Καλώδια και θύματα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.420
Α, "κοντράρεστε" και για την θέα μεταξύ σας τώρα ? χα χα. Για να το εξετάσουμε το θέμα σοβαρά :

Κοίτα, εαν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, απο ότι καταλαβαίνω εσυ τη θέα την βλέπεις απο μακρυά , κάπως αποστασιοποιημένο αυτό, όπως ισχυρίζεσαι ότι είναι και λίγο ο χαρακτήρας σου .... ο @kanakiani τώρα. είναι δίπλα όμως στην θάλασσα. Ποιό είναι καλύτερο ? Του Kanakiani θα πουν οι πιο πολλοί.

Ε, έχει και Kondo που εσυ δεν έχεις :D

Εσυ, έχεις άλλα καλά. :D

Υ.Γ. : Δεν θα έβαζα φυτιλιές αλλά αυτό το δίδυμο Νταχαρη Μάρκου έχει εξασθενήσει τόσο πολύ πλέον (μεγάλη απογοήτευση), που όπως καταλαβαίνεις έχω πάθει στερητικό. Next best thing εσείς οι δύο. :D
Σημασία στο κοντράρισμα έχει να γίνεται για πράγματα με ουσιαστική αξία,όπως η..ποιότητα της θέας αντί εκείνης των καλωδίων...Η δε υπεραξία που λαμβάνουν διάφορα ακίνητα χάρη στην κατάλληλη θέα είναι πολλαπλάσια από την αντίστοιχη των καλωδίων.:sneaky:

Ένα κρίσιμο στοιχείο με τοποθεσίες κοντινές αλλά όχι πάνω ακριβώς στις ακτές είναι ότι άμα ποτέ λιώσουν αρκετά οι πολικοί πάγοι και ανέλθει η στάθμη των υδάτων,τότε οι παραλιακές θα πνιγούν ενώ οι ευρισκόμενες σε κάποια απόσταση και κατάλληλο υψόμετρο πάνω από τη στάθμη της θάλασσας αναμένεται να γίνουν οι νέες...παραθαλάσσιες.:D

Για μόνιμη θέα πιο κοντινή στην ακτή,παραθέτω εκείνη που έχω από Lago Maggiore στη βόρεια Ιταλία :
10600667_657779280995659_2131233675488316582_n (2).jpg

Reaction score
19.564
Σημασία στο κοντράρισμα έχει να γίνεται για πράγματα με ουσιαστική αξία,όπως η..ποιότητα της θέας αντί εκείνης των καλωδίων...Η δε υπεραξία που λαμβάνουν διάφορα ακίνητα χάρη στην κατάλληλη θέα είναι πολλαπλάσια από την αντίστοιχη των καλωδίων.:sneaky:

Το κρίσιμο στοιχείο με τοποθεσίες κοντινές αλλά όχι πάνω ακριβώς στις ακτές είναι ότι άμα ποτέ λιώσουν αρκετά οι πολικοί πάγοι και ανέλθει η στάθμη των υδάτων,τότε οι παραλιακές θα πνιγούν ενώ οι ευρισκόμενες σε κάποια απόσταση και κατάλληλο υψόμετρο πάνω από τη στάθμη της θάλασσας αναμένεται να γίνουν οι νέες...παραθαλάσσιες.:D

Για μόνιμη θέα πιο κοντινή στην ακτή,παραθέτω εκείνη που έχω από Lago Maggiore στη βόρεια Ιταλία :
View attachment 261886
Ε, ναι για αυτό και όλα τα χωριά χτίζονταν σε υψόμετρο και είχαν σαν επίνειο την παραλιακή ακτή τους. Μετά ήρθε ο τουρισμός ..... χα χα.

Reaction score
19.564
@kanakiani μας κατατρόπωσε χα χα. Δεν το βάζουμε κάτω, θα ανακάμψουμε. :D

Ας μην ήταν βέβαια η μάχη της Σαλαμίνας που σώθηκε ο Δυτικός κόσμος και θα του έλεγα εγω. :D Κρανίου τόπος θα ήταν εκεί.:D

Reaction score
6.815
@kanakiani μας κατατρόπωσε χα χα. Δεν το βάζουμε κάτω, θα ανακάμψουμε. :D

Ας μην ήταν βέβαια η μάχη της Σαλαμίνας που σώθηκε ο Δυτικός κόσμος και θα του έλεγα εγω. :D Κρανίου τόπος θα ήταν εκεί.:D
Εν αναμονή μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο "εξοχικό" μου :p

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.867
Βγάλε απ' εξω τα καλώδια ... :biggrin:

για δική σου εξοικείωση με κάποιες έννοιες ….
(απ΄το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Π/Πατρών.)
.
View attachment 261862
Αυτά γίνονται με τα ρευματάκια του όντιο?

Lago Maggiore
Η ωραιότερη λίμνη της Ευρώπης.

Reaction score
6.815

Ένα κρίσιμο στοιχείο με τοποθεσίες κοντινές αλλά όχι πάνω ακριβώς στις ακτές είναι ότι άμα ποτέ λιώσουν αρκετά οι πολικοί πάγοι και ανέλθει η στάθμη των υδάτων,τότε οι παραλιακές θα πνιγούν ενώ οι ευρισκόμενες σε κάποια απόσταση και κατάλληλο υψόμετρο πάνω από τη στάθμη της θάλασσας αναμένεται να γίνουν οι νέες...παραθαλάσσιες.:D

View attachment 261886
Ιχθυοτροφεία είναι αυτά αριστερά?

Reaction score
8.899

View attachment 261886
Βάλε και και κάνα πάνελ στο μπαλκόνι... να μην έρχεται από το Μιλάνο το ρεύμα και βρομιζει το ηχοσυστημά σου 😛😀
1661875618616.png

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.420
Ρε σεις γιατί γελάτε; Κλουβιά είναι αυτά😁
΄΄Κλουβιά με τις τρελές΄΄...
Δύο πρέπει να 'χει! :p
Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για τ'αυτιά,αλλά...δεν γίνεται να είμαστε απολύτως σίγουροι για τίποτα.
Αν έχεις ντουντούκα,τότε το σήμα θα είναι ήδη...τροποποιημένο. :biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15