- Reaction score
- 102.560
3;
Να την φας και να 'ναι κρύα.
Να την φας και να 'ναι κρύα.
Σιγά ρε σκληρά δοκιμαζόμενε ταλαίπωρε στον παγωμένο νότο !!Καλησπερα αδελφια απο το παγωμενο νοτο τσι χωρας ,
πσαχνω ενα ηλεχτρικο υποστρωμα για να ζεσταινω τα κοκαλα μου τσι κρυες νυχτες του χειμωνα, δλδ να μου ζεσταινει μιαολια το κρεβατι στην αρχη - μετα δε το θελω.
Κατι δοκιμαζμενο υπαρχει ?
φτηνο και αξιοπιστο (μη φαμε και καμια ηλεχτροπληξια κατασαρκα)
ευχαριστω.
Εμένα με έβγαλε ασπροπρόσωπο η poang του ικεα. Δεν παίζει να βρεις κάτι ποιο άνετο (και ανατομικό) σε αυτά τα λεφτά. Ξέρω ότι μπορεί να μην γεμίζει το μάτι αλλά εμένα με αντέχει με το παραπάνω (120κιλά) οπότε σίγουρα δεν είναι ψευτοκατασκευή.εν χαϊεντ αδελφοι τη καλησπερα μου,
συνεχιζοντας την αναζητηση μου στο χωρο τσι υψηλης ποιοτητας
(αλλά χαμηλου μπατζετ) αναζητω πολυθρονα γιατι πονουνε τα κοκαλα μου
ετουτισες καλες ειναι ? αν εχετε την εμπειρια ή/και κατι παρομοιο ...
ο θεος να σας εδινει την υγεια σας
κραουν να παιρνετε - μαρκλεβισον να σας εβγαινει
ειχα μια τεθια απο πραχτικερνομιζω ,με κρατησε κανα δυαρι χρονια και δεν ειμαι κ εγω λιγος , δε τσι θελω μπλιο , θελω τσι αλλες ...Εμένα με έβγαλε ασπροπρόσωπο η poang του ικεα. Δεν παίζει να βρεις κάτι ποιο άνετο σε αυτά τα λεφτά. Ξέρω ότι μπορεί να μην γεμίζει το μάτι αλλά εμένα με αντέχει με το παραπάνω (120κιλά) οπότε σίγουρα δεν είναι ψευτοκατασκευή.
ξερω ... το μπατζετ ομως ... ?Για ριξε μια ματια στις Lazy boy.. εξαιρετικες
Εμένα μου έχει κρατήσει 10 προς το παρόν χωρίς σημάδια φθοράς. ΙΚΕΑ > πράκτικερμε κρατησε κανα δυαρι χρονια
μιλαμε μου σιδερωσε την αποκριση !Το ότι φτάνει η καρέκλα ψηλότερα από τα αυτιά κάνει κακό στην ακουστική.
φιλος , εγω δε βριζω ...πολυκάναλο