Καλώδια και θύματα

Reaction score
19.567
Άντε αφού τα λες ωραία πάρε και μία φωτογραφία live από το γραφείο!!
View attachment 261805
Θέα, τέλεια, τσέκ.
Συστηματάρα, τσέκ.
Καλώδια, τσέκ.
Χιούμορ, τσέκ.
Πούρα και αναπτήρας, τσέκ.
Ηρεμία. τσέκ.
Αυτογνωσία, τσέκ.

Α, για αυτό σε ζηλεύουνε και σου την μπαίνουνε. :D

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Να τα γράφεις αυτά Alex... sorry ... Stef, μην τα κρατάς στην κοιλία σου, μπας και ξυπνήσει ο κόσμος
Πίσω από τις λέκσεις κρύβεται ο Αλέκσης!!
Τώρα σε κατάλαβα ποιος είσαι που έχεις έρθει σπίτι και σου έκανα παράπονα!
Έλα ρε παιδιά, αρχίζω να φοβάμαιαιαια! Ποιός είμαιαιαι; :o😨

Reaction score
6.815
Θέα, τέλεια, τσέκ.
Συστηματάρα, τσέκ.
Καλώδια, τσέκ.
Χιούμορ, τσέκ.
Ηρεμία. τσέκ.
Αυτογνωσία, τσέκ.

Πλησιάζει η ώρα για το πρώτο πούρο των 21.30.
Τσεκ😍😍

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.420
Θέα, τέλεια, τσέκ.
Συστηματάρα, τσέκ.
Καλώδια, τσέκ.
Χιούμορ, τσέκ.
Ηρεμία. τσέκ.
Αυτογνωσία, τσέκ.

Αν ήμουν πάντως καπνιστής κι έγγαμος με τη σύζυγο να μου έκανε δώρο ενθαρρυντικό για συνέχιση του καπνίσματος,τότε θα προβληματιζόμουν,μήπως θα σκόπευε να με ξεφορτωνόταν μιαν ώρα αρχύτερα,προσδοκώντας λ.χ. στην περίπτωση του kanakiani κατάργηση σ'εκείνο το αμπάρωμα του παραθύρου με την ακουστική φροντίδα ..

Παράθυρα πάντως δεν αμπαρώνονται σε χώρους ακρόασης του υποφαινομένου,ιδίως από τη στιγμή που το MLP θα έχει πρόσβαση σε θέα όπως η παρακάτω κατά την ώρα του δειλινού...

DSC02254.JPG

Reaction score
6.815
Αν ήμουν πάντως καπνιστής κι έγγαμος με τη σύζυγο να μου έκανε δώρο ενθαρρυντικό για συνέχιση του καπνίσματος,τότε θα προβληματιζόμουν,μήπως θα σκόπευε να με ξεφορτωνόταν μιαν ώρα αρχύτερα,προσδοκώντας λ.χ. στην περίπτωση του kanakiani κατάργηση σ'εκείνο το αμπάρωμα του παραθύρου με την ακουστική φροντίδα ..

Παράθυρα πάντως δεν αμπαρώνονται σε χώρους ακρόασης του υποφαινομένου,ιδίως από τη στιγμή που το MLP θα έχει πρόσβαση σε θέα όπως η παρακάτω κατά την ώρα του δειλινού...

View attachment 261829
Το ότι δεν αναφέρεις τίποτα για τα «φιλαράκια» σου που καπνίζουν πίσσα αν μη τι άλλο δείχνει εμπάθεια στα φύλλα καπνού από τα μπούτια παρθένων😀
Από την άλλη το ότι ασχολείσαι με τα δικά μου πούρα μόνο έχει αρχίσει και μου αρέσει😉
Για χρώματα και θέες δεν έχω να πω πολλά. Σε έχω ξεκινήσει από πολύ εισαγωγικά θέματα σαν να λέμε μογκάμι μεγάλες σειρές😎😎
4C446F50-9391-4C5E-9E89-F9BA61989FB4.jpeg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.420
Το ότι δεν αναφέρεις τίποτα για τα «φιλαράκια» σου που καπνίζουν πίσσα αν μη τι άλλο δείχνει εμπάθεια στα φύλλα καπνού από τα μπούτια παρθένων😀
Από την άλλη το ότι ασχολείσαι με τα δικά μου πούρα μόνο έχει αρχίσει και μου αρέσει😉
Για χρώματα και θέες δεν έχω να πω πολλά. Σε έχω ξεκινήσει από πολύ εισαγωγικά θέματα σαν να λέμε μογκάμι μεγάλες σειρές😎😎
View attachment 261835
Δεν θ'αναφερόμουν αφού δεν θα προβληματιζόμουν,όντας βέβαιος ότι οι σύζυγοι θα είχαν σταθερά κατά νου να ξεφορτώνονταν όσους θα διέθεταν εγκατεστημένα ...πολλαπλά κανάλια.:roflmao:

DSC02111.JPG

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.056
Members
38.288