christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.817
Σωστα το θεμα ειναι τι προσλαμβανουσες παραστασεις ακουστικες εχει η βιοχημεια του εγγεφαλου μαςΤο ακουστικό κομμάτι βρίσκεται στη βιοχημεία του εγκεφάλου σου.
Σωστα το θεμα ειναι τι προσλαμβανουσες παραστασεις ακουστικες εχει η βιοχημεια του εγγεφαλου μαςΤο ακουστικό κομμάτι βρίσκεται στη βιοχημεία του εγκεφάλου σου.
Αυτοί που ξέρουν αγοράζουν μεταχειρσμένα, σε τέλεια κατάσταση, άπιαχτα (κλασική με 10 ευρώ κασετίνες των 5 δίσκων) και όχι μόνο.2 βινυλιο μεχρι 1990-95 Οσοι πηραμε πηραμε ΤΕΛΟΣ
Πες βρε κάτι παραπάνω και εσυ, να ξεκινήσει κανένας τζερτζελές να γελάσουμε λίγο.Κ. Χρήστο μην κουράζεσαι. Έχω απαντήσεις για τις ερωτήσεις που τέθηκαν αλλά είναι μάταιο. Άσε που από την άλλη δεν θέλω να τους τα προσφέρω στο πιάτο. Εδώ επιστρατεύθηκαν και αρθρογράφοι περιοδικών.
Ότι ακούμε είναι placebo. Σημασία εχουν οι μετρήσεις της εκάστοτε συσκευής λες και παίζει μόνη της.
Το sacd. δεν το έβγαλαν για να προσεγγίσουν περισσότερο τον βινυλιακό ήχο. Όχι..
Το χαμηλής ποιότητας πικάπ γιατί άραγε να διαθέτει την μεγαλύτερης συχνοτικής έκτασης συσκευή; κεφαλή..
Κλπ
Καλό απόγευμα.
100 ευρώ.Πες βρε κάτι παραπάνω και εσυ, να ξεκινήσει κανένας τζερτζελές να γελάσουμε λίγο.
Αυτοί είναι εξαίρεση, έχουν πάρει ειδικότητα ηλεκτρολόγου μηχανικού. Πληρώνεις τόσα πολλά δηλαδή γιατί έχουν δυο πτυχία. Βάλε και την ψυχοακουστική και την λειτουργία του ὠτός. Λογικό.100 ευρώ.
Τι; μόνο οι γιατροί θα τα παίρνουν;
Πέσε..
Cash
Οι γέροι να ξέρεις είμαστε και λίγο στριμμένοι και με σπασμένα νεύρα με αυτά που έχουμε δεί.Ρίξε μου 100 ευρώ και σου τον φυτιλιάζω σε χρόνο dt!
μου εβρισες τον θειο θα σε τακτοποιησω μαρη λουμπινα ρομπερτα λαουρα απ λεει και ο χαλκεντερος κορινθιοςΓκουργκουτσελού είναι .
Κε Χρήστο άλλαξα, έβαλα και εγω wow καθώς δεν ξέρω τι σημαίνει το Γκουρκουτσελού. χα χαΓκουργκουτσελού είναι .
Ο Κος Μάρκου είναι σταλμένος απο τον διάβολο να σε δοκιμάζει. χα χαμου εβρισες τον θειο θα σε τακτοποιησω μαρη λουμπινα ρομπερτα λαουρα απ λεει και ο χαλκεντερος κορινθιος
Η ψηφιακή εγγραφή, που γίνεται αναλογική για να περάσει στο βινυλιο, που γίνεται ψηφιακή πάλι μέσα στο Grimm και…. από πίσω μπαίνουν τρένα.Παίζω βινύλια σπίτι μου από 3 πικάπ. Είναι όλα συνδεμένα με τα Grimm.
Το καθένα παίζει με το δικό του phono stage.
Ακούω ένα φηφιακότατο -σχετικά νεοαποκτηθέν άλμπουμ- μέσω του καινούργιου φονο για το συγκεκριμένο πικάπ, ναι...ακούγεται υπέροχα αγαπητοί βινυλιολάτρες!!
Διακρίνω σεξιστικό υπόβαθρο στο σχόλιο??Η ψηφιακή εγγραφή, που γίνεται αναλογική για να περάσει στο βινυλιο, που γίνεται ψηφιακή πάλι μέσα στο Grimm και…. από πίσω μπαίνουν τρένα.