Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
8.826
Δεν λές είναι ο πιο φιλικός εδω μέσα με το πικάπ (και ας μην έχει) xa xa. . Μην μου τον στενοχωρείς και αλλάξει σε εντελώς αδιάλλακτη στάση. Ακούει και μουσική που εντάξει , έπεσε στην δεκαετιά που το βινυλιο είχε τα χειρότερα πρέσινγκ , οπότε καλό είναι και το cd. :D

Ναι αλλά αφού αυτό απαιτείται για πραγματική υψηλή ποιότητα. Τι να πουν ψέμματα ?

Απο την άλλη βέβαια λένε ότι η ηχομπάρα είναι καλύτερος ήχος και απο ενα καλό και ποιοτικό δικάναλο. Οπότε είσαι άδικος στη περιγραφή σου. :D Γενικώς τα πάντα ακούγονται, με Ηρακλείτεια βέβαια δημοκρατία χα χα.
Ναι και μετά το μόνο που σου λείπει αφού τα κάνεις όλα αυτά είναι μια κονσόλα και προ τουλς για να αρχίσεις να μιξαρεις πολυκαναλο. :biggrin:

Το θέμα είναι ότι μπορεί κανείς να ανέβει επίπεδο χωρίς να χρειάζεται να εφαρμόσει όλα αυτα από την στιγμή που στην πράξη είναι ανεφσρμοστα.
Ένα 5.1.4 σεταπ για μουσική είναι αποδεκτό και μάλιστα εάν δεν μπορεί να βάλει 4 ηχεία πάνω, υπήρχε η πρόταση του βιλφριντ φαν μπελεν του Auro 3D να βάλει τουλάχιστον 2 ηχεία ύψους αλλά μπροστά. Αλλωστε η όλη ιστορία ξεκίνησε με 2 ηχεία μπροστά 2 πίσω και 2 μπροστά πάνω.
Επίσης υπάρχουν λύσεις για όλα τα βαλάντια.
Το πρότυπο σεταπ δεν θα γίνει ποτέ ελκυστικό για τον μέσο ακροατή.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.770
Επισης πρεπει να πω οτι εγω ακουω την Μουσικη απο το σεταπιον εχοντας την φωτος της Μαιριλην Μονροε στο κρεβατι διπλα μου ισως οχι και ολοσωμη :) ;)
Ενω ο χερ ντοκτορ με τα ιμερσιβια του τα πολυκαναλα του τα ντιπιεσια του τα πολαπλα σαπγουφα του δορυφορους κλπ κλπ εχει την Μαιριλιν ΚΟΥΚΛΑ στο κρεβατι του που εχει και μαλλια αλαβαστρινο δερμα εχει και τρυπουλα για να περνει ζεστο νερο 36 βαθμους κελσιου ΑΛΛΑ το
σπουδεοτερο εχι ΦΩΝΗ που του λεει τι μου κανεις ζγουρομαλλι μου:drinks:
πως να συγκριθω εγω ο πτωχος πληβειος;):drinks:με τον Χερ Ντοκτορ με την καμια απ λεει και ο
Θρακομακεδων:dance2:που δεν ειναι απο την Θρακη ουτε απ την Μακεδονονια Μακαρι να ειτανε:dance2::gamer:
Αμα συνεχίσεις να με κράζεις και να με παρενοχλείς θα έρθω και θα σου βάλω Φώκο .

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.603
προβλεπω να εχει πολυ εργασια ο Αβεσαλομ ΤΩΡΑ θα τον παρω τηλ να επιληφθη του θεματος :gamer: :p

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.770
Εκτός από φώκο , θα σου ρίξω υπέρταση στο απεχθές σετάπιον σου . Αμα φάει 380 v , ξέρεις τι ωραία που θα πάρει φώκο από μόνο του?

Και αυτό ευθεία απειλή είναι. :fuckyou:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.369
ευθεια απειλη λεγεται αυτο κ. Μαρκου :p θα σε τακτοποιηση ο Αβεσαλομ να μαθεις:p
Εκτός από φώκο , θα σου ρίξω υπέρταση στο απεχθές σετάπιον σου . Αμα φάει 380 v , ξέρεις τι ωραία που θα πάρει φώκο από μόνο του?

Και αυτό ευθεία απειλή είναι. :fuckyou:
333

Ndis

Titika
Reaction score
4.755
Που καταλήγουμε βρε παιδια; Αν σε 10 χρόνια υπάρχει η επιλογή για 5-6-7-8 κανάλια επιπέδου ls60 (τυχαία αναφορά) σε λογικό κόστος, χωρίς καλωδιομάνι, που παιζουνε το 95% τον φορμάτ, θα πούμε οχι γιατί γουστάρουμε να παραμείνουμε στο δικάναλο;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.615
Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή το πολυκάναλο θα είναι wireless. Και πιθανότατα αργότερα όλα θα τα τρέχει μία smart TV με δυνατή CPU.

Φαντάσου μια 100αρα TV να στέλνει σήμα ασύρματα σε ένα 7.2.4, να κάνει calibration, να έχει όλα τα apps για streaming και άλλα....

Φαντάσου μια Samsung πχ ή μια Sony να αγοράζει το Dirac....

Ή την Samsung να βάζει τη Harman να φτιάξει ένα calibration software από το μηδέν, και ασύρματα ηχεία..

Ή την LG να αγοράζει τη SONOS και να πει και στην MERIDIAN δουλέψτε...

Όνειρο 🤸

Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.....

Last edited:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.741
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης,η άλλη όψη του νομίσματος έγκειται στο γεγονός ότι έχουν υπάρξει και στο παρελθόν περιπτώσεις μέσων που δεν επικράτησαν τελικά μολονότι υπερείχαν ως προς διάφορες τεχνικές τους παραμέτρους.
Ισχύει, γι'αυτό δε βγαίνουν νέες κυκλοφορίες σε BETA και σε DAT πλέον... :(

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.422
Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή το πολυκάναλο θα είναι wireless. Και πιθανότατα αργότερα όλα θα τα τρέχει μία smart TV με δυνατή CPU.

Φαντάσου μια 100αρα TV να στέλνει σήμα ασύρματα σε ένα 7.2.4, να κάνει calibration, να έχει όλα τα apps για streaming και άλλα....

Φαντάσου μια Samsung πχ ή μια Sony να αγοράζει το Dirac....

Ή την Samsung να βάζει τη Harman να φτιάξει ένα calibration software από το μηδέν, και ασύρματα ηχεία..

Ή την LG να αγοράζει τη SONOS και να πει και στην MERIDIAN δουλέψτε...

Όνειρο 🤸

Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.....
Εγώ βασικά απορώ ακόμη γιατί δεν έχουν γίνει αυτά τα πολύ λογικά που περιγράφεις.

Η μεγάλη αγορά χρόνια τώρα είναι η εικόνα κι όχι η μουσική. Για του μουσική υπάρχουν τα ασύρματα ηχεία και τα ακουστικά και δεν το βλέπω να αλλάζει αυτό ο κόσμος να έρθει ανάποδα.

Το περιεχόμενο στην εικόνα είναι αποκλειστικά πολυκάναλο πολύ καιρό τώρα. Γιατί δε βγάζουν εύχρηστα, ασύρματα πολύ-κάναλα συστήματα για τις μάζες (εκτός σόνος και soundbars), δεν το καταλαβαίνω. Μιλάω για samsung, lg, xiaοmi, hisense, κλπ. Ίσως τελικά οι ηχομπάρες να είναι αρκετά καλές (δεν έχω άποψη). Για τα σόνος ξέρετε την άποψή μου. Αλλά φτάνουν μέχρι 5.χ, νομίζω.

Reaction score
8.826
Έχει βγει μέχρι τώρα ελληνική μουσική σε πολυκαναλο, έστω Νταλάρας ρε παιδι μου ή θα την βγάλουμε πάλι με κραφτβερκ και μομπυ? :biggrin:
Πλάκα κάνω αλλά άμα δεν υπήρχαν αυτά τα απμιξερ δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να στήσω πολυκαναλο.
Και ναι μόλις το γυρνάς από το πολυκαναλο στο δικάναλο είναι σαν το ρεύμα που ερχόταν από Βουλγαρία, σαν να κατέβαινει ο γενικός ένα πράγμα. :lolsign:
Φαντάζομαι τι θα γίνεται στο ορίτζιναλ πολυκαναλο.

Reaction score
19.221
απώλεια ουδετέρου λέγεται , το μόνο εύκολο αν έχει 3φ παροχή.
Είπαμε να του κάψουμε το σετάπιον με μια άπαξ υπέρταση (και πάλι για καλό το λέει ο Κος Μάρκου απο τη μεριά του φαντάζομαι, ώστε να τον αναγκάσει να πάρει άλλο) , όχι και να τον σκοτώσουμε τον άνθρωπο με απώλεια ουδετέρου. :D
333 * 2 = 666. :D

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.736
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis