Καλώδια και θύματα

Reaction score
6.815
Πάντως οι υπερ μάχη στρατηγώ τα νικητήρια που και καλά δεν γουστάρετε τα καλώδια οι μισοί έχετε καλά καλώδια αλλά είσαστε κρυψίνοι ενώ οι άλλοι μισοί δεν έχετε καλώδια γιατί δεν έχετε καν σύστημα😍😍
Και πολύ μπαχαλάκηδες επίσης σε θέμα που στην ουσία βρε αδερφέ μου δεν σας αφορά😀

Reaction score
6.815
τους αφορά..τους αφορά…δεν ξεχνούν τις ρίζες τους.:biggrin:
Ντάξει , εννοώ ότι δεν τους ενδιαφέρουν , απαξιούν.
Δηλαδή δεν σου αρέσει μία κοπέλα, χλευάζεις , απαξιείς κλπ αλλά όλο ασχολείσαι μαζί της.
Κάτι συμβαίνει λάθος τότε.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.616
Δηλαδή δεν σου αρέσει μία κοπέλα, χλευάζεις , απαξιείς κλπ αλλά όλο ασχολείσαι μαζί της.
-συμβαίνει πως είσαι "κουτσομπόλης" (δίνει απλόχερα τροφή και η κοπέλα φυσικά...) και ψάχνεις ...διασκέδαση :p
-δεν συμβαίνει πως είσαι ερωτευμένος με την κοπέλα

Reaction score
6.815
-συμβαίνει πως είσαι "κουτσομπόλης" (δίνει απλόχερα τροφή και η κοπέλα φυσικά...) και ψάχνεις ...διασκέδαση :p
Μάλλον συμβαίνει ότι μας συμφέρει.....

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.616
και πως μπορεί να δίνει τροφή? να ένα παράδειγμα!

-- φιλαράκι το ξέρω πως με γουστάρεις τρελά αλλά εγώ δε θα σου κάτσω

- μα δε σε γουστάρω!

-- άστα αυτα! με γουστάρεις αλλα είσαι φτωχομπινές και δεν έχεις φράγκα να με κυκλοφορήσεις

- φτωχομπινές είμαι αλλά και να μην ήμουν δε θα ήθελα να σε κυκλοφορήσω!

-- ε τι να πεις... λιώνεις μέσα σου, τρομάρα σου

- μα εγώ το Μαράκι θέλω να κυκλοφορήσω, που γουστάρει προβατίνα!

-- λιώσε λιώσε, εγώ δε θα σου κάτσω!

- facepalm

:p

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.420
και πως μπορεί να δίνει τροφή? να ένα παράδειγμα!

-- φιλαράκι το ξέρω πως με γουστάρεις τρελά αλλά εγώ δε θα σου κάτσω

- μα δε σε γουστάρω!

-- άστα αυτα! με γουστάρεις αλλα είσαι φτωχομπινές και δεν έχεις φράγκα να με κυκλοφορήσεις

- φτωχομπινές είμαι αλλά και να μην ήμουν δε θα ήθελα να σε κυκλοφορήσω!

-- ε τι να πεις... λιώνεις μέσα σου, τρομάρα σου

- μα εγώ το Μαράκι θέλω να κυκλοφορήσω, που γουστάρει προβατίνα!

-- λιώσε λιώσε, εγώ δε θα σου κάτσω!

- facepalm

:p
Ηθικόν Δίδαγμα :
Καλώδια όπως τα Kondo είναι σαν τα...γραμματόσημα.Όσο περισσότερο τα ΄΄φτύνεις΄΄,τόσο καλύτερα σου κολλάνε. :sneaky:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.065
Δεν αντιλαμβάνομαι πόθεν προκύπτει το σχόλιο του αγαπητού kanakiani , ότι όλο καλώδια δεν γουστάρουμε και όλο με καλώδια , ασχολούμαστε . Ε συγνώνη βλώδια ήθελα να πω.
Ποιός από τους καλωδιομάχους έχει ακριβά βλώδια Στέλιο?
Τα belden του costas ear είναι ακριβά ? ή μήπως τα Mogami στα 18e το μέτρο ?
Εσείς μιλάτε για βλώδια τιμής 1000e το μέτρο .
Ασχολείστε δε κάθε 6μηνο ή κάθε χρόνο με έτερες δοκιμές και αγορές , όταν , όλοι οι νορμάλ άνθρωποι βάζουν εκεί ένα βλώδιο και σταματούν.
Δεν το καταλαβαίνω πως το βλέπετε το θέμα , και μας την πέφτετε και καλά έτσι ότι κάνουμε όσα απαξιώνουμε .

