- Reaction score
- 19.834
Ναι γνώση αυτό λέω.Για την ακρίβεια, εργάζομαι σε "ναό" γνώσης. Το πρωί τρώμε ανθρώπους. Το βράδυ τρώμε σούπες.
Ναι γνώση αυτό λέω.Για την ακρίβεια, εργάζομαι σε "ναό" γνώσης. Το πρωί τρώμε ανθρώπους. Το βράδυ τρώμε σούπες.
Δεν κατάλαβες, αλλά δεν πειράζει.Ναι γνώση αυτό λέω.![]()
Κατάλαβα (μάλλον) , απλώς συνεχίζω να σε πειράζω.Δεν κατάλαβες, αλλά δεν πειράζει.![]()
ο κ. Μάρκου ήταν "υβριδικός", πατούσε σε 2 βάρκες... αλλά σιγα σιγα πάει για καθαρός σινεματζής!Επειδή μας τα έκανες τσουρέκια δες λίγο αυτό.
Berliner Philharmoniker immersive!!!
Ευχάριστες εξελίξεις τo digital concert της Berliner Philharmoniker πλέον και με immersive ήχο dolby atmos!!! https://www.digitalconcerthall.com/en/immersive και μάλιστα τα κοντσέρτα των τελευταίων τεσσάρων περιόδων έχουν μετατραπεί σε immersive. Δεν ξέρω αν τους απασχόλησε βέβαια πιό immersive...www.avsite.gr
Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο . Μην γίνεσαι τέτοιος . Αλλά μπα ! τέτοιος είσαι ! μ'αυτούς που κάνεις παρέα , τέτοια λες. Αντε πάρε και κανά MANLEY με λάμπες και συ , να κάνεις παρέα του άλλου του αναρχοαυτόνομου .κατά τ' άλλα τον πειράζει το ...EQ σε ψηφιακό επίπεδο γιατί ...αλλοιώνει τη γεύση!![]()
ναι διότι το σύστημα παίζει τέλεια και μόνο οι ηχογραφήσεις είναι το πρόβλημα..!!!!Είπαμε και γω παίζω με λίγο eq , όσο θέλει για να φιάξει κάτι μικροατέλειες ηχογραφήσεων.
Κι αυτή με λίγο πείραγμα στα levels έρχεται αν το θελήσω.με την target curve τα έχεις... απλά κι αυτή για να γίνει θέλει λίγο ...EQ, για αυτό παρασύρθηκα!
ωχ όταν τα διαβάσει ο ΚρίστοΜοντεκρίστο.... θα αρχίσει να παραμιλάει για τον T Rex....Οσο για το σινεματζής που λέει ο ακατανόμαστος , πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι πολυκάναλος , όπως και δικάναλος και ότι άλλο ακόμα μου καπνίσει . ΔΕΝ ΚΑΤ'ΆΛΑΒΑ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ?
Και ενεργός , και δικάναλοπολυκάναλος , και με παθητικοενεργά , και σάμπια και προβόλι και οθόνη και απ ούλα .
αυτός φταίει που είσαι (είμαστε) άσχετοι με την ...τέχνη;;; !!!Ξέχασες τους 1000 σκοτωμένους με μία σφαίρα , και τα άλλα τα κουλά που λέει .
Σινεμά , Ταρκόφσκι , και τέτοια , ευρωπαϊκός κινηματογράφος , μπλά μπλά μπλά , αγνό δικάναλο , βινύλιο , σαν το βινύλιο δεν έχει , μπλά μπλά μπλά , Αγγελόπουλος , βιβλία ,ιστορία ,Χατζηδάκις , σκληρός Απρίλης του 2045 , κλασσική μουσική , μιουζικ φεραιν , μπλα μπλα μπλα μπλά μπλά μπλά , μούμπλε μούμπλε μούμπλε , ρούμπλε , κλπ.