ika
News
- Reaction score
- 15.110
..δεν πρεπει τιποτα.. σκοταδι μονο πρεπει.πρέπει
Ορίστε άλλη μια "βολική αναισθησία" μιας που κάποτε κινδύνεψες να αρχίσεις να ακούς Pink Floyd αλλά απέφυγες τον κίνδυνο!... γεγονος η βολικη αναισθησια ...
-ισως ειμαι εγω ετσι περιεργος, αλλα σε μια λιγοτερο στενομυαλη κοινωνια, τα (μεγαλα) ονοματα του παρελθοντως... καπου θα αποδοκιμαζαν τους οπαδους τους... ή ακομη και δεν θα επαιζαν σημερα τα ιδια πραματα...
-ασχοληθηκαμε με μηχανηματα και συγκρισεις μεχρι τα 25, αντε μεχρι τα 30 φτανει πχιαααααααααααα .....
Α, ωραία κοινωνική συζήτηση. Για να συμβάλλω και εγω με την βαθιά φιλοσοφική μου ματιά.Σοφά μίλησες γέροντα εεεε μαιμού ήθελα να π(ι)ω.
Μόνη ένσταση μου όμως είναι ότι το νέο που απαιτείται από τα κοινωνικά θέματα δεν είναι εξέλιξη του παλιού απαραίτητα αλλά μερικές φορές διαφοροποίηση.
... γινεται ποικιλοτροπως ... πχ. μπορει να επιτευθει υπο το πρισμα μιας καπχοιας αρμονικης αντιθεσης, τοσο εκουσια, οσο και ακουσια σε πιο συλλογικη συνειδηση. (αρα υπαρχει συνδεση και των γενεων αλλα και των θεματων).Μόνη ένσταση μου όμως είναι ότι το νέο που απαιτείται από τα κοινωνικά θέματα δεν είναι εξέλιξη του παλιού απαραίτητα αλλά μερικές φορές διαφοροποίηση.
Εσυ τι μιλάς ρε ? Εσυ και εγω είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο, δεν το έχεις καταλάβει ? Νομίζεις θα σε σώσει η γνώση ή το υψηλό IQ σου ? Τσάκ σήμερα γράφεις ωραία και καλά εδω για πολυκάναλο , τσάκ αύριο εγκεφαλικόΜαϊμού; αυτός ρε σε είπε κ@λόγερο!
Εγώ πάντως είχα μια φωτογραφία μου στο μηχανικό Western Digital και μόλις την αντέγραψα στον Samsung SSD και την άνοιξα, ήμουν πιο όμορφος.Από σκληρό παίζει καλύτερα, αλλά από τι σκληρό; εδώ σε θέλω, γιατί όλοι οι σκληροί δεν είναι ίδιοι.
Γράψε ότι άλλαξες και καλώδιο ρεύματος στο pc και έβαλες audiophile. Δεν είναι ντροπή.Εγώ πάντως είχα μια φωτογραφία μου στο μηχανικό Western Digital και μόλις την αντέγραψα στον Samsung SSD και την άνοιξα, ήμουν πιο όμορφος.
Ε δεν έχει μάθει να μετράει σωστά ακόμα.Μαϊμού, με είπε ότι έχω πάθει το 4ο εγκεφαλικό.
... τι ειναι τα εγκεφαλικα.. subwoofer ...Μαϊμού, με είπε ότι έχω πάθει το 4ο εγκεφαλικό.