dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.444
Πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη! Ειδικά το κλεισιμο, εκεί που λέει ότι αν ακούσεις μια μόνο οκτάβα με το αριστερό χέρι στο πιάνο, καταλαβαίνεις ότι έχει να γίνει ακόμη πολύ δουλειά στο audio reproduction. Και στο production συμπληρώνω εγώ. Κυρίως.Να ένας απο το pro audio με διδακτορικό σε NMR spectography, πατέρα Νομπελίστα Φυσικό, Γερμανός , (ξέρεις απο Γερμανούς ? δεν λένε παραμύθια 'η ψέμματα σε τέτοια θέματα, δεν πανά τους περνάς φάλλαγα. 40 χρόνια εμπειρία , founder της ADAM και HEDD audio με παρκατική εμπειρία όχι μηχανικός κομπιουτερας με διαγράμματ που δν έχουν κατσκευάσει στην πράξη ποτέ τίποτε.
Το έιχα ποστάρει και παλιά. ¨Ασχετος και αυτός.
Μετά είναι ο φίλος μου χα χα ο Τεξανός (ξέρεις και απο Τεξανούς ?) Danny Richi πως τον λένε, με 50 χρόνια και αυτός μεπειρία που τον ξεφτύλισαν στο ASR. Εμένα τίμιο παιδί (όσο μπορεί κάποιος τώρα, μη με ταράξεις στην κριτική) μου φάινεται.
Και άλλοι έχουν μιλήσει, ο πρώην της Αουντιοφυσικ , πως το λένε Γιοακίμ ή Γκερχαρντ (μου φαίνεται αυτός είναι ο καινούργιος).
Και άλλοι είναι αλλά και κατσκευαστεές ενισχυτών και ηλεκτρονικών. Και αυτοί ξέρουν μη νομίζεις. Όλοι ξέρουν.
Γιατί είπα εγω να μην διαβάζει κανείς Αμίρ ? Αρχίσε πάλι η παρερμηνεία ?
Το αντίθετο είπα . Αυτός είναι που λέει μην διαβάζετε τιποτε άλλο χα χα.
Εγω νομίζω ότι εαν είναι να διαβάσεις να διαβάσεις πολλά , όχι ένα.
Επίσης συζητάμε , κακό είναι ? Τι λες να έχω εγω καμιά έχθρα με τον Αμίρ. Ούτε ξέρω τιποτε, ούτε και με νοιάζει. Εγω λέω τη γνώμη μου για να ξέρει ο αναγνωστης του σάιτ μας μια αντίθετη ίσως άποψη.
Μην αρχίζουμε τώρα ίστορίες ASR που εναν θέλανε και προτιμανε να τον μπανάρουν ή τον βγάλαν αντιπρόσωπο εγκάθετο επειδή ειπε' "Να πάτε να ακούσετε το μηχανημα που θέλετε να αγοράσετε". Εκει έχουν φτάσει.
Αλλα ΟΚ πες μου ότι δεν θέλετε να γραφω την άποψη μου και δεν θα την γραφω. Εχω δεν έχω τετοια προβλήματα. Εαν είχα κάποιο συμφέρον θα έπαιρνα την μια ή την άλλη πλευρά. Εγω τους βρίζω όλους χα χα (για διαφορετικούς λόγους τον καθενα).
Κατα τα αλλά, ας συνεχίσουμε να συζητούμε εδώ και σε αλλά νήματα ποσό ωραία ακούγονται τα στερεά μας. Που δεν ακούγονται. Ούτε κατά διανοια.