- Reaction score
- 80.707
παρακαλώ με το μαλακό ... ας αφήσουμε τα μπουμπούκια να ανθίσουν πρώτα
Αν νιώθεις πως υπάρχουν, είσαι (προφανώς) ελεύθερος να τις ψάξεις και να τις αναζητήσεις (και ας λέμε εμείς πως δεν υπάρχουν....)διαφορές ήθελα να πω υπάρχουν!
ότι μάλλον υπάρχουν και άλλα νίματα για αυτά τα θέματα...Μάρκου τι εννοείς δεν χωράνε εδώ;
Τι σύστημα-χώρος;έχω ο ίδιος ακούσει διαφορές σπίτι μου κάνωντας πολλές δοκιμές.
από το στερεο σου ζήτησε βρε....όχι απ την κρεβατοκάμαραPrivate area. No photos. Sorry..
Διαφωνίες επί του επιστημονικού δεν χωράνε εννοεί..Μάρκου τι εννοείς δεν χωράνε εδώ;
Κάποτε μας απείλησε ένα μέλος με μήνυσηαπό το στερεο σου ζήτησε βρε....όχι απ την κρεβατοκάμαρα
Τσουαπό το στερεο σου ζήτησε βρε....όχι απ την κρεβατοκάμαρα
Όπως για τον Μάρκου οι κατασκευαστές είναι απατεώνες έτσι και για εμένα οι επιστήμονες είναι άσχετοι.Διαφωνίες επί του επιστημονικού δεν χωράνε εννοεί..
Αλλά μην δίνεις σημασία..
Αυτή..
μου λένε είναι πιο όμορφη από αυτή..
Αλλά ότι κι αν λένε οι μελέτες..
Δε χάρτ γουάντς γουάτ δε χάρτ γουάντς..
Υ.Γ. Γενικά το λέω..
Μην δίνετε πολύ χρήμα σε καλώδια.
Πάρτε κι άλλα subwoofer.
λες για εκείνον τον χλεμπονιάρη που τον χάιδευε ο @VLASSIS-S ?Κάποτε μας απείλησε ένα μέλος με μήνυση
γιατί τον βγάλαμε φωτό σε μάζωξη 45 ατόμων, που ήρθε με την θέλησή του.
Κάτι με δόντια νομίζω είχε σχέση το όνομά του.
Οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, οδοντικό νήμα, δεν θυμάμαι.
για εμένα οι επιστήμονες είναι άσχετοι.
Δε ξέρω αν έμειναν μόνο στα χάδια...λες για εκείνον τον χλεμπονιάρη που τον χάιδευε ο @VLASSIS-S ?
μερακλής ο vlasis.....δεν χαμπαριάζει όταν σέρνει...Δε ξέρω αν έμειναν μόνο στα χάδια...
Πολύ σωστή χρήση δικάναλου.Όποτε θέλω ν'ακούω χαλαρά ευρισκόμενος έξω από τη νοητή ηχόσφαιρα ή κι έξω από το...δωμάτιο - λ.χ. μαγειρεύοντας ή απασχολούμενος παράλληλα με άλλες οικιακές εργασίες δεν θα μ'ενοχλούσε διόλου να γινόταν δικαναλικά
Με μεγάλη μου χαρά θα τα διαγράψω, δεν έχω έρωτες με τα μέσα αποθήκευσης σα κατ' βλαμμένα βινυλιολάγνα γερόντια, και είμαι πάντα ανοιχτός σε νέες περιπέτειες, νέες προκλήσεις, νέες εξελίξεις στο χόμπι, παρότι δεν είμαι πλέον και τόσο.. "νέος" .Χαμογελώ σκεπτόμενος ότι σε καμιά δεκαετία θα πρέπει να τα ξαναδιαγράψεις ώστε να περιλάβεις το νέο και βελτιωμένο ΄΄submersive΄΄ format που θα έχει οπωσδήποτε κυκλοφορήσει μέχρι τότε.