- Reaction score
- 6.815
Τα 200€ τα καλώδια Γιάννη μουυ
Δώσε ένα πενηντάρικο παραπάνω και πάρε ένα ετοιμο από σοβαρό κατασκευαστή.
.. γάιδαρο θα δέσει?Τα άλλα 3 είναι 6-αρια,…
O Bob Seger διασκευάζει μια γερή ροκιά του μακαρίτη Lou Reed ενώ η ΄΄χολή΄΄ διασκεδάζει με τους στίχους.Μιας και η ΑΕΚ τα έκανε σαλάτα ας βάλουμε ένα τραγουδάκι μπας και μαλακώσει η χολή ορισμένων κολλημένων με τη μπάλα
Παίζει καλά στα ενεργητικά?
Δεν κατάλαβες Στέλιο μου .Τα 200€ τα καλώδια Γιάννη μουυ
Και τι ακριβώς, από όλα αυτά συνηγορεί στο ότι χρειάζονται στο audio καλώδια με μή μετρήσιμες, εξωτικές "ιδιότητες" ;;; (Οι οποίες ως μη μετρήσιμες πωλούνται σε θύματα με οποιοδήποτε κόστος). Ή έστω, τι από όλα αυτά συνηγορεί στο ότι χρειάζονται πολλά λεφτά για να επιτευχθούν οι επιθυμητές μετρήσιμες ιδιότητες;;;Τελείωσα χθές την προσεκτική ανάγνωση της εργασίας του Κολούμπια και κάποιων επιλεγμένων references του. Τέτοια παραποίηση και έλλειψη κατανόησης εργασίας, και του σκεπτικού της δεν έχουν ξαναματαδεί τα ματάκια μου. Ο άνθρωπος δεν ξέρει καν να διαβάζει εργασίες και να κατανοεί τον σκοπό τους και γιατί γράφονται έτσι όπως γράφονται και τι διαπραγματεύονται (έστω και σε αυτό το επίπεδο γα AES είαι αυτή ?, δεν πρόσεξα και δεν έψαξα). Το σκόρ αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει και είναι 9-1 υπέρ του Κολούμπια όσον αφορά τις ενστάσεις -παρατηρήσεις του Αμίρ, εναντίον του (αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παρατηρήσεις για την εργασία που και εγω αλλά κυρίως άλλοι (ειδικοί) θα έχουν, αλλά αυτές δεν έχουν σχέση με αυτές του Αμίρ και οφείλουν να είναι άλλες). Και η 1 μπορεί και αυτή να είναι υπέρ του Κολούμπια, απλώς οφείλεται στην προσωρινή μου αδυναμία μου να καταλάβω ένα πράγμα που αφορά την μέτρηση του noise στην δεύτερη εργασία του Κολούμπια (θα το ψάξω κάποια στιγμή ή μπορεί να του στείλω κανά e-mail να μου το διευκρινήσει γιατί δεν βλέπω στο κοντινό μέλλον, να έχω την δυνατότητα να είμαι σίγουρος).
Βαριέμαι να αναλύσω όλες τις λάθος παρατηρήσεις του Αμίρ (9 στις 10), και πως άλλαξε το σκόρ διαβάζοντας την, θα βγεί και σεντόνι, μπορεί κατά καιρούς να τις παρουσιάζω μια -μια , για να μην φάω και κανά ξύλο απο "οπαδούς" χα χα.(της ΑΕΚ , εαν και ήμουν μικρός, τι και σε αυτό ταιριάζουμε (ζαμε) βρε @kanakiani ).
Ας δούμε το θέμα της άμεσης φόρτισης και εκφόρτισης που ισχυρίζεται ο Αμίρ ότι λέει δήθεν ο Κολούμοια (στο βίντεο λέει ότι "κάπου" το διάβασε μέσα στην εργασία) και που αυτόματα εδω μας προτείνει ότι πρέπει να σταματήσουμε άμεσα να διαβάζουμε χα χα καθώς είναι άσχετος (το είπε και για όλα τα άλλα που αναφερόταν ο Κολούμπια βέβαια, ότι πρέπει να σταματήσουμε και να μην την διαβάσουμε, έλεγχος και βιβλίων και εργασιών τώρα χα χα).
Για να δούμε τι λέει ο Κολούμπια στην εργασία του (και τα footnotes πάλι .... εαν και δεν χρειάζονται για όποιον διάβασε - είδε, το πλοτάρισμα των σχετικών διαγραμμάτων του, παρακάτω στην εργασία).
Τέλος σελ.41 - αρχές σελ.42 (άνθρωπος μιλάει για τις εξισώσεις και όχι την πραγματικότητα)
++
Equation. 2 (τc = CRs) represents an ideal exponential decay when the capacitance has a constant value and releases its charge completely and instantaneously, with the only bottleneck for speed being the external resistance. But the reality is more complicated. Electrostatic forces attract a capacitor’s plates closer causing C to change with voltage V and time [13, 14]; this effect will be referred to as electromotive capacitance ( b footnote). Also (ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ) the polarization of the dielectric insulation has its own time scale [15] and cannot keep up with a rapidly changing (ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ C, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ) electric field (c footnote). Both of these non-ideal capacitive (NIC) effects lead to a rise in r and C (and decrease in v per Eq. 7) at lower f. The cable then (ΚΑΙ ΕΔΩ) cannot be represented by a fixed transfer function and will have a NIC decay lingering past the nominal (τc = CRs) exponential decay (d και c footnotes).
Footnotes (σελ.42) : (αλλά δείτε και τα διαγράμματa πλοταρισματος στο fig. 6 για να καταλάβετε το πνεύμα και σκοπό διερέυνσης της εργασίας στο θέμα αυτό.)
b // This effect in cables has been studied in [14]. Some of their relevant findings/points are: (1) C rises over a period of ~ 2 s when V is increased; (2) the effect does not cancel out in balanced cables, but has lower magnitude due to the halved ground-referenced voltage per leg; (3) they did not directly compare cables in listening tests, but used DSP (digital signal processing) simulations of the effect.
c // The four principal dielectric mechanisms are: electronic, ionic, dipolar, and space-charge based. The latter involve moving more mass and charge through greater distances, leading to a higher but slower responding r to changing electric fields.
d // There is an analogous magnetomotive inductance effect whereby repulsive magnetic forces between oppositely directed currents lead to a larger L at lower f. This will especially affect cables in low-impedance circuits such as for headphones or loudspeakers [16].
e // Another potential source of audible differences in loudspeaker cables was discussed in [17]: A loudspeaker (being a non-linear load and electric generator itself) creates a distortion voltage across its own terminals; this gets “shorted” to a variable degree by the amplifier’s output impedance combined with the cable’s inductance and resistance.
f // Note that a cable cannot be represented as a simple overall “impedance” even when RLC behave ideally, because not all elements are in series (some are shunts).
Ξανά η εργασία για να μην την ξαναψάχνετε :
Είπαμε εμένα να μην μου απευθύνεσαι και το ίδιο και εγω. Ας κάνω μια εξαίρεση (καθώς είναι η τρίτη φορά που μου απευθύνεσαι και δεν έχω απαντήσει, αλλά βλέπω οι ερωτήσεις σου κιλμακώνονται με έναν σκοπό να υπονοήσουν ότι ξέρεις και μαντεύεις την σκέψη μου ή κάποιες προθέσεις μου και να βοηθήσεις και άλλους ξεροόλες να με ερμηνεύσετε) και να σου απαντήσω :Και τι ακριβώς, από όλα αυτά συνηγορεί στο ότι χρειάζονται στο audio καλώδια με μή μετρήσιμες, εξωτικές "ιδιότητες" ;;; (Οι οποίες ως μη μετρήσιμες πωλούνται σε θύματα με οποιοδήποτε κόστος). Ή έστω, τι από όλα αυτά συνηγορεί στο ότι χρειάζονται πολλά λεφτά για να επιτευχθούν οι επιθυμητές μετρήσιμες ιδιότητες;;;
Η απάντηση παραμένει προφανής κι εκεί έγκεινται οι ενστάσεις όλων - και του Αμίρ.
Γιατί, πείραξε το 6-αρι κανέναν;.. γάιδαρο θα δέσει?
Άσε με να κρίνω εγω τι είναι κατά παραγγελία ή όχι, Εσυ πες μου και για άλλες παραγγελίες στον κόσμο του audio. Εσυ κρίνε με τα δικά σου κριτήρια. TD θέματα ασχολούνται ένα σωρό επιστήμονες και όχι στο audio κιόλας. Μάλιστα οι του audio απο εκεί τα διαβάζουν. Εσυ μπορεί τώρα να το έχεις πάρει χαμπάρι.[Το ασήμαντο: Είχα αποφασίσει να μη σου ξαναπευθυνθώ, αφού το ζήτησες και κυρίως επειδή πια ταράζεσαι. Βλέποντας όμως ότι εσύ το κάνεις διαρκώς (με έμμεσο αλλά ευδιάκριτο τρόπο - τα λες τάχα της νύφης για να τ' ακούει η πεθερά - χώρια οι προκλήσεις στο σύντομο διάστημα που το τήρησα), θεωρώ πια ότι είναι ένα αστείο αίτημα. Έχεις δικαίωμα να μου το ζητάς, αλλά η απόφαση είναι δική μου. Θα συνεχίσω λοιπόν να απαντώ όποτε κρίνω απαραίτητο ή χρήσιμο. Και δεν θα χάσεις απ' αυτό. Πιθανόν δεν θα κερδίσεις κιόλας.]
Το ουσιώδες: Έρχεσαι πλέον στα λόγια μας και κατανοείς ότι μόνο με την έρευνα και το αποτέλεσμα μπορούμε να στηρίξουμε ουσιαστικά κάτι. Εύγε (το εννοώ) που ψάχνεις τι λένε οι ερευνητές ή "ερευνητές" αλλά κάνε το χωρίς προαποφασισμένη κατάληξη. Αλλιώς κινδυνεύεις να αγνοήσεις την ήδη τεράστια υφιστάμενη έρευνα/γνώση περί μετάδοσης σήματος με σαφή και αποδεδειγμένα δεδομένα και να αγκιστρωθείς σε νεόκοπες έρευνες με προδηλωμένο στόχο (κατά παραγγελία; ) αλλά ασαφή αποτελέσματα.
Νάις τράυ, μπατ δερ'ζ νόου σατς θινγκ αζ μπαντ παμπλίσιτυ...καφροκανίβαλοι
Ναι το ξέρω και είπα και εγω να ακολουθήσω στα γεράματα το παράδειγμα του Αμίρ σε αυτό το θέμα, απο εκεί το έμαθα το κόλπο.Νάις τράυ, μπατ δερ'ζ νόου σατς θινγκ αζ μπαντ παμπλίσιτυ...
Δεν είναι χαζός ο Αμίρ να βρίσκεται αυτός εκεί, βγάζει άπειρους αποφοίτους απο την σχολή. Αυτούς να προσέχεις στις στροφές.Τελικά, θα καταλήξω να παίρνω ανοικτά τις στροφές, μη τυχόν παραμονεύει αυτός ο Αμίρ πίσω από τη γωνία...