- Reaction score
- 22.914
Είναι φυσικός , για αυτό.Δεν το λέω εγώ. Νομπελίστας φυσικός το λέει.
Πόσο μου αρέσει να δίνω "δικαιώματα" και αφορμές, να μου απαντάτε.
Είναι φυσικός , για αυτό.Δεν το λέω εγώ. Νομπελίστας φυσικός το λέει.
Νια άλλα βλ΄πεω ότι τρέχετε σαν τα κουνέλια να ποστάρετε λίνκ απο Νομπελίστες. Κάνετε δουλειά δηλαδή χάνετε χρόνο, αυτό δεν είναι διασκέδαση.Δε βαριέσαι. Όπως έχεις αναφέρει, πλάκα κάνεις εδωμέσα, έτσι κι εμείς καμιά φορά για να περάσει λίγο η ώρα ασχολούμαστε μαζί σου.
Στάσου... μύγδαλα!!!Τι έγινε βρε @head-stef θα απαντήσεις ή όχι ? Ελεγεία ετοιμάζειςή μόνο τοποθετήσεις κάνεις ? Εγω είμαι του real time να ξέρεις. Έφυγα .... bye.
Ε, 70 άντε 90. Αυτά δεν είναι πολλά που είπες πολλά. (για αυτό και ρώτησα).Στάσου... μύγδαλα!!!
(Πολλά για να αναγκαστώ να έχω πικάπ, λίγα για βινυλιοθήκη - καμιά 90αριά, εκ των οποίων τα 20 περίπου 45άρια. Το πικάπ είναι αυτό που μισοείδες: https://www.orpheusaudio.gr/1-xpression-iii-comfort-2m-red.html . Και πολύ είναι για τη μικρή δισκοθήκη)
Πόσο μου αρέσει να δίνω "δικαιώματα" και αφορμές, να μου απαντάτε.Φτιάχνω ψυχολογικά προφίλ πολύ πιο εύκολα. Καλό για τα "πειράματα" μου.
![]()
Αυτό πες το σε εσένα που απαντάς.Get a life...![]()
Ναι αλλά τι ακουστικά έχει;Δεν το λέω εγώ. Νομπελίστας φυσικός το λέει.
Αρχεία σε σκληρό κανένα, CD 600+.Ε, 70 άντε 90. Αυτά δεν είναι πολλά που είπες πολλά. (για αυτό και ρώτησα).
CD ή αρχεία σε σκληρό πόσα έχεις ?
Ε, ναι ΟΚ το streaming εκατομμύρια έχουν όλοι.Αρχεία σε σκληρό κανένα, CD 600+.
Πρακτικά όμως χιλιάδες, εκατομμύρια από τα είδη που με ενδιαφέρουν. TIDAL .
Ναι, αλλά με τι καλώδιο έρχεται το ίντερνετ;χιλιάδες, εκατομμύρια... TIDAL
Με τις χημικές διεργασίες του εγκεφάλου τους μόνο ...οι πτωχοί. Τς ΤςΝαι, αλλά με τι καλώδιο έρχεται το ίντερνετ;
Έχεις μελετήσει επαρκώς τις Χυμικές αντιδράσεις του ίντερνετ στο cat 6;
Απορώ ώρες ώρες πως ακούτε μουσική χωρίς μελέτη χημείας.
Απορώ γιατί δεν αναζητάτε τη χαρά στα μικρά πράγματα.
View attachment 261872
Λάθος κατάλαβες γιατί τη δισκοθήκη μου την αξιοποιώ στο έπακρο. Στο καθιστικό παίζει συνέχεια μουσική, με ενδιαφέρει να έχει ευρύτητα ακουσμάτων και η μικρή μου. Και πολύ ραδιόφωνο (2ο πρ.) Στο Tidal ψάχνω καινούργια πράγματα και καταλαμβάνει περίπου το 30% του δικού μου χρόνου ακρόασης. Όταν βρίσκω διαμάντια προσπαθώ να τα αγοράζω σε CD, δηλ. να μείνουν στο σπίτι σε φυσική μορφή. Όμως το streaming θα αυξηθεί αναπόφευκτα - και καλώς θα κάνει.Ε, ναι ΟΚ το streaming εκατομμύρια έχουν όλοι.
Αρα κυρίως streaming ακούς μόνο, αυτό ήθελα να καταλάβω.
Τέτοιου είδους ανταπαντήσεις δίναμε ο ένας στον άλλο στο δημοτικό...Αυτό πες το σε εσένα που απαντάς.
Είναι γιατί τέτοιου είδους ερωτήσεις και σχόλια που έκανες εσυ, είναι απο το δημοτικό. Στο δημοτικό απαντάς με φρασεολογία δημοτικού. Εκτός εαν νομίζεις ότι το σχόλιο σου ήταν καμιά εξυπνάδα, οπότε μιλάμε πλέον για πιο κάτω επίπεδο, νηπιαγωγείου.Τέτοιου είδους ανταπαντήσεις δίναμε ο ένας στον άλλο στο δημοτικό...
Ναι το κατάλαβα, εδω και πολύ καιρό. Μην σου πω απο την πρώτη στιγμή που έγραψα το πρώτο μου πόστ. Και ξέρω και για όσο καιρό δήθεν άκουγες και γιατί άκουγες. Εσυ δεν ξέρεις. Και ακόμη δεν το έχεις συλλάβει στην ολότητά του, αλλιώς η αντίδρασή σου πρός εμένα θα ήταν πολυ πιο αρνητική απο αυτήν που τέσταρα μόλις τώρα.
Με πέτυχαν στο φαί. Τι να κάνω να αφήσω αναπάντητα τόσο σπουδαία θέματα που μου θέτουν ?κατά τα άλλα