D
Deleted member 50795
Guest
στις εξετάσεις, βρίσκουν καθόλου αιμοσφαιρίνη?πεινασα παλι... και ειμαι στον τεταρτο καφε.
στις εξετάσεις, βρίσκουν καθόλου αιμοσφαιρίνη?πεινασα παλι... και ειμαι στον τεταρτο καφε.
Όπως εξήγησα,τέτοια θέα είναι διαθέσιμη ακριβώς σε ώρες ακροάσεων όπου μπορεί και να ποστάρω παράλληλα...Για ώρες εργασίας ακόμη και σε βροχερό καιρό προσφέρονται εναλλακτικές ευκαιρίες για θέα από το γραφείο όπως η παρακάτω εικονιζόμενη :Εγω πάντως @kanakiani, εάν είχα τη θέα που έχεις εσυ και ο Bhutia, δεν θα έγραφα λέξη στο σάιτ, ή δεν θα είχα ούτε στερεοφωνικό ή ακόμα καλύτερα δεν θα είχα καν ανάγκη να ακούω μουσική.
Α, "κοντράρεστε" και για την θέα μεταξύ σας τώρα ? χα χα. Για να το εξετάσουμε το θέμα σοβαρά :View attachment 261854
Όπως εξήγησα,τέτοια θέα είναι διαθέσιμη ακριβώς σε ώρες ακροάσεων όπου μπορεί και να ποστάρω παράλληλα...Για ώρες εργασίας ακόμη και σε βροχερό καιρό προσφέρονται εναλλακτικές ευκαιρίες για θέα από το γραφείο όπως η παρακάτω εικονιζόμενη :
View attachment 261856
Βγάλε απ' εξω τα καλώδια ...μόνο να ναι φρέσκα τα καλώδια....χωρίς ηλεκτροχημικές αλλοιώσεις
.... ακόμα και ο έρωταςΠου να μάθουν ότι τα πάντα στη φύση (σχεδόν όλα) είναι Χημεία και όχι Φυσική, όπως νομίζουν όλοι.
σε καλώδια αναφέρεται ο σύντροφος....με καλώδια θα ασχοληθώΒγάλε απ' εξω τα καλώδια ...
για δική σου εξοικείωση με κάποιες έννοιες ….
(απ΄το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Π/Πατρών.)
.
View attachment 261862
Πάντως εσείς οι πτωχοί χα χα που έχετε PVC music (PVC=πολυβινυλοχλωρίδιο=βινύλιο), καλά θα είναι να μην το φέρνετε σε επαφή με αγώγιμα υλικά και κυρίως με ...βελόνες πικάπ!!! Κίνδυνος χημικών αντιδράσεων !!!Πάντως εσείς οι πτωχοί χα χα που έχετε PVC jacket με πλαστικοποιητές, καλά θα είναι να μην έρχονται σε επαφή με υλικά παθητικής φροντίδας που όλα (πολλά) σχεδόν είναι πολυουρεθάνες και πολυστερίνες όπως π.χ. τα υλικά Λαζαράκη, απορροφητικά και διαχυτές αντίστοιχα.
Βγάλε απ' εξω τα καλώδια ...
για δική σου εξοικείωση με κάποιες έννοιες ….
(απ΄το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Π/Πατρών.)
.
View attachment 261862
Χα! Αστείο να μην κατανοεί κάποιος ούτε τους (ορθούς) ορισμούς! Η άστοχη και αδόκιμη χρήση τους είναι σοφιστεία και δυστυχώς μαρτυρά ...μεσάνυχτα. Όσο για τη Χημεία, δεν κάνει βήμα χωρίς Φυσική - κι η Φυσική δεν κάνει βήμα χωρίς Μαθηματικά. Και η Ιατρική και η Γεωλογία κλπ. δεν κάνουν βήμα χωρίς τις προηγούμενες. Οι φυσικές επιστήμες είναι ένα υπέροχο οικοδόμημα με συνάφεια και συνέπεια. Στο μυαλό κάποιων ανταγωνίζονται και γίνονται έως και ...όπλα για επιχειρηματολογία! (Μπούμερανγκ.)Που να μάθουν ότι τα πάντα στη φύση (σχεδόν όλα) είναι πρωταρχικά Χημεία και όχι Φυσική, όπως νομίζουν όλοι.
Εγκεφαλικό θα πάθουν.
Εννοείται γκουρού μου!! Δεν δανείζω είπα, όχι δεν χαρίζωΤο μόνο που βλέπω προς το παρόν είναι μια ιστορία επαναλαμβανόμενη σε μικρογραφία...Τραπεζικά στελέχη - έστω και σε σύνταξη - να δελεάζουν καταναλωτές με...δανεισμούς.
Όχι πως δεν θα κρατηθείς δεσμευμένος με αυτήν την υπόσχεση.Υπ'όψιν ότι θα χρειαζόταν σετ interconnect-ηχείων για πραγματικά δελεαστικό πακέτο...
Εσύ έχεις ήδη προσφερθεί να μου...χάριζες Kondo.
Και εμένα το σπίτι μακριά είναι σχετικά. Το γραφείο είναι δίπλαΑ, "κοντράρεστε" και για την θέα μεταξύ σας τώρα ? χα χα. Για να το εξετάσουμε το θέμα σοβαρά :
Κοίτα, εαν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, απο ότι καταλαβαίνω εσυ τη θέα την βλέπεις απο μακρυά , κάπως αποστασιοποιημένο αυτό, όπως ισχυρίζεσαι ότι είναι και λίγο ο χαρακτήρας σου .... ο @kanakiani τώρα. είναι δίπλα όμως στην θάλασσα. Ποιό είναι καλύτερο ? Του Kanakiani θα πουν οι πιο πολλοί.
Ε, έχει και Kondo που εσυ δεν έχεις
Εσυ, έχεις άλλα καλά.
Υ.Γ. : Δεν θα έβαζα φυτιλιές αλλά αυτό το δίδυμο Νταχαρη Μάρκου έχει εξασθενήσει τόσο πολύ πλέον (μεγάλη απογοήτευση), που όπως καταλαβαίνεις έχω πάθει στερητικό. Next best thing εσείς οι δύο.
Το έχω καταλάβει, απλώς δεν "βόλευε" για την ιστοριούλα, που ήθελα να φτιάξω (και το άφησα λίγο απέξω).Εννοείται γκουρού μου!! Δεν δανείζω είπα, όχι δεν χαρίζω
Και εμένα το σπίτι μακριά είναι σχετικά. Το γραφείο είναι δίπλα
Τι πικάπ έχεις , που λίγο πήρε το μάτι μου, ενα Project εξτένσιον , εξπρέσσιον, εξπίριενς πως τα λένε ή πιο κάτω ?και ωραίο πικάπ
Η χημεία είναι φυσική, διάβασε λιγάκι να μάθεις.Που να μάθουν ότι τα πάντα στη φύση (σχεδόν όλα) είναι πρωταρχικά Χημεία και όχι Φυσική, όπως νομίζουν όλοι.
Ε, αφού το λέτε εσείς, θα ξέρετε καλύτερα.Η χημεία είναι φυσική, διάβασε λιγάκι να μάθεις.
Τι έγινε βρε @head-stef θα απαντήσεις ή όχι ? Ελεγεία ετοιμάζεις ή μόνο τοποθετήσεις κάνεις ? Εγω είμαι του real time να ξέρεις. Έφυγα .... bye.Το έχω καταλάβει, απλώς δεν "βόλευε" για την ιστοριούλα, που ήθελα να φτιάξω (και το άφησα λίγο απέξω).
Τι πικάπ έχεις , που λίγο πήρε το μάτι μου, ενα Project εξτένσιον , εξπρέσσιον, εξπίριενς πως τα λένε ή πιο κάτω ?
Πόσα βινύλια είναι το πολλά ?
Υποκειμενικές γνώμες:Ε, αφού το λέτε εσείς, θα ξέρετε καλύτερα.
Δεν το λέω εγώ. Νομπελίστας φυσικός το λέει.Ε, αφού το λέτε εσείς, θα ξέρετε καλύτερα.