω πόσο καιρό είχε να κάνει ρισταρτ, δε το κλείνω ποτέ)

Στο shield έχω βάλει ντιφολτ ανάλυση 4κ/24.

Μετά το restart, και τα μενού του Disney ήταν σε 4κ και οι ταινίες που το υποστηρίζουν.

Με υπότιτλους δεν ασχολήθηκα.

Ολες οι πηγές μου, είναι ντιφολτ στα 4κ.

Το οππο δουλεύει στα 60ρ, το λέει ο προβολέας μόλις επιλέγω πηγή

IMG_20220617_002539.jpg

Το σίλντ στα 24

IMG_20220617_002603.jpg

Και το λένε οι πληροφορίες εισόδου στο λουματζεν

IMG_20220617_002652.jpg

Μόλις ξεκινήσει ταινία λέει και HDR ο λουματζεν

IMG_20220617_002826.jpg

IMG_20220617_002749.jpg

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.288
Βάζουμε Love Death + Robots season 3 😍 στο Netflix κι αρχίζει το Ντολμαδάκι όταν αλλάζει επεισόδιο άμεσα: Πολιτισμός! :biggrin:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.287
Πολιτισμός είναι η εικόνα του DISNEY + το netflix απλά ακολουθεί.
μεγαλώνουν κι οι υπότιτλοι για σας τα παππούδια!

1655430235205.png

Από το "Continue watching" έχει βρει κανεις πως σβήνουν τίτλοι;;;;
Μετάνιωσα βρε αδελφέ και δε θέλω τελικα να δω την ταινία... θα την έχω εκεί μια ζωή;;;

1655430668509.png

Last edited:

Reaction score
3.077
μεγαλώνουν κι οι υπότιτλοι για σας τα παππούδια!

Από το "Continue watching" έχει βρει κανεις πως σβήνουν τίτλοι;;;;
Μετάνιωσα βρε αδελφέ και δε θέλω τελικα να δω την ταινία... θα την έχω εκεί μια ζωή;;;

Και φουξια χαχαχα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.472

Με βάλατε στην πρίζα να ξεπακετάρω το Shield Pro, το σύνδεσα, (όοοοοχι, plex server δεν έστησα ακόμα...:laugh:) κατέβασα το Disney+ που δεν υπήρχε στις εφαρμογές, αλλά έχω 2 θέματα:
1. Δεν έχω 4Κ στο ίδιο σαπάκι με το δικό σου, όσα restart κι αν έκανα. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις εικόνας του Shield. Ρε πού πήγα κι έμπλεξα....:headbang:
2. Στην αναπαραγωγή ταινίας, στις επιλογές ήχου & υποτίτλων δεν υπάρχει το πεδίο "ΣΤΙΛ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ" ώστε να αλλάξω την εμφάνιση και το μέγεθος. Σε σένα εμφανίζεται;
Ο @profi δεν μπορεί να βοηθήσει; :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.540
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106