Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.503
Kαθίστε αναπαυτικά. Enjoy.

Όταν γράψανε αυτά οι Μετάλικά το μπακλάς που φάγανε απο του οπαδούς της Μέταλ ήταν παερίγραπτο χα χα.

Τους λένε οι Μεταλικα τι θέλετε ρε παιδιά, η ζωή μας έχει αλλάξει, ζούμε σε επαύλεις , έχουμε απο 2-3 παιδιά ο καθένας, μας πηγαινοφέρνει λιμουζίνα, δεν μεθάμε, ο Τζειμς βρήκε και το χριστιανό μέσα του κλπ. Δεν τους άρεσε η αλήθεια. Όχι εμεις σας θέλουμε όπως παλιά χα χα.

Οπότε το ξαναγύρισαν (σιγά σιγά ) το παραμύθι. Όλοι ευχαριστημένοι τώρα.:D

Reaction score
23.503
Δεν είναι τίποτα του θυμίζω την ιδιαίτερη ιδιότητά του.
Α, για αυτό έβαλε λάικ στο τραγούδι ε ? χα χα

Άστε Κε Αθηναίε εσείς οι πολιτισμένοι.... θα μας πεις εμάς τους Ηπειρώτες τσοπάνους χα χα

Reaction score
23.503
Καμια δουλεια δεν είναι ντροπή, άσε που αυτοί με 200-300 κεφάλια που βλέπω είναι πάμπλουτοι. :D
Μουουουου.
Μουοουυ κάνουν οι αγελάδες βρε πολιτισμένε Αθηναίε που έχεις δει μόνο σκύλους. χα χα

Μπεεε και εεε κανουν τα προβατα και τα γιδια. χα χα

Reaction score
29.790
Καμια δουλεια δεν είναι ντροπή, άσε που αυτοί με 200-300 κεφάλια που βλέπω είναι πάμπλουτοι. :D

Μουοουυ κάνουν οι αγελάδες βρε πολιτισμένε Αθηναίε που έχεις δει μόνο σκύλους. χα χα

Μπεεε και εεε κανουν τα προβατα και τα γιδια. χα χα
Δουλειά σου εσύ , όταν μεγαλώσεις και γίνεις και συ γιδοβοσκός , θα σου απευθύνω τον λόγο.
Προς το παρόν μούγκα.
Σου έχω πεί , να μην μου βάζεις και πέντε , ότι σου βάζω παρά πέντε.
Μόνιμα με γκολ από τα αποδυτήρια σε έχω.

jag

Reaction score
31.356
Όταν γράψανε αυτά οι Μετάλικά το μπακλάς που φάγανε απο του οπαδούς της Μέταλ ήταν παερίγραπτο χα χα.

Τους λένε οι Μεταλικα τι θέλετε ρε παιδιά, η ζωή μας έχει αλλάξει, ζούμε σε επαύλεις , έχουμε απο 2-3 παιδιά ο καθένας, μας πηγαινοφέρνει λιμουζίνα, δεν μεθάμε, ο Τζειμς βρήκε και το χριστιανό μέσα του κλπ. Δεν τους άρεσε η αλήθεια. Όχι εμεις σας θέλουμε όπως παλιά χα χα.

Οπότε το ξαναγύρισαν (σιγά σιγά ) το παραμύθι. Όλοι ευχαριστημένοι τώρα.:D
index.jpg

:lolsign:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.209
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney