christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.939
![1656106113057.png](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2022/06/374859_359c693111f306e3971cf38fe10298b2.png)
Μάλλον έφταιγε το δώρο...Κάποτε μας απείλησε ένα μέλος με μήνυση
γιατί τον βγάλαμε φωτό σε μάζωξη 45 ατόμων, που ήρθε με την θέλησή του.
Κάτι με δόντια νομίζω είχε σχέση το όνομά του.
Οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, οδοντικό νήμα, δεν θυμάμαι.
Μηχανή βασανιστηρίων είναι?
Βλέπω, όλοι είχατε μαλλιά τότε
με τέτοια προσήλωση έπιανε κ τον κwλο του Νίμα?Μάλλον έφταιγε το δώρο...
![]()
Ναι, και; Χάρηκες βρε που βρήκες κάποιον που συμφωνεί μαζί σου;;Βρε συ Αλέξη, τι λένε αυτοί ? Τώρα το είδα. 'Oτι λέω εγω (και χειρότερα) , που βασικά ούτε καν ξέρω τι είναι το Atmos ?
Λογική να υπάρχει πάνω απο όλα. Ο παππούς (όρεξη που την έχει) πάντως στο κάτω βίντεο, βρήκε τις λύσεις και φθηνά.Κάνει μίξη όχι μόνο στις δικές του μουσικές αλλά και σε φίλους. χα χα
Για να σε πειράξω χα χα. . Πω πω κολοτούμπα οι τύποι.Τι μου τα βάζεις αυτά και μου τρως χρόνο Σαββατιάτικα;;
Έχεις απόλυτο δίκιο και μάλιστα αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα ηχεία κατά την προσωπική μου άποψη. Όχι σε όλα τα brands βέβαια..Τα μόνιτορ τα παλιά τα ορθόδοξα, ήταν άλλο πράγμα. Ξύπνησα μετά απο 10 χρόνια και βλέπω ότι τα σημερινά "μόνιτορ" έχουν ενα τέτοιο dispersion (διασπορά), όπως τα παλιά Hi FI που παλιά βρίζανε. Το εαν είναι "καλύτερη" ή/και βοηθάει το στήσιμο με dsp κλπ, δεν σημαίνει τίποτε. Δεν έπρεπε κάν να υπάρχει. Αλλά α) μάλλον άλλαξε η φυσική και η "επιστήμη"και β) ή έπαιξε και εδω κανά redefine πάλι και τα μόνιτορ τα σημερινά τα βγάζουν για σπίτι (ακόμη και για στούντιο) οι εταιρίες που βγάζαν τα παλιά μόνιτορ και άρα παραμένουν "μόνιτορ".
Μην το κάνουμε θέμα.
Χαμός....
Δεν ξέρω τι λέει και ο Τούλ για το θέμα, να κάνω μεγαλύτερα "πειράγματα" χα χα. Θα άλλαξε και αυτός γνώμη απο τα ψυχοακουστικά τέστ των 30 sec που έκανε σε αυτά τα 12 τεμάχια. χα χα
ακόμη και 1 sub κάνει ΤΗΝ διαφορά....Θα μου μείνει πάντως η απορία, πώς μπορείς με πενταράκια ηχεία (έστω πολλά) να έχεις τόσο καλό ήχο σε αίθουσα 20 ατόμων και αν έχει νόημα η τόση επιμονή στο μέγεθος
Παραδοσιακά πράγματα... μουσικά ! αμπώς !Έτσι για την κουβέντα, να γίνει Up στο θέμα....
![]()
Dolby Atmos music is "rubbish" and "stereo is optimum" according to Radiohead producer Nigel Godrich
"People are pushing things, and their priority is the technology, not the music.”www.whathifi.com
Αυτή είναι μια μετάφραση των πραγμάτων σύμφωνα με το μυαλό του και τις πεποιθήσεις του."It’s just fundamentally not right because, musically, a ‘pseudo-technical’ decision had been made, as opposed to a musical decision. And that’s what’s wrong with all of these things; people are pushing things, and their priority is the technology, not the music"