- Reaction score
- 138.555
Σημασία στο κοντράρισμα έχει να γίνεται για πράγματα με ουσιαστική αξία,όπως η..ποιότητα της θέας αντί εκείνης των καλωδίων...Η δε υπεραξία που λαμβάνουν διάφορα ακίνητα χάρη στην κατάλληλη θέα είναι πολλαπλάσια από την αντίστοιχη των καλωδίων.Α, "κοντράρεστε" και για την θέα μεταξύ σας τώρα ? χα χα. Για να το εξετάσουμε το θέμα σοβαρά :
Κοίτα, εαν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, απο ότι καταλαβαίνω εσυ τη θέα την βλέπεις απο μακρυά , κάπως αποστασιοποιημένο αυτό, όπως ισχυρίζεσαι ότι είναι και λίγο ο χαρακτήρας σου .... ο @kanakiani τώρα. είναι δίπλα όμως στην θάλασσα. Ποιό είναι καλύτερο ? Του Kanakiani θα πουν οι πιο πολλοί.
Ε, έχει και Kondo που εσυ δεν έχεις
Εσυ, έχεις άλλα καλά.
Υ.Γ. : Δεν θα έβαζα φυτιλιές αλλά αυτό το δίδυμο Νταχαρη Μάρκου έχει εξασθενήσει τόσο πολύ πλέον (μεγάλη απογοήτευση), που όπως καταλαβαίνεις έχω πάθει στερητικό. Next best thing εσείς οι δύο.
Ε, ναι για αυτό και όλα τα χωριά χτίζονταν σε υψόμετρο και είχαν σαν επίνειο την παραλιακή ακτή τους. Μετά ήρθε ο τουρισμός ..... χα χα.Σημασία στο κοντράρισμα έχει να γίνεται για πράγματα με ουσιαστική αξία,όπως η..ποιότητα της θέας αντί εκείνης των καλωδίων...Η δε υπεραξία που λαμβάνουν διάφορα ακίνητα χάρη στην κατάλληλη θέα είναι πολλαπλάσια από την αντίστοιχη των καλωδίων.
Το κρίσιμο στοιχείο με τοποθεσίες κοντινές αλλά όχι πάνω ακριβώς στις ακτές είναι ότι άμα ποτέ λιώσουν αρκετά οι πολικοί πάγοι και ανέλθει η στάθμη των υδάτων,τότε οι παραλιακές θα πνιγούν ενώ οι ευρισκόμενες σε κάποια απόσταση και κατάλληλο υψόμετρο πάνω από τη στάθμη της θάλασσας αναμένεται να γίνουν οι νέες...παραθαλάσσιες.
Για μόνιμη θέα πιο κοντινή στην ακτή,παραθέτω εκείνη που έχω από Lago Maggiore στη βόρεια Ιταλία :
View attachment 261886
Εν αναμονή μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο "εξοχικό" μου@kanakiani μας κατατρόπωσε χα χα. Δεν το βάζουμε κάτω, θα ανακάμψουμε.
Ας μην ήταν βέβαια η μάχη της Σαλαμίνας που σώθηκε ο Δυτικός κόσμος και θα του έλεγα εγω. Κρανίου τόπος θα ήταν εκεί.
Αυτά γίνονται με τα ρευματάκια του όντιο?Βγάλε απ' εξω τα καλώδια ...
για δική σου εξοικείωση με κάποιες έννοιες ….
(απ΄το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Π/Πατρών.)
.
View attachment 261862
Η ωραιότερη λίμνη της Ευρώπης.Lago Maggiore
Ιχθυοτροφεία είναι αυτά αριστερά?Σημασία στο κοντράρισμα έχει να γίνεται για πράγματα με ουσιαστική αξία,όπως η..ποιότητα της θέας αντί εκείνης των καλωδίων...Η δε υπεραξία που λαμβάνουν διάφορα ακίνητα χάρη στην κατάλληλη θέα είναι πολλαπλάσια από την αντίστοιχη των καλωδίων.
Ένα κρίσιμο στοιχείο με τοποθεσίες κοντινές αλλά όχι πάνω ακριβώς στις ακτές είναι ότι άμα ποτέ λιώσουν αρκετά οι πολικοί πάγοι και ανέλθει η στάθμη των υδάτων,τότε οι παραλιακές θα πνιγούν ενώ οι ευρισκόμενες σε κάποια απόσταση και κατάλληλο υψόμετρο πάνω από τη στάθμη της θάλασσας αναμένεται να γίνουν οι νέες...παραθαλάσσιες.
Για μόνιμη θέα πιο κοντινή στην ακτή,παραθέτω εκείνη που έχω από Lago Maggiore στη βόρεια Ιταλία :
View attachment 261886
Έχεις καλό μάτι...Ιχθυοτροφεία είναι αυτά αριστερά?
ιχθυοφάρμα καλωδίων....τα έχουν για να χαλαρώνουν πριν φτάσουν στον τελικό καταναλωτήΙχθυοτροφεία είναι αυτά αριστερά?
Μαζί με...ηλεκτροφόρα χέλια για στρώσιμο.ιχθυοφάρμα καλωδίων....τα έχουν για να χαλαρώνουν πριν φτάσουν στον τελικό καταναλωτή
πες μου ότι είσαι και βίγκαν να μας αποτελειώσειςΡε σεις γιατί γελάτε; Κλουβιά είναι αυτά
Αυτό που κολλάει τώρα;πες μου ότι είσαι και βίγκαν να μας αποτελειώσεις
None. Use it to sell potatoes!
Δύο πρέπει να 'χει!Έχεις καλό μάτι...
Βάλε και και κάνα πάνελ στο μπαλκόνι... να μην έρχεται από το Μιλάνο το ρεύμα και βρομιζει το ηχοσυστημά σουΣημασία στο κοντράρισμα έχει να γίνεται για πράγματα με ουσιαστική αξία,όπως η..ποιότητα της θέας αντί εκείνης των καλωδίων...Η δε υπεραξία που λαμβάνουν διάφορα ακίνητα χάρη στην κατάλληλη θέα είναι πολλαπλάσια από την αντίστοιχη των καλωδίων.
Ένα κρίσιμο στοιχείο με τοποθεσίες κοντινές αλλά όχι πάνω ακριβώς στις ακτές είναι ότι άμα ποτέ λιώσουν αρκετά οι πολικοί πάγοι και ανέλθει η στάθμη των υδάτων,τότε οι παραλιακές θα πνιγούν ενώ οι ευρισκόμενες σε κάποια απόσταση και κατάλληλο υψόμετρο πάνω από τη στάθμη της θάλασσας αναμένεται να γίνουν οι νέες...παραθαλάσσιες.
View attachment 261886
΄΄Κλουβιά με τις τρελές΄΄...Ρε σεις γιατί γελάτε; Κλουβιά είναι αυτά
Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για τ'αυτιά,αλλά...δεν γίνεται να είμαστε απολύτως σίγουροι για τίποτα.Δύο πρέπει να 'χει!
Αν έχεις ντουντούκα,τότε το σήμα θα είναι ήδη...τροποποιημένο.