ifievadam
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 356
Εχω ανοιξει ενα θεμα στις αγγελιες
Στο οποιο η ανταποκριση ηταν μηδενικη, μαλλον μηδενικη +1 , για να μην αδικησω τον φιλο που απαντησε εστω και με εκτος θεματος προσφορα!
Ωστοσο ...αποτολμω να ζητησω την αποψη / γνωμη των μελων που εχουν την σχετικη εμπειρια επ' αυτων, των εξης ολοκληρωμενων ενισχυτων:
Accuphase E470
Pass Labs int 25
Luxman 550axii
Luxman 507ii
δηλ δυο ταξης ΑΒ και δυο Α. Οι τιμες ειναι περιπου οι ιδιες με αγορα ειτε απο εξω ειτε απο μεσα (κυριως μεραχειρισμενα).
Συνθηκες ακροασης: κυριως ψηφιακα ολων των ειδων, μουσικες τζαζ, εντεχνο, λιγο ροκ παλαιο, γενικα χαμηλων τονων και εντασεων σε χωρο σαλονατο και ...brutal!. Ηχεια Harbeth 30.1 με τασεις "αναβαθμισης", αρκει να βρεθει καλιτερο στο ιδιο τιμολογιακο οριο.
Χωρις να τους εχω ακοσει, βασει κριτικων, προσβλεπω προς Accu Pass!
Η γνωμη σας;
Αιτουμενες αποψεις: γενικως και ειδικως περι του ηχου αυτων. Δυνατοτητα επιτοπιας ακροασης ...αδυναμος!
Ζητηση ολοκληρωμενου Accuphase, Luxman η...
Ζητειται ολοκληρωμενος ενισχυτης Accuphase, Luxman η παρομοιας αισθητικης (!) και ποιοτητας (!!). ΟΧΙ τυπου vintage, οχι class D, οχι λαμπατος αλλα ναι σε υβριδικο (προενισχυση), ισχυος τουλαχιστον 2Χ100/150w/8ohm, κι αν ειναι δυνατον τρεχον μοντελο η αμεσωςπροηγουμενο. Τιμη 4500€ , αντε εως...
www.avsite.gr
Ωστοσο ...αποτολμω να ζητησω την αποψη / γνωμη των μελων που εχουν την σχετικη εμπειρια επ' αυτων, των εξης ολοκληρωμενων ενισχυτων:
Accuphase E470
Pass Labs int 25
Luxman 550axii
Luxman 507ii
δηλ δυο ταξης ΑΒ και δυο Α. Οι τιμες ειναι περιπου οι ιδιες με αγορα ειτε απο εξω ειτε απο μεσα (κυριως μεραχειρισμενα).
Συνθηκες ακροασης: κυριως ψηφιακα ολων των ειδων, μουσικες τζαζ, εντεχνο, λιγο ροκ παλαιο, γενικα χαμηλων τονων και εντασεων σε χωρο σαλονατο και ...brutal!. Ηχεια Harbeth 30.1 με τασεις "αναβαθμισης", αρκει να βρεθει καλιτερο στο ιδιο τιμολογιακο οριο.
Χωρις να τους εχω ακοσει, βασει κριτικων, προσβλεπω προς Accu Pass!
Η γνωμη σας;
Αιτουμενες αποψεις: γενικως και ειδικως περι του ηχου αυτων. Δυνατοτητα επιτοπιας ακροασης ...αδυναμος!