- Reaction score
- 36.045
Τελικά έφαγα κάτι πατατάκια και ήπια και μια μπίρα.βάλτο μωρή κότα, πέρασε τόση ώρα, τι περιμένς?
Τελικά έφαγα κάτι πατατάκια και ήπια και μια μπίρα.
Τις έβαλα σε τάπερ για αύριο το μεσημέρι....
View attachment 259961
Master, τις έκοψα έτσι μικρές για να βράσουν την ίδια ώρα. Τελικά είχα δίκιο, δεν έγιναν νιανια... Την προηγούμενη φορά που τις έκοψα μεγάλες, διαλύθηκαν οι precius....πολυ καλα!!
Δεν πεταμε τιποτα οταν προκειται για το φαΐ αυτο, ψωμακι μη ξεχασεις για το ζουμακι!!
και κατι τελευταιο, τις πατατες να τις βάνεις λιγο πχιο χοντροκομμένες, αλλιως βραζουν γρηγορότερα και γινονται νιανιά, δεν ωραια αίσθηση...
Πολύ καλή ιδέα, και να βάζετε μπάμιες αποκλειστικά εκεί.Λέω να ανοίξουμε ένα νήμα με τίτλο My precious, εκεί θα μοιραζόμαστε μυστικά και συνταγές αποκλειστικά για αυτό το υπέροχο φαγάκι!!
Υπάρχουν κι άλλα φόρουμ...Λέω να ανοίξουμε ένα νήμα με τίτλο My precious, εκεί θα μοιραζόμαστε μυστικά και συνταγές αποκλειστικά για αυτό το υπέροχο φαγάκι!!
Και μετά θα χαλάσει η υπέροχη τριχωτή υφή στις μπάμιες...και κατι τελευταιο, τις πατατες να τις βάνεις λιγο πχιο χοντροκομμένες, αλλιως βραζουν γρηγορότερα και γινονται νιανιά, δεν ωραια αίσθηση...
Έλα πες τι φες να φάω για να μη σου φέρνει αναγούλα?Πάω να ανοίξω το τάπερ.... Φέτα και φρέσκο ψωμί...
EDIT από xfader: Κι εγώ πάω τουαλέτα αλλά δεν το γράφω.
Ενταξει αφεντικό.Για τις λίγδες υπάρχουν τα ομαδικά pm.
Αν μπορώ να καταλάβω είναι η γλίστρα-γλιστρίδα και ναι ΤρώγεταιΦύτεψα τους σπόρους μπάμιας που μου έδωσαν και …ιδού!( Οι δυο πρώτες φωτογραφίες.Οι άλλες είναι από τους «συγγενείς«της.)
View attachment 260004 View attachment 260005
View attachment 260006
View attachment 260007
@ Μπορεί να μου γραψει κάποιος,αν αυτό το χόρτο που φυτρώνει δίπλα στις μπαμιες τρώγεται?
Μήπως δεν είναι λίγδες και είναι φασολάκια ???!!!
μοιαζει με γλυστριδα απο τη φωτο δεν μπορω να πω ... παχια φυλλα και χοντροποι βλαστοι , αν ειναι οντως, τρωγεται ωμο με λαδι και ξυδι ή σε αλλη σαλαταΜπορεί να μου γραψει κάποιος,αν αυτό το χόρτο που φυτρώνει δίπλα στις μπαμιες τρώγεται?
Εγώ εδώ θέλω, εσάς ξέρω, νοιάζομαι και αγαπώ και θα ήθελα να μοιραστώ τις γνώσεις μου μαζί σαςΥπάρχουν κι άλλα φόρουμ...