Καλώδια και θύματα

Reaction score
6.815
Δεν θ'αναφερόμουν αφού δεν θα προβληματιζόμουν,όντας βέβαιος ότι οι σύζυγοι θα είχαν σταθερά κατά νου να ξεφορτώνονταν όσους θα διέθεταν εγκατεστημένα ...πολλαπλά κανάλια.:roflmao:

View attachment 261838
Ωραία φωτογραφία. Αλλάξαμε πίστα😀
🍷🍷

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.420
Αν θες να δεις το φως το αληθινό, σου δανείζω:p
Το μόνο που βλέπω προς το παρόν είναι μια ιστορία επαναλαμβανόμενη σε μικρογραφία...Τραπεζικά στελέχη - έστω και σε σύνταξη - να δελεάζουν καταναλωτές με...δανεισμούς. :sneaky:
Όχι πως δεν θα κρατηθείς δεσμευμένος με αυτήν την υπόσχεση.Υπ'όψιν ότι θα χρειαζόταν σετ interconnect-ηχείων για πραγματικά δελεαστικό πακέτο... :biggrin:
Εγώ τα καλώδια μου δεν τα δανείζω😀
Εσύ έχεις ήδη προσφερθεί να μου...χάριζες Kondo.:biggrin:

K

kimon

Guest
Πάντως οι υπερ μάχη στρατηγώ τα νικητήρια που και καλά δεν γουστάρετε τα καλώδια οι μισοί έχετε καλά καλώδια αλλά είσαστε κρυψίνοι ενώ οι άλλοι μισοί δεν έχετε καλώδια γιατί δεν έχετε καν σύστημα😍😍
Και πολύ μπαχαλάκηδες επίσης σε θέμα που στην ουσία βρε αδερφέ μου δεν σας αφορά😀
Ρε παιδιά... ήμαρτον!

Last edited by a moderator:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.427
...δι οτνιοφιλ δει κουλντντ λαφ - γκοζστς οφ κειπλ φιλθ 🐒

(τριζουν τα κοκκαλα της βρετανικης εργατικης, αλλα πονταρω στη βρετανικη αισθηση του χιουμορ-αλλωστε αυτοι το κσεκινησαν αυτο με τους κρεμασμενους)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.008
τώρα μας μπερδεύεις!
φρέσκα να είναι ή ...στρωμένα;;;

8-)
στα καλώδια υπάρχουν λογιών καταστάσεις
ξεκινάμε με τα άγρια.....είναι η φάση που είναι σφραγισμένα και τα απλώνεις να ηρεμήσουν
μετά έχουμε το στρώσιμο....όπου τα βάζεις να παίζουν 100-200 ώρες ανάλογα την μάρκα ώστε να αναδείξουν τις αρετές τους (πλέον θεωρούνται φρέσκα)
Τελικά έχεις πάρει το αποτέλεσμα που θέλεις, απλά το λέω γιατί εγώ το αποτέλεσμα που θέλω το πήρα σε ένα μήνα, μερικές λεπτομέρειες ακόμα και θα είμαι στο peak μου!
από εκεί κ μετά το peak έχεις ένα συγκεκριμένο διάστημα να τα χαρείς γιατί μετά από χ,ψ ώρες αυτά χαλάνε

Δεν μετριούνται όλα φίλε, πχ όταν περνάει ρεύμα μέσα από τον αγωγό δημιουργείται χημική αντίδραση ανάλογα το υλικό του αγωγού αυτό επηρεάζει την ποιότητα του ρεύματος.
:biggrin:

Reaction score
19.566
Εγω πάντως @kanakiani, εάν είχα τη θέα που έχεις εσυ και ο Bhutia, δεν θα έγραφα λέξη στο σάιτ, ή δεν θα είχα ούτε στερεοφωνικό ή ακόμα καλύτερα δεν θα είχα καν ανάγκη να ακούω μουσική. :D

Reaction score
8.899
Εγώ το καταλαβαίνω. Σκέψου να τα δώσεις σε κάναν άσχετο και να τα βάλει... με ανάποδη φορά!
Δεν είναι να το ρισκάρεις 😝
Ή να τα αφήσει έτσι ξερά στο πάτωμα χωρίς να τα σηκώσει λίγο να αεριζονται από κάτω.... να γίνουν αθόρυβα 😀

Reaction score
19.566
Α, να η χημική αντίδραση, σωστά. Θα παραμείνω ήρεμος, δεν είναι τίποτα.

:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

View attachment 261852
Πάντως εσείς οι πτωχοί χα χα που έχετε PVC jacket με πλαστικοποιητές, καλά θα είναι να μην έρχονται σε επαφή με υλικά παθητικής φροντίδας που όλα (πολλά) σχεδόν είναι πολυουρεθάνες και πολυστερίνες όπως π.χ. τα υλικά Λαζαράκη, απορροφητικά και διαχυτές αντίστοιχα. :D

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.427
Εν τω μεταξύ, νομίζω πως δεν χρειάζονται καν τα επιχειρήματά μας περί καλωδίων. Αρκούν μόνο τα απίθανα αυτογκόλ των καλωδιόπληκτων για να καταλάβει κανείς τι παίζεται... :focus:
... αυτο συμβαινει σε ολα τα ζητηματα που ειναι τοποθετημενα σε λαθος βαση, δηλαδη λιγο πολυ στα παντα σημερα. 🐒

D

Deleted member 50795

Guest
Αρκούν μόνο τα απίθανα αυτογκόλ των καλωδιόπληκτων για να καταλάβει κανείς τι παίζεται... :focus:
εσυ μπερδεύεις τις κατηγορίες .. άλλο καλωδιόπληκτος , άλλο καλωδιολάγνος και φυσικά , άλλο καλωδιόφιλος..:biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.056
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15