- Reaction score
- 41
Καλησπέρα, μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή ηχοαποροφητική κουρτίνα?
Attachments
-
36,8 KB Προβολές: 0
Tελικά πήρες από εκεί?Περιλαμβάνει διάφορες προτάσεις, μεταξύ των οποίων και αυτό το κατάστημα:
Acoustic curtains - Soundproof Curtains Archívum
Embrace tranquility with our soundproof acoustic curtains. Reduce noise pollution, enhance décor, and experience exceptional sound insulation.perfect-acoustic.com
που λογικά θα αγοράσω κι εγώ μια μέσα στο επόμενο διάστημα.
Όχι, δεν πήρα τελικά. Γενικά εννοώ.Tελικά πήρες από εκεί?
Δηλαδή? Τι κάτι? Υπάρχει κάποια ένδειξη για αυτό το κάτι? Τι και πόσο δηλαδή?(να κόβει κάτι)
Και εγώ καράφλιασα. Ευτυχώς που δεν έχω τρίχες στο κεφάλι μου.Εγώ όταν έψαχνα, παραλίγω να καραφλιάσω από τις τιμές.
α όχι τσαπατσουλιές κ μερεμέτια....Που να μπουν μηχανισμοί, μοτέρ κτλπ.
Χθες μίλαγα με τον κολλητό μου που θέλει και αυτός κουρτίνα. Η οικογένεια του ασχολείται με υφάσματα και είχα την ιδέα να δοκιμάσουμε κανένα (δείγμα, μικρό κομμάτι) να δούμε τι συμβαίνει. Μπορούμε να πάρουμε ένα μικρό κουρτινόξυλο και να φτιάξουμε μια μικρή αυτοσχέδια κουρτίνα, με τρύπες στο ύφασμα για την ράγα για να έχει πτυχώσεις. Προφανώς για αρχή θα δοκιμασουμε τα πιο μπουρδελέ (βαριά, βελουτέ κτλπ).Δεν γινεται να υπολογιστει ο βαθμος απορροφηφης λογω πολλων ασταθμιτων παραγοντων(διαστασεις, θεση κλπ)
Οσο ποιο βαρια τοσο ποιο ευρεια απορροφηση πετυχαινει ,που παντα ειναι καλο ,οπως και να εχει ακομη εαν αισθητικα δεν αρεσουν η σας φαινεται ακριβη ψαχτε κατι ομορφο ,προσιτο και βαρυ...