- Reaction score
- 12.240
Σήμερα που θα πάω στο σπίτι, θα βάλω σε λειτουργία το zip drive μου των 100mb. Τρέμε Κωσταυτχιά, θα σου κάνω τον τρίνοβ σκόνη!!!!
Σε windows ή σε mac?Για ραπ;
Τι συνταγογραφείς για ραπ γιατρέ;
Έχεις κάτι για msdos ή ακόμα καλύτερα, για gwbasic?Σε windows ή σε mac?
Δισκέτες των 5.25" λέμε, τι δεν καταλαβαίνετε...;;;;Έχεις κάτι για msdos
Εμ βέβαια, μετά από τόση πλύση εγκεφάλου που τους έχει κάνει ο Έαρ, βάζουν ντιφχιούζορς ακόμα και στον εσεσντή...Οσοι παρετε αυτον το δισκο, μην παραλειψετε με 800 δολλαρια επιπλεον να αναβαθμισετε με το παρακατω heatsink που παραλληλα ειναι και ντιφιουζερ.
"Optional heat defusing heatsinks, solid aluminum with copper plating further enhances performance and heat dissipation by more that 10-degree Fahrenheit compare to commercial heatsinks."
View attachment 253337
Διαθέτω! 10 σφραγισμένες TDK στο κουτί τους, ποτέ χρησιμοποιημένες!!! Μόνο για γνώστες...Δισκέτες των 5.25" λέμε, τι δεν καταλαβαίνετε...;;;;
Πλάκα, πλάκα, κάθισα και κοίταξα προσεκτικά αυτό το μαραφέτι και ... πως το φτιάξανε ρε σεις? Εφτιαξαν καλούπι και το χυτεύουν;; Και με τι κόστος; Και πόσο το πουλάνε; Γιατί πρεσαριστό με τόσο οξείες ακμές και σύνθετες τρίεδρες γωνίες δεν νομίζω οτι βγαίνει. Μελίδης ακούει;Εμ βέβαια, μετά από τόση πλύση εγκεφάλου που τους έχεις κάνει ο Έαρ, βάζουν ντιφχιούζορς ακόμα και στον εσεσντή...
Λάμπα για σάλτσες τραντζίστορ για γκάζια !! Χαχαχααπαπα
δεν πήγαινε direct για σένα μωρέ.....
εσύ είσαι υβρίδιο χαιενδά
ααααα μας κλέβουν....η σωστή διαδικασία είναι να βάζεις έναν ινδό να το λαξεύει αλλιώς χάνει σε μεσαίεςΠλάκα, πλάκα, κάθισα και κοίταξα προσεκτικά αυτό το μαραφέτι και ... πως το φτιάξανε ρε σεις? Εφτιαξαν καλούπι και το χυτεύουν;; Και με τι κόστος; Και πόσο το πουλάνε; Γιατί πρεσαριστό με τόσο οξείες ακμές και σύνθετες τρίεδρες γωνίες δεν νομίζω οτι βγαίνει. Μελίδης ακούει;
3d printing το αλουμινιο και επορειχάλκωση?Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά αναρωτιέμαι πως το φτιάχνουν.
Ε, 800$ το πουλανε. Δε νομιζω να μπαινουν μεσα.Τις είδα τις εσοχές, και σκέφτηκα μήπως τις έκαναν μετά με πρόσθετη κατεργασία.
Αλλά πάλι, 3d printing το αλουμινιο και καπάκι επορειχάλκωση, και μάλιστα κομμάτι - κομμάτι ??! Παναγία μου !$!$!$!$$$!!!
(φαντάζομαι ξέρεις πως γίνεται η 3διάστατη εκτύπωση μετάλλων)
Το έχεις ακούσει;Άδειο κουτί για $1500 πουλάνε κάποιοι.