Καλώδια και θύματα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.413
Όχι βρε δεν πειράζει. Απλώς σου εξηγώ τη λογική μου. Εσένα θέλω κάποια στιγμή να σου πω κάποιες παρατηρήσεις μου για τα φωνητικά στην μίξη του you know who, εαν θα μου το επιτρέψεις. Νομίζω ότι αδικούνται αλλά θέλω να το σιγουρέψω ακούγοντας τα πρώτα πιο προσεκτικά.
Ε,μετά ας μην κατακρίνεις όσους ΄΄pdfάδες΄΄ θα εξηγούσαν ΄΄ανύπαρκτα΄΄ κατά τη γνώμη σου πράγματα :lolsign:

Eιναι καλο παιδι:gamer: ΑΛΛΑ ειναι ΠΡΙΜΙΤΙΦ ΤΥΠΟΣ:gamer:
Ταιριάζουν,ο thva είναι τύπος...απεριτίφ. :lolsign:

Reaction score
19.560
Eιναι καλο παιδι:gamer: ΑΛΛΑ ειναι ΠΡΙΜΙΤΙΦ ΤΥΠΟΣ:gamer:
¨Ασε που είναι μεγαλύτερος. Εγω νεότερος ήμουν και εγω όπως και να έχει λίγο ξερολας. Όσο γερνούσα καταλάβαινα ότι με τους μεγαλύτερους δεν παίζουμε. Σε τυλίγουν, εαν θέλουν, σε μια κόλα χαρτί σε χρόνο μηδέν, απο την εμπειρία και γνώση τους. :D
Ε,μετά ας μην κατακρίνεις όσους ΄΄pdfάδες΄΄ θα εξηγούσαν ΄΄ανύπαρκτα΄΄ κατά τη γνώμη σου πράγματα :lolsign:

Ταιριάζουν,ο thva είναι τύπος...απεριτίφ. :lolsign:
Πορτατίφ είμαι. :)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.413
¨Ασε που είναι μεγαλύτερος. Εγω νεότερος ήμουν και εγω όπως και να έχει λίγο ξερολας. Όσο γερνούσα καταλάβαινα ότι με τους μεγαλύτερους δεν παίζουμε. Σε τυλίγουν, εαν θέλουν, σε μια κόλα χαρτί σε χρόνο μηδέν, απο την εμπειρία και γνώση τους. :D

Πορτατίφ είμαι. :)
Ο τίτλος του ΄΄πορτατίφ΄΄ είναι ήδη καταχωρημένος στα γνωστά Grimm LS1...Για τον τίτλο του...παρτατίφ κάτι γίνεται όμως... :roflmao:

Reaction score
19.560
Ο τίτλος του ΄΄πορτατίφ΄΄ είναι ήδη καταχωρημένος στα γνωστά Grimm LS1...Για τον τίτλο του...παρτατίφ κάτι γίνεται όμως... :roflmao:
Ναι αλλά εγω είμαι ωραίο πορτατίφ, όχι σαν εκείνο.
kl0069.jpg

Reaction score
6.815
Προς το παρόν πάντως, πέρα απο την ψυχολογία, με ενδιαφέρει και έχω στο μυαλό μου σαν σκέψη ποιό είναι πιο κακό απο αυτά που κάνει ο @kanakiani ? α) που έχει το πούρο ή β) που ακούει με κλειστό το παράθυρο , αμπαρωμένο. 😍 :D. Το Kondo το εξαιρώ, έτσι και αλλιώς κακό δεν κάνει, εαν όχι καλό.
Άστα κούκλε, ούτε πούρα ούτε τσίπουρα μέχρι την Κυριακή που φεύγω για το "εξοχικό", να κάνουμε λίγο χώρο στα συστήματα μας έτσι ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της Βάλια Κάλντα!!
Στα άλλα νέα αφού σταμάτησα τα άλλα μαχαίρι για παρηγοριά εχθές έβαλα πικάπ. Τρεις ολόκληρες ώρες ακρόαση φοβερή. Αστα λαβίστα μπέιμπυ.
Ρε πως παίζει έτσι Παναϊα μουυ😍😍😍😍

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.616
Εσένα θέλω κάποια στιγμή να σου πω κάποιες παρατηρήσεις μου για τα φωνητικά στην μίξη του you know who, εαν θα μου το επιτρέψεις.
κριτικές δεκτές, κουβεντούλα για μίξεις όποτε θες

Reaction score
19.560
Άστα κούκλε, ούτε πούρα ούτε τσίπουρα μέχρι την Κυριακή που φεύγω για το "εξοχικό", να κάνουμε λίγο χώρο στα συστήματα μας έτσι ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της Βάλια Κάλντα!!
Στα άλλα νέα αφού σταμάτησα τα άλλα μαχαίρι για παρηγοριά εχθές έβαλα πικάπ. Τρεις ολόκληρες ώρες ακρόαση φοβερή. Αστα λαβίστα μπέιμπυ.
Ρε πως παίζει έτσι Παναϊα μουυ😍😍😍😍
Που να πάρεις και κανά phono της προκοπής. ;) 😍
κριτικές δεκτές, κουβεντούλα για μίξεις όποτε θες
Για καλό θέλω να στα πω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.064
Ωραίο είναι αυτό .
Πού το βρίσκεις ? και πόσο?
Μ"αρέσει που είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο .

Reaction score
19.560
To project χειμώνα είναι αυτό συν τροφοδοτικό και βλέπουμε.
Για ρίξε και εσύ καμία πρόταση στο τραπέζι....
Όπως ο Bhutia , είμαι της σχολής να μην προτείνω μηχανήματα και γενικά τίποτε. Για σένα φυσικά θα κάνω εξαίρεση. 😍

Τι είναι αυτά ? Dip switches. Τς τς τς :D Τι με πέρασες Lo Fi ? που λέει και ο wnet χα χα. Για σένα τα καλύτερα.

Δανοί ? για phono ? πα πα πα παναγία μου :D. Τα 600 VA κάτι λένε , θα δούμε χα χα.

Μόνο πες μου εαν θές να ακούς σαν cd ή βινύλιο ?

Τα άλλα ή μάλλον και το παραπάνω ερώτημα με p.m. Κρίμα είναι σε κρεμάσουνε απο κανένα κατάρτι χα χα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.064
Όπως ο Bhutia , είμαι της σχολής να μην προτείνω μηχανήματα και γενικά τίποτε. Για σένα φυσικά θα κάνω εξαίρεση. 😍

Τι είναι αυτά ? Dip switches. Τς τς τς :D Τι με πέρασες Lo Fi ? που λέει και ο wnet χα χα. Για σένα τα καλύτερα.

Δανοί ? για phono ? πα πα πα παναγία μου :D. Τα 600 VA κάτι λένε , θα δούμε χα χα.

Μόνο πες μου εαν θές να ακούς σαν cd ή βινύλιο ?

Τα άλλα ή μάλλον και το παραπάνω ερώτημα με p.m. Κρίμα είναι σε κρεμάσουνε απο κανένα κατάρτι χα χα
Μπρε Θανασάκη , γιατί γράφεις κουλαμάρες ?
Τι ζόρι τραβάς με τα Dip switches ? Οn οff διακόπτες είναι που βάζουν ή βγάζουν φορτία , αντιστάσεις σε ένα κύκλωμα .
Λες αυτοί να επηρεάσουν το αγνό αμόλυντο σήμα της κεφαλής του πικαπ?
Τα 600va δεν ξέρω που τα είδες ,αλλά μάλλον είναι υπερβολή για phono stage , δεν νομίζεις?

Reaction score
6.815
Μπρε Θανασάκη , γιατί γράφεις κουλαμάρες ?
Τι ζόρι τραβάς με τα Dip switches ? Οn οff διακόπτες είναι που βάζουν ή βγάζουν φορτία , αντιστάσεις σε ένα κύκλωμα .
Λες αυτοί να επηρεάσουν το αγνό αμόλυντο σήμα της κεφαλής του πικαπ?
Τα 600va δεν ξέρω που τα είδες ,αλλά μάλλον είναι υπερβολή για phono stage , δεν νομίζεις?
Γιατί τον προγγίξατε τον άνθρωπο πάνω που θα μου πρότεινε κάνα phono της προκοπής;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15