Καλώδια και θύματα

Reaction score
19.561
... Όχι πάντα! Κάποιοι πέφτουν απ' έξω! :)
Σαν ποιούς ? Εσυ και ο φίλος μου ο @Petros_Dalipis ? :D

Πάντως με λίγα πόστ που έχουμε ανταλλάξει και απο την φρασεολογία , τοποθετήσεις και αντιδράσεις σας, μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι έχετε τελειώσει εσυ Πανεπιστήμιο και ο Πέτρος Πολυτεχνείο. Βέβαια, που να ξέρω εγω, είμαι βοθρατζής στο επάγγελμα ο "Αχόρταγος" και του δημοτικού. :D Τίμια δουλειά και έχει και πολύ χρήμα.

Πέρα απο εσένα και την τρομερή συλλογή σου απο 600 cd που την έφτιαχνε ενα 16χρόνο σε ενα μήνα :), όταν τα 16χρονα έφτιαχναν συλλογή δηλαδή, εσυ Πέτρο τι σύστημα έχεις και εκφράζεις με τόσο σιγουριά και εσυ γνώμη για όλα, ότι κινείται και περπατάει ?

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283

Πάντως με λίγα πόστ που έχουμε ανταλλάξει και απο την φρασεολογία , τοποθετήσεις και αντιδράσεις σας, μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι έχετε τελειώσει εσυ Πανεπιστήμιο και ο Πέτρος Πολυτεχνείο. Βέβαια, που να ξέρω εγω, είμαι βοθρατζής στο επάγγελμα ο "Αχόρταγος" και του δημοτικού. :D Τίμια δουλειά και έχει και πολύ χρήμα.

Πέρα απο εσένα και την τρομερή συλλογή σου απο 600 cd που την έφτιαχνε ενα 16χρόνο σε ενα μήνα :), όταν τα 16χρονα έφτιαχναν συλλογή δηλαδή, εσυ Πέτρο τι σύστημα έχεις και εκφράζεις με τόσο σιγουριά και εσυ γνώμη για όλα, ότι κινείται και περπατάει ?
Καλημέρα κι από μένα! :)
(Η δισκοθήκη μου είναι γνήσια, όχι κλεψίτυπη. Θα λυπομόμουν ένα 16χρονο παιδί που θα μπορούσε να ξοδεύει €10.000 το μήνα.)

Reaction score
19.561
Καλημέρα κι από μένα! :)
(Η δισκοθήκη μου είναι γνήσια, όχι κλεψίτυπη. Θα λυπομόμουν ένα 16χρονο παιδί που θα μπορούσε να ξοδεύει €10.000 το μήνα.)
Και του !6 χρονου γνήσια ήταν και πιο πολύ. Πλήρωνε ο μπαμπάς. Τεσπά, εγω στη θέση σου πάντως με τόσα λίγα cd και βινύλια, δεν θα είχα ούτε cd player, ούτε πικάπ. Μόνο streaming.

Reaction score
19.561
Τι αηδίες ποστάρετε κύριε μου ? , είστε άσχετος, αμμόρφωτος, άξεστος και όλα τα σε -ός. :D :D

Υ.Γ.: Μου είπαν ότι εσάς πρέπει να βρίσω και να ειρωνεύομαι για να γίνω αποδεκτός στο" ευρύ" κοινό. :D
@leandros (απάντηση στο τλευταίο σου πόστ. Για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί το reply μου)

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.413
... Μόνο streaking.
:roflmao:
Τι αηδίες ποστάρετε κύριε μου ? , είστε άσχετος, αμμόρφωτος, άξεστος και όλα τα σε -ός. :D :D
Υ.Γ.: Μου είπαν ότι εσάς πρέπει να βρίσω και να ειρωνεύομαι για να γίνω αποδεκτός στο" ευρύ" κοινό. :D
Αν δεν είσαι πολιτικός ή κοινός influencer,δεν χρειάζεται να γινόσουν αποδεκτός από ευρύ κοινό.

Reaction score
19.561
:roflmao:

Αν δεν είσαι πολιτικός ή κοινός influencer,δεν χρειάζεται να γινόσουν αποδεκτός από ευρύ κοινό.
Εαν και νομίζω είναι "θετικά" τα σχόλια σου, στον αγώνα μου κατά της κακόβουλης ειρωνείας (όχι της καλόβουλης με γελάκια ή άμυνας στην κακόβουλη) και επειδή με εσένα δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποτέ με 100% σιγουριά :D :D πάρε και εσυ να μάθεις : :D

Last edited by a moderator:

Reaction score
19.561
αποδεκτός από ευρύ κοινό.
Ποιός έμεινε χωρίς να τον βρίσω ? :D Μόνο ο Κος Χρήστος @christos77 που δεν θα τον βρίσω ΠΟΤΕ και Κος Μάρκου αλλά αυτόν τον φοβάμαι ρε συ, είναι άγριος , έχει βαρύ χέρι, και είναι και μεγαλύτερος μου. :D 😍

Ούτε αναφορά δεν τολμάω να κάνω με @, με την ελπίδα να μη δεί το πόστ μου. Μη με καρφώσετε. :D

Reaction score
19.561
Τώρα με στεναχώρησες πραγματικά! Νόμιζα πως είχες διαβάσει τα άπαντα head-stef ! :(
Όχι βρε συ δεν διαβάζω για κανέναν ή να τον "ψάχνω", μην το παίρνεις προσωπικά. Είμαι real time σου το είπα. Είναι και εναντίον του πνεύματος των "πειραμάτων" μου χα χα. Δεν θέλω να έχω και πολλά bias, αλλά να κρίνω με την φαντασία μου και όσο το δυαντόν ανεπηρέαστο κριτήριο. Κάποια πράγματα αρχικά που είχες γράψει τα είχα διαβάσει. (είχε τύχει) και όσα μου απαντάς εδω.

Reaction score
11.255

Είδες πόσο λάθος είσαι; Δεν εκφράζω γνώμη για όλα, μόνο για αυτά που γνωρίζω με σιγουριά. Από πότε το σύστημα αποτελεί κριτήριο για να εκφέρει κάποιος επιστημονικά τεκμηριωμένες και αποδεδειγμένες θέσεις; Αν είναι δυνατόν δηλαδή! :laugh:

Φίλοι δεν είμαστε, έχεις κερδίσει την αντιπάθειά μου από τα γραπτά σου εδώ, μπορεί από κοντά αν γνωριζόμασταν να ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Πολυτεχνείο δεν τελείωσα. Μια φορά έχω πάει επισκέπτης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15