Reaction score
19.566
Εγώ πάντως, μόνο έναν βλέπω να ασχολείται τόσο εμμονικά με τον εφιάλτη αυτόν.
Τι να σου πω εγω εδω τον έμαθα, να σας ακούω να λέτε πόσο θεός είναι. Μην βρω και τον μπελά μου αποπάνω ότι ασχολούμαι συνέχεια, ενα μήνα τον τσεκάρω, και βλέπω ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο, όλοι με αυτόν ασχολούνται και εγω είπα ας τσεκάρω τι είναι αυτό το φαινόμενο ?

Εσυ δεν μπορεί σε δέκα φόρουμ που μου είπες ότι διαβάζεις , θα τον ξέρεις χρόνια.
Ο Αμίρ ήταν κομπιουτερας-στελεχος
στην Microsoft.
Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουν όλες τις απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Καλύτερα να συνηθίσεις στη λογική Αμίρ.
Μην φοβάσαι για εμένα φίλε μου, εγω ενα μήνα ρίχνω μια ματιά για το φαινόμενο Αμίρ και τον κατάλαβα τι ρόλο παίζει απο τα πρώτα είκοσι λεπτά. :D

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Εσείς μιλάτε για βλώδια τιμής 1000e το μέτρο .
Για να'μαι "δικαιος" εγω τουλαχιστον δεν ειδα να λεει καποιος για καλωδια 1000 ευρω το μετρο , ισως να μην το προσεξα. Αλλα, συμφωνουμε οτι γενικα , το θεμα καλωδιων ειναι μπαχαλο. 👍

Reaction score
19.566
Πάντως οι υπερ μάχη στρατηγώ τα νικητήρια που και καλά δεν γουστάρετε τα καλώδια οι μισοί έχετε καλά καλώδια αλλά είσαστε κρυψίνοι ενώ οι άλλοι μισοί δεν έχετε καλώδια γιατί δεν έχετε καν σύστημα😍😍
Και πολύ μπαχαλάκηδες επίσης σε θέμα που στην ουσία βρε αδερφέ μου δεν σας αφορά😀
¨Ας πούμε για πολύμπριζα. :D Και αυτά καλώδια έχουν μέσα.

Εσένα τι σε ανακατεύουν με τα καλώδια, ήθελα νάξερα. Εσύ όλο για πούρα λές, και ωραίες φωτογραφίες απο το μπαλκόνι ποστάρεις, δεν είπες ποτέ τίποτε για καλώδια. :D

Reaction score
6.815
¨Ας πούμε για πολύμπριζα. :D Και αυτά καλώδια έχουν μέσα.

Εσένα τι σε ανακατεύουν με τα καλώδια, ήθελα νάξερα. Εσύ όλο για πούρα λές, και ωραίες φωτογραφίες απο το μπαλκόνι ποστάρεις, δεν είπες ποτέ τίποτε για καλώδια. :D
Άντε αφού τα λες ωραία πάρε και μία φωτογραφία live από το γραφείο!!
C818DAD6-028E-4E25-B877-27D3B607E76C.jpeg

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Μήπως εσείς οι ...εικονολάτρες είστε οι κρυψίνοες; Δεν φαίνεται να σας αρέσουν τα συστήματά σας αλλά δεν το παραδέχεστε, κρεμάτε ασημένια καλ... εμ, τάματα μπας και φτιάξουν, αλλά κάθε χρόνο ο άγιος θέλει κι άλλα! Βοήθειά σας (μας)! :)

Reaction score
6.815
Μήπως εσείς οι ...εικονολάτρες είστε οι κρυψίνοες; Δεν φαίνεται να σας αρέσουν τα συστήματά σας αλλά δεν το παραδέχεστε, κρεμάτε ασημένια καλ... εμ, τάματα μπας και φτιάξουν, αλλά κάθε χρόνο ο άγιος θέλει κι άλλα! Βοήθειά σας (μας)! :)
Και με τις γυναίκες είσαι τόσο ξενέρωτος;😀😀

Reaction score
6.815
Έλα σε πειράζω. Ανεβάζω τι ωραία φωτογραφία και εσύ συνεχίζεις να ασχολείσαι με τις βλακείες τα συστήματα που έχουμε και δεν μας αρέσουν.
Τώρα σε κατάλαβα ποιος είσαι που έχεις έρθει σπίτι και σου έκανα παράπονα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.056
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15