- Reaction score
- 139.633
Θα σας χώσω στη μπριζα όλους να γίνετε ιμερσιβ με ακουστικά.
Και πόσο θα μας πιάσουν τον πωπούλη για ένα αξιοπρεπές τέτοιο headphone?
Αυτό ακριβώς. Πάνω από όλα η μουσική. Και η απόλαυση αυτής είναι μόνο πολυκάναλη, για μένα και για πολλούς άλλους. Από το 2005 τα λέω. Επιτέλους έφτασε η ώρα. Άργησε, τουλάχιστον μία δεκαετία.πάνω απο όλα η μουσική
Αλέξη α) να σου βγάλω εγω studies να σου λένε ότι θές, μέχρι και ότι η ζάχαρη που είναι απο τα πολύ λιγα που πραγματικά επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι είναι κακό, ότι κάνει καλό, ιδίως όταν παίζονται τόσα χρήματα και όταν κάποιος (ένας νέος π.χ.) δεν έχει ακούσει κάτι καλύτερο για να συγκρίνει β) δεν τα διάβασα αυτά που πόσταρες για να δω εαν hold water και εαν είναι σοβαρά, αλλά επειδή είμαι γριά πουτ@να και εγω ακούσει και διαβάσει πολλά, σε πολλούς τομείς, που δεν αληθεύουν ούτε πέφτουν μέσα στις προβλέψεις τους, κρατάω μικρό καλάθι. Εσυ είπαμε είσαι αισόδοξος, β) δεν μου είπες μπράβο, ούτε μου έβαλες like με το βίντεο που ανέβασα για τα -18 με -20 dbfs. χα χα. Βέβαια όταν η Dolby βγάλει τα καλούδια της, κομπρέσιον κλπ στο masterbus θα τα ξαναπούμε χα χα.Αυτό ακριβώς. Πάνω από όλα η μουσική. Και η απόλαυση αυτής είναι μόνο πολυκάναλη, για μένα και για πολλούς άλλους. Από το 2005 τα λέω. Επιτέλους έφτασε η ώρα. Άργησε, τουλάχιστον μία δεκαετία.
Όπως λέει και ο μηχανικός στο video που ανέβασα (είναι το πρώτο Dolby Atmos Music Studio στο ΗΒ),.....
"...there are studies that show immersive audio has a deeper connection with the listener, it's more memorable, and I felt that in my process as well when I get it I'm like I just want to turn it up and hear it and feel it, I want to feel it more you know,...."
it's not about the gear @thva, but for the pleasure and the experience.
......η απόλαυση αυτής είναι μόνο πολυκάναλη, για μένα και για πολλούς άλλους. Από το 2005 τα λέω.....
Και ωραίος…. ελεύθερος ?
.
Το ξέρεις το ανέκδοτο στον Παράδεισο , που λέει η πινακίδα του αυτοκινήτου δεν γράφει "ωραίος" αλλά "Ναζωραίος" ε ? .... και είναι ο γιός του αφεντικού και κάνει ότι θέλει χα χαΚαι ωραίος
Netflix says its new high-quality audio is equivalent to a master
Netflix announced today that it's bringing "studio quality" sound to its audiences. The company is increasing its audio bitrate up to 640 kbps on devices that support 5.1 surround sound and up to 768 kbps for Dolby Atmos -- though you'll need to be a Premium subscriber for that. It's also...www.engadget.com
Ε, ναι αφου το είπε ο μηχανικός της Netflix .... κάνανε μελέτες , 600 τόσα kbps είναι καλά , μετά δεν καταλαβαίνεις.Α, πολύ ωραίο λινκ, δε το ήξερα.
Ωραία πράματα. Εύγε.
Το ίντερνετ πλέον πάει καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα ροής δεδομένων, χθες έβλεπα γω 4κ dolby atmos HDR σε Disney στον προβολέα, και ταυτόχρονα η γυναίκα Netflix 4k HDR στην τηλεόραση.
Ούτε καρέ δεν έχασε, κανένα θέμα.
Και μια χαρά ήταν ο ήχος, ωραίο ιμέρσιβ, το φχαριστηθηκα.
Και το βινύλιο upmixedΤο αυτό. Όλα τα πολυκάναλα native και τα δικάναλα upmixed.
Για την ιστορία, μάζευα ως θησαυρό διάφορες ηχογραφήσεις 24/192.έχοντας και ότι έχουμε σε βινύλιο, cd, 24/96, 24/192,
Δεν είναι προκοπής ο (ο)φις.
Δεν μου τα έδινες εμένα που τα πέταξες χα χα.Για την ιστορία, μάζευα ως θησαυρό διάφορες ηχογραφήσεις 24/192.
Για χρόνια. Είχα σκληρούς, και βεβαίως ηχητικά ήταν ανώτερα των τυπικών ρεντ μπουκ, καμιά σχέση, δε το συζητάμε καν.
Για την ιστορία, τα έχω σβήσει όλα, πέταμα, στους ίδιους σκληρούς γράφω ιμέρσιβ υλικό.
Εκεί που είσαι ήμουνα, εκεί που είμαι δε ξέρω αν μπορείς να έρθεις.
Αυτό το έπαθα όταν έκανα μπανάκι σε μερικές πολύ σούπερ παραλίες (πολύ μακριά μου δυστυχώς).Υπάρχει κάποιος που έχει αξιοπρεπές πολυκάναλο και να προτιμάει να ακούει τα δικάναλα χωρίς upmixing?
Εγώ δεν ακούω δικάναλα ποτέ. ΠΟΤΕ. Το θεωρώ κωμικό, ακούγεται πολύ υποδεέστερα από το upmixed, σαν να μπήκα τιμωρία γιατί δεν έφαγα όλο το φαΐ μου.
Όλα upmixed, ακόμα και οι ειδήσεις, το ΝΒΑ, τα CDs με ηχογραφήσεις του 50.
Ακόμα και τα πεντακάναλα τα παίζω upmixed, αν και εκεί η διαφορά δεν είναι τόσο χαοτική όπως μεταξύ δικάναλου με upmixed.