JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.065
Οχι ρε συ θα αραιώσει η σάλτσα.
Μπα, σκετο στη σχαρα δεν εχει σαλτσες.Οχι ρε συ θα αραιώσει η σάλτσα.
Ντάξει , εννοώ ότι δεν τους ενδιαφέρουν , απαξιούν.τους αφορά..τους αφορά…δεν ξεχνούν τις ρίζες τους.
-συμβαίνει πως είσαι "κουτσομπόλης" (δίνει απλόχερα τροφή και η κοπέλα φυσικά...) και ψάχνεις ...διασκέδασηΝτάξει , εννοώ ότι δεν τους ενδιαφέρουν , απαξιούν.
Δηλαδή δεν σου αρέσει μία κοπέλα, χλευάζεις , απαξιείς κλπ αλλά όλο ασχολείσαι μαζί της.
Κάτι συμβαίνει λάθος τότε.
Μάλλον συμβαίνει ότι μας συμφέρει.....-συμβαίνει πως είσαι "κουτσομπόλης" (δίνει απλόχερα τροφή και η κοπέλα φυσικά...) και ψάχνεις ...διασκέδαση
-δεν συμβαίνει πως είσαι ερωτευμένος με την κοπέλα
και πως μπορεί να δίνει τροφή? να ένα παράδειγμα!-συμβαίνει πως είσαι "κουτσομπόλης" (δίνει απλόχερα τροφή και η κοπέλα φυσικά...) και ψάχνεις ...διασκέδαση
-δεν συμβαίνει πως είσαι ερωτευμένος με την κοπέλα
Ντάξει , εννοώ ότι δεν τους ενδιαφέρουν , απαξιούν.
Δηλαδή δεν σου αρέσει μία κοπέλα, χλευάζεις , απαξιείς κλπ αλλά όλο ασχολείσαι μαζί της.
Κάτι συμβαίνει λάθος τότε.
Ηθικόν Δίδαγμα :και πως μπορεί να δίνει τροφή? να ένα παράδειγμα!
-- φιλαράκι το ξέρω πως με γουστάρεις τρελά αλλά εγώ δε θα σου κάτσω
- μα δε σε γουστάρω!
-- άστα αυτα! με γουστάρεις αλλα είσαι φτωχομπινές και δεν έχεις φράγκα να με κυκλοφορήσεις
- φτωχομπινές είμαι αλλά και να μην ήμουν δε θα ήθελα να σε κυκλοφορήσω!
-- ε τι να πεις... λιώνεις μέσα σου, τρομάρα σου
- μα εγώ το Μαράκι θέλω να κυκλοφορήσω, που γουστάρει προβατίνα!
-- λιώσε λιώσε, εγώ δε θα σου κάτσω!
- facepalm
…ξέχασες το facepalm ( με ανοιχτή παλάμη..ε!..)Ηθικόν Δίδαγμα :
τα Kond…Όσο περισσότερο τα ΄΄φτύνεις΄΄,τόσο καλύτερα σου κολλάνε.
Τι να σου πω εγω εδω τον έμαθα, να σας ακούω να λέτε πόσο θεός είναι. Μην βρω και τον μπελά μου αποπάνω ότι ασχολούμαι συνέχεια, ενα μήνα τον τσεκάρω, και βλέπω ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο, όλοι με αυτόν ασχολούνται και εγω είπα ας τσεκάρω τι είναι αυτό το φαινόμενο ?Εγώ πάντως, μόνο έναν βλέπω να ασχολείται τόσο εμμονικά με τον εφιάλτη αυτόν.
Μην φοβάσαι για εμένα φίλε μου, εγω ενα μήνα ρίχνω μια ματιά για το φαινόμενο Αμίρ και τον κατάλαβα τι ρόλο παίζει απο τα πρώτα είκοσι λεπτά.Ο Αμίρ ήταν κομπιουτερας-στελεχος
στην Microsoft.
Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουν όλες τις απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Καλύτερα να συνηθίσεις στη λογική Αμίρ.
Για να'μαι "δικαιος" εγω τουλαχιστον δεν ειδα να λεει καποιος για καλωδια 1000 ευρω το μετρο , ισως να μην το προσεξα. Αλλα, συμφωνουμε οτι γενικα , το θεμα καλωδιων ειναι μπαχαλο.Εσείς μιλάτε για βλώδια τιμής 1000e το μέτρο .
¨Ας πούμε για πολύμπριζα. Και αυτά καλώδια έχουν μέσα.Πάντως οι υπερ μάχη στρατηγώ τα νικητήρια που και καλά δεν γουστάρετε τα καλώδια οι μισοί έχετε καλά καλώδια αλλά είσαστε κρυψίνοι ενώ οι άλλοι μισοί δεν έχετε καλώδια γιατί δεν έχετε καν σύστημα
Και πολύ μπαχαλάκηδες επίσης σε θέμα που στην ουσία βρε αδερφέ μου δεν σας αφορά
Άντε αφού τα λες ωραία πάρε και μία φωτογραφία live από το γραφείο!!¨Ας πούμε για πολύμπριζα. Και αυτά καλώδια έχουν μέσα.
Εσένα τι σε ανακατεύουν με τα καλώδια, ήθελα νάξερα. Εσύ όλο για πούρα λές, και ωραίες φωτογραφίες απο το μπαλκόνι ποστάρεις, δεν είπες ποτέ τίποτε για καλώδια.
Μήπως εσείς οι ...εικονολάτρες είστε οι κρυψίνοες; Δεν φαίνεται να σας αρέσουν τα συστήματά σας αλλά δεν το παραδέχεστε, κρεμάτε ασημένια καλ... εμ, τάματα μπας και φτιάξουν, αλλά κάθε χρόνο ο άγιος θέλει κι άλλα! Βοήθειά σας (μας)!Πάντως οι υπερ μάχη στρατηγώ τα νικητήρια που και καλά δεν γουστάρετε τα καλώδια οι μισοί έχετε καλά καλώδια αλλά είσαστε κρυψίνοι ενώ οι άλλοι μισοί δεν έχετε καλώδια γιατί δεν έχετε καν σύστημα
Και πολύ μπαχαλάκηδες επίσης σε θέμα που στην ουσία βρε αδερφέ μου δεν σας αφορά
Και με τις γυναίκες είσαι τόσο ξενέρωτος;Μήπως εσείς οι ...εικονολάτρες είστε οι κρυψίνοες; Δεν φαίνεται να σας αρέσουν τα συστήματά σας αλλά δεν το παραδέχεστε, κρεμάτε ασημένια καλ... εμ, τάματα μπας και φτιάξουν, αλλά κάθε χρόνο ο άγιος θέλει κι άλλα! Βοήθειά σας (μας)!
Ώπα, κι άλλο ευαίσθητο σημείο; Συγνώμη!Και με τις γυναίκες είσαι τόσο ξενέρωτος;