- Reaction score
- 23.503
Ωχ, άρχισες τα βουκολικά, θα αρχίσει ο Κος Χρήστος και ο Κος Μάρκου να λένε για γιδοβοσκούς και εμείς δεν θα καταλαβαίνουμε τι λένε.
Ωχ, άρχισες τα βουκολικά, θα αρχίσει ο Κος Χρήστος και ο Κος Μάρκου να λένε για γιδοβοσκούς και εμείς δεν θα καταλαβαίνουμε τι λένε.
Όταν γράψανε αυτά οι Μετάλικά το μπακλάς που φάγανε απο του οπαδούς της Μέταλ ήταν παερίγραπτο χα χα.Kαθίστε αναπαυτικά. Enjoy.
Α, για αυτό έβαλε λάικ στο τραγούδι ε ? χα χαΔεν είναι τίποτα του θυμίζω την ιδιαίτερη ιδιότητά του.
Εϊμαστε ρε παιδί μου λίγο ναι. Αλλά έχουμε άλλα καλά.Γιατί ? Τσοπάνοι δεν είναι?
Είναι κάτι άλλο?
Μουοουυ κάνουν οι αγελάδες βρε πολιτισμένε Αθηναίε που έχεις δει μόνο σκύλους. χα χαΜουουουου.
Δουλειά σου εσύ , όταν μεγαλώσεις και γίνεις και συ γιδοβοσκός , θα σου απευθύνω τον λόγο.Καμια δουλεια δεν είναι ντροπή, άσε που αυτοί με 200-300 κεφάλια που βλέπω είναι πάμπλουτοι.
Μουοουυ κάνουν οι αγελάδες βρε πολιτισμένε Αθηναίε που έχεις δει μόνο σκύλους. χα χα
Μπεεε και εεε κανουν τα προβατα και τα γιδια. χα χα
Σου έχω πεί , να μην μου βάζεις και πέντε , ότι σου βάζω παρά πέντε.
Όταν γράψανε αυτά οι Μετάλικά το μπακλάς που φάγανε απο του οπαδούς της Μέταλ ήταν παερίγραπτο χα χα.
Τους λένε οι Μεταλικα τι θέλετε ρε παιδιά, η ζωή μας έχει αλλάξει, ζούμε σε επαύλεις , έχουμε απο 2-3 παιδιά ο καθένας, μας πηγαινοφέρνει λιμουζίνα, δεν μεθάμε, ο Τζειμς βρήκε και το χριστιανό μέσα του κλπ. Δεν τους άρεσε η αλήθεια. Όχι εμεις σας θέλουμε όπως παλιά χα χα.
Οπότε το ξαναγύρισαν (σιγά σιγά ) το παραμύθι. Όλοι ευχαριστημένοι τώρα.![]()