Καλώδια και θύματα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.427
που ειναι ο βετ να με περασει ενα χερι .. :boast:
-μα...ιμου παιδι μου, πριν κανα μηνα ελεγα να παω για εξετασεις να δω τι κουσουργια μου αφησε ο κορονοιος, μετα ξεχαστικα - και ειπα να τα κανω ολα αμα μεγαλωσω.. 🐒

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.420
1661848488286.png

Εγω πάντως @kanakiani, εάν είχα τη θέα που έχεις εσυ και ο Bhutia, δεν θα έγραφα λέξη στο σάιτ, ή δεν θα είχα ούτε στερεοφωνικό ή ακόμα καλύτερα δεν θα είχα καν ανάγκη να ακούω μουσική. :D
Όπως εξήγησα,τέτοια θέα είναι διαθέσιμη ακριβώς σε ώρες ακροάσεων όπου μπορεί και να ποστάρω παράλληλα...Για ώρες εργασίας ακόμη και σε βροχερό καιρό προσφέρονται εναλλακτικές ευκαιρίες για θέα από το γραφείο όπως η παρακάτω εικονιζόμενη :
rainbow.JPG

Reaction score
19.566
View attachment 261854

Όπως εξήγησα,τέτοια θέα είναι διαθέσιμη ακριβώς σε ώρες ακροάσεων όπου μπορεί και να ποστάρω παράλληλα...Για ώρες εργασίας ακόμη και σε βροχερό καιρό προσφέρονται εναλλακτικές ευκαιρίες για θέα από το γραφείο όπως η παρακάτω εικονιζόμενη :
View attachment 261856
Α, "κοντράρεστε" και για την θέα μεταξύ σας τώρα ? χα χα. Για να το εξετάσουμε το θέμα σοβαρά :

Κοίτα, εαν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, απο ότι καταλαβαίνω εσυ τη θέα την βλέπεις απο μακρυά , κάπως αποστασιοποιημένο αυτό, όπως ισχυρίζεσαι ότι είναι και λίγο ο χαρακτήρας σου .... ο @kanakiani τώρα. είναι δίπλα όμως στην θάλασσα. Ποιό είναι καλύτερο ? Του Kanakiani θα πουν οι πιο πολλοί.

Ε, έχει και Kondo που εσυ δεν έχεις :D

Εσυ, έχεις άλλα καλά. :D

Υ.Γ. : Δεν θα έβαζα φυτιλιές αλλά αυτό το δίδυμο Νταχαρη Μάρκου έχει εξασθενήσει τόσο πολύ πλέον (μεγάλη απογοήτευση), που όπως καταλαβαίνεις έχω πάθει στερητικό. Next best thing εσείς οι δύο. :D

Last edited:

Reaction score
2.994
μόνο να ναι φρέσκα τα καλώδια....χωρίς ηλεκτροχημικές αλλοιώσεις :roflmao: :lol:
Βγάλε απ' εξω τα καλώδια ... :biggrin:

για δική σου εξοικείωση με κάποιες έννοιες ….
(απ΄το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Π/Πατρών.)
.
b_01.jpg

Last edited:

Reaction score
19.566
Που να μάθουν ότι τα πάντα στη φύση (σχεδόν όλα) είναι πρωταρχικά Χημεία και όχι Φυσική, όπως νομίζουν όλοι.

Εγκεφαλικό θα πάθουν. :D

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.008

.
View attachment 261862
σε καλώδια αναφέρεται ο σύντροφος....με καλώδια θα ασχοληθώ

μην πετάτε άκυρους ορισμούς που ούτε ταιριάζουν με το θέμα ούτε καταλαβαίνετε

έχετε γεμίσει μπάλες την εξέδρα

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Πάντως εσείς οι πτωχοί χα χα που έχετε PVC jacket με πλαστικοποιητές, καλά θα είναι να μην έρχονται σε επαφή με υλικά παθητικής φροντίδας που όλα (πολλά) σχεδόν είναι πολυουρεθάνες και πολυστερίνες όπως π.χ. τα υλικά Λαζαράκη, απορροφητικά και διαχυτές αντίστοιχα.
Πάντως εσείς οι πτωχοί χα χα που έχετε PVC music (PVC=πολυβινυλοχλωρίδιο=βινύλιο), καλά θα είναι να μην το φέρνετε σε επαφή με αγώγιμα υλικά και κυρίως με ...βελόνες πικάπ!!! Κίνδυνος χημικών αντιδράσεων !!! :D

(Αστειεύομαι, κι εγώ έχω πολλά βινύλια και ωραίο πικάπ. Ωραίο σαν δευτερεύουσα πηγή, μόνη λύση για τους παλιούς μου δίσκους και με άφταστη γοητεία στις διαδικασίες του. Άσε που το περιβάλλουν οι ωραιότεροι μύθοι. Αλλά μέχρι εκεί...). 😊

Γενικά, πολλά οργανικά υλικά/πλαστικά είναι ευπρόσβλητα κι έχουν πολλές ασυμβατότητες μεταξύ τους αλλά και με άλλα υλικά. Η επιλογή υλικών είναι σημαντική στο audio. Γι αυτό έχει σημασία να επιλέγονται εταιρίες που σέβονται τις έρευνες υλικών κι έχουν τεχνοκρατικό προσανατολισμό στις κατασκευές τους. Στις "μπουτίκ" δεν μπορείς να έχεις 100% εμπιστοσύνη, σε κάποιες σίγουρα όχι...

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283

.
View attachment 261862
Που να μάθουν ότι τα πάντα στη φύση (σχεδόν όλα) είναι πρωταρχικά Χημεία και όχι Φυσική, όπως νομίζουν όλοι.

Εγκεφαλικό θα πάθουν. :D
Χα! Αστείο να μην κατανοεί κάποιος ούτε τους (ορθούς) ορισμούς! Η άστοχη και αδόκιμη χρήση τους είναι σοφιστεία και δυστυχώς μαρτυρά ...μεσάνυχτα. Όσο για τη Χημεία, δεν κάνει βήμα χωρίς Φυσική - κι η Φυσική δεν κάνει βήμα χωρίς Μαθηματικά. Και η Ιατρική και η Γεωλογία κλπ. δεν κάνουν βήμα χωρίς τις προηγούμενες. Οι φυσικές επιστήμες είναι ένα υπέροχο οικοδόμημα με συνάφεια και συνέπεια. Στο μυαλό κάποιων ανταγωνίζονται και γίνονται έως και ...όπλα για επιχειρηματολογία! (Μπούμερανγκ.) 😵

Reaction score
6.815
Το μόνο που βλέπω προς το παρόν είναι μια ιστορία επαναλαμβανόμενη σε μικρογραφία...Τραπεζικά στελέχη - έστω και σε σύνταξη - να δελεάζουν καταναλωτές με...δανεισμούς. :sneaky:
Όχι πως δεν θα κρατηθείς δεσμευμένος με αυτήν την υπόσχεση.Υπ'όψιν ότι θα χρειαζόταν σετ interconnect-ηχείων για πραγματικά δελεαστικό πακέτο... :biggrin:

Εσύ έχεις ήδη προσφερθεί να μου...χάριζες Kondo.:biggrin:
Εννοείται γκουρού μου!! Δεν δανείζω είπα, όχι δεν χαρίζω😀

Α, "κοντράρεστε" και για την θέα μεταξύ σας τώρα ? χα χα. Για να το εξετάσουμε το θέμα σοβαρά :

Κοίτα, εαν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, απο ότι καταλαβαίνω εσυ τη θέα την βλέπεις απο μακρυά , κάπως αποστασιοποιημένο αυτό, όπως ισχυρίζεσαι ότι είναι και λίγο ο χαρακτήρας σου .... ο @kanakiani τώρα. είναι δίπλα όμως στην θάλασσα. Ποιό είναι καλύτερο ? Του Kanakiani θα πουν οι πιο πολλοί.

Ε, έχει και Kondo που εσυ δεν έχεις :D

Εσυ, έχεις άλλα καλά. :D

Υ.Γ. : Δεν θα έβαζα φυτιλιές αλλά αυτό το δίδυμο Νταχαρη Μάρκου έχει εξασθενήσει τόσο πολύ πλέον (μεγάλη απογοήτευση), που όπως καταλαβαίνεις έχω πάθει στερητικό. Next best thing εσείς οι δύο. :D
Και εμένα το σπίτι μακριά είναι σχετικά. Το γραφείο είναι δίπλα:p

Reaction score
19.566
Εννοείται γκουρού μου!! Δεν δανείζω είπα, όχι δεν χαρίζω😀

Και εμένα το σπίτι μακριά είναι σχετικά. Το γραφείο είναι δίπλα:p
Το έχω καταλάβει, απλώς δεν "βόλευε" για την ιστοριούλα, που ήθελα να φτιάξω (και το άφησα λίγο απέξω). :D
και ωραίο πικάπ
Τι πικάπ έχεις , που λίγο πήρε το μάτι μου, ενα Project εξτένσιον , εξπρέσσιον, εξπίριενς πως τα λένε ή πιο κάτω ?

Πόσα βινύλια είναι το πολλά ?

Last edited:

Reaction score
19.566
Το έχω καταλάβει, απλώς δεν "βόλευε" για την ιστοριούλα, που ήθελα να φτιάξω (και το άφησα λίγο απέξω). :D

Τι πικάπ έχεις , που λίγο πήρε το μάτι μου, ενα Project εξτένσιον , εξπρέσσιον, εξπίριενς πως τα λένε ή πιο κάτω ?

Πόσα βινύλια είναι το πολλά ?
Τι έγινε βρε @head-stef θα απαντήσεις ή όχι ? Ελεγεία ετοιμάζεις :D ή μόνο τοποθετήσεις κάνεις ? Εγω είμαι του real time να ξέρεις. Έφυγα .... bye.

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Ε, αφού το λέτε εσείς, θα ξέρετε καλύτερα.
Υποκειμενικές γνώμες:

Chemistry is a highly developed specific part of physics that studies ordinary matter, particularly molecules (as in gases), solutions (liquids) and materials (solids) and their transformations. Fundamentally it is all based on the physics of electrons and the electromagnetic field.

Ακόμα καλύτερα και με την απαραίτητη "ουδετερότητα":

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.056
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15