Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.504
Άλλα RT δίνουν αυτοί , άλλα άλλοι που διαβάζω .... τι γίνεται ? :D

Μας δουλεύουν ε επιστήμονε χα χα

wnet

Nearfield
Reaction score
18.522
Άλλα RT δίνουν αυτοί , άλλα άλλοι που διαβάζω .... τι γίνεται ? :D

Μας δουλεύουν ε επιστήμονε χα χα
τι τα σκαλίζεις τόσο και συ; :p

κάνε άμα μπορείς τίποτα βελτιωτικό στο χώρο σου, με μέτρο να φαίνεται ανθρώπινο ... και μετά παράτα τα!
μουσική μετά!

Reaction score
23.504

κάνε άμα μπορείς τίποτα βελτιωτικό στο χώρο σου, με μέτρο να φαίνεται ανθρώπινο ... και μετά παράτα τα!
μουσική μετά!
:D :D

Reaction score
23.504

μουσική μετά!
Βρε μια χαρά τα είχα όλα , άκουγα και τη μουσικούλα μου ..... και μετά ..... άρχισα να διαβάζω avsite και σταμάτησα. :D
Επ, αυτό δεν το είχες στην ύλη δάσκαλε χα χα. Αδικία , να μπει στο άλλο εξάμηνο. 😍

Reaction score
23.504
Βρε συ Wnet, τους Χαι Φαηδες βρίζετε όλοι και εδω αυτός ο τύπος (όχι ότι το άκουσα) κάνει ριβιου σε 10 ηχειάκια κάτω των 300 ευρώ και το ψάχνουνε πιο πολυ απο ότι ψάχνουν οι Χαι Φαηδες. :D

Reaction score
23.504

Να έρθεις Wnet θα έχει και ψαλμωδίες, :D που αρέσουν στους μεταλάδες, οπότε μην πας εκκλησία εκείνη την μέρα , εαν και Σαββατο χα χα. 213 εισιτήρια των >120 ευρώ έχουν μέινει απο τα 70.000 χα χα. Φιλική τιμή για το λαό. χα χα

Εδιτ : 86 εισιτήρια τώρα.

Last edited:

Reaction score
23.504
Δείξε μου τον (avsite) φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.

Και για τους φίλους του ροκ, θρας, ποπ μέταλ, τεσπά δε ξέρω τι είναι αυτό (το βρήκα στο γκουγκλ) , που τουλάχιστον θα έπρεπε να σε μαχαιρώνουν μπροστά και όχι σε p.m. :D

Reaction score
23.504
Ακου τι θυμηθηκα τώρα.

Κάτσε να τα βάλω να τα ακούσω σε βίνυλιο μετά απο 30 χρόνια.(καλή εγγραφή τα θυμάμαι).

Οι φίλοι της "αβαντ γκάρντ" θα είναι στο Ηρώδειο τώρα. :D να ακούνε την Λόρι.

Last edited:

Reaction score
23.504
Ρε συ @kapos καπετάνιε, άκουσα λίγο και θυμάμαι όλους τους στίχους απέξω (αλήθεια) μετά απο 35 χρόνια χα χα.

Εντωμεταξύ δεν θυμάμαι τι έφαγα προχθές. Αυτό είναι φίλε μου τα γεράματα που λένε ότι θυμάσαι τα παλιά και όχι τα νέα. :D

Reaction score
273
Ρε συ @kapos καπετάνιε, άκουσα λίγο και θυμάμαι όλους τους στίχους απέξω (αλήθεια) μετά απο 35 χρόνια χα χα.

Εντωμεταξύ δεν θυμάμαι τι έφαγα προχθές. Αυτό είναι φίλε μου τα γεράματα που λένε ότι θυμάσαι τα παλιά και όχι τα νέα. :D
Ωραία. Αφού θυμάσαι τα παλιά φτιάξε thread με την audio ιστορία σου. Πάω να πάρω πασατέμπο.

Reaction score
23.504
Ωραία. Αφού θυμάσαι τα παλιά φτιάξε thread με την audio ιστορία σου. Πάω να πάρω πασατέμπο.
Τι είναι η audio ιστορία ? Ιατρική ιστορία πρέπει να γράψω, που τα θυμάμαι. Πρόσεχε μην πνιγείς με τον πασατέμπο.

Να βρήκα και ένα άλλο.

Reaction score
273
Την εξέλιξη του συστήματος σου. Πως ξεκίνησες κλπ.
Τελικά πήρα ηλιόσπορους.

Reaction score
23.504
Την εξέλιξη του συστήματος σου. Πως ξεκίνησες κλπ.
Τελικά πήρα ηλιόσπορους.
C.E.C πικάπ
Τεκνικς 1 bit cd
Μάραντζ και Χαρμαν Καρντον ενισχυτή
Β&W ηχεία κάποια DM.

ακόμα παίζουν, τα έχει (έδωσα στην) η αδελφή μου (εκτός του C.E.C πικάπ).

Τα τωρινά δεν λέω, θα με ματιάξουν χα χα
Από αυτό θυμάμαι κι εγώ τους στίχους. 😂
Πρόσεχε ο καπετάνιος θα σου ζητήσει την audio ιστορία σου. Τι ιστορία είσαι εσυ βρε ? κανας αβάντ γκάρντ χα χα γιατί δεν είσαι στην Λόρι ? :D

Εγω πάντως βλέπω σε επανάληψη (μαζί με wnet φυσικά) μουσικό κουτί τώρα (στο mute) την Μόρφη βλ΄πεω βασικά xa xa. Εχει την κόρη του Λουκιανου, τον Φάμελλο και τον άλλο που δεν θυμάται το γερικό μυαλό μου τώρα το όνομα του.

Εδιτ : Θυμηθηκα Δεληβοριά

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.418
Την έχω γράψει παλιότερα. Δυστυχώς, πολλά χρόνια πίσω, οι αναποδιές του βίου μάς ξεδ-όντια-σαν. Τώρα ένα λάπτοπ με ταπεινά ακουστικά και κάτι ψευτοηχειάκια 2.1 στην τιβί (η οποία όμως σπάνια ανάβει :laugh:).
Ποια είναι η Λόρι?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney