christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.669
file:///C:/Users/xristos/Downloads/Presentation5.pdf k. τζονυ το μελετατε το θεμα;; πλησιαζουν οι εξετασεις

χμμμ δε δούλεψε το κόπυ πάστε όπως περίμενες ε??file:///C:/Users/xristos/Downloads/Presentation5.pdf k. τζονυ το μελετατε το θεμα;; πλησιαζουν οι εξετασεις![]()
![]()
Άλλα RT δίνουν αυτοί , άλλα άλλοι που διαβάζω .... τι γίνεται ?file:///C:/Users/xristos/Downloads/Presentation5.pdf k. τζονυ το μελετατε το θεμα;; πλησιαζουν οι εξετασεις![]()
τι τα σκαλίζεις τόσο και συ;Άλλα RT δίνουν αυτοί , άλλα άλλοι που διαβάζω .... τι γίνεται ?
Μας δουλεύουν ε επιστήμονε χα χα
τι τα σκαλίζεις τόσο και συ;
κάνε άμα μπορείς τίποτα βελτιωτικό στο χώρο σου, με μέτρο να φαίνεται ανθρώπινο ... και μετά παράτα τα!
μουσική μετά!
Βρε μια χαρά τα είχα όλα , άκουγα και τη μουσικούλα μου ..... και μετά ..... άρχισα να διαβάζω avsite και σταμάτησα.τι τα σκαλίζεις τόσο και συ;
κάνε άμα μπορείς τίποτα βελτιωτικό στο χώρο σου, με μέτρο να φαίνεται ανθρώπινο ... και μετά παράτα τα!
μουσική μετά!
Επ, αυτό δεν το είχες στην ύλη δάσκαλε χα χα. Αδικία , να μπει στο άλλο εξάμηνο.
Δείξε μου τον (avsite) φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.
Ωραία. Αφού θυμάσαι τα παλιά φτιάξε thread με την audio ιστορία σου. Πάω να πάρω πασατέμπο.Ρε συ @kapos καπετάνιε, άκουσα λίγο και θυμάμαι όλους τους στίχους απέξω (αλήθεια) μετά απο 35 χρόνια χα χα.
Εντωμεταξύ δεν θυμάμαι τι έφαγα προχθές. Αυτό είναι φίλε μου τα γεράματα που λένε ότι θυμάσαι τα παλιά και όχι τα νέα.![]()
Τι είναι η audio ιστορία ? Ιατρική ιστορία πρέπει να γράψω, που τα θυμάμαι. Πρόσεχε μην πνιγείς με τον πασατέμπο.Ωραία. Αφού θυμάσαι τα παλιά φτιάξε thread με την audio ιστορία σου. Πάω να πάρω πασατέμπο.
Από αυτό θυμάμαι κι εγώ τους στίχους.Να βρήκα και ένα άλλο.
C.E.C πικάπΤην εξέλιξη του συστήματος σου. Πως ξεκίνησες κλπ.
Τελικά πήρα ηλιόσπορους.
Πρόσεχε ο καπετάνιος θα σου ζητήσει την audio ιστορία σου. Τι ιστορία είσαι εσυ βρε ? κανας αβάντ γκάρντ χα χα γιατί δεν είσαι στην Λόρι ?Από αυτό θυμάμαι κι εγώ τους στίχους.![]()