wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 16.616
γιατί εγώ τι κάνω;!!Πλάκα κάνω βρέ χα χα.
και για να μην ξεχνιόμαστε πως όλα αυτά τα ..."τεχνικά" είναι απλά για να ακούμε μουσική καλύτερα...
γιατί εγώ τι κάνω;!!Πλάκα κάνω βρέ χα χα.
Τι μου θύμισες τώρα να ήξερεςΠλάκα κάνω βρέ χα χα.
Καλό παιδί ο @kanakiani αλλά μόλις είδα το πούρο, ξεροκατάπια και δαγκώθηκα χα χα. Μεγάλη ψωνάρα χα χα. Είχε και πούρο στο χωριό του, μην του πω καμιά κουβέντα χα χα.
Τι Kondo έχει καλώδια ? Τι να τα κάνει ? αφού δεν έχει κάν μηχανήματα της προκοπής και κυρίως phono.
<< Τα λέω της νύφης να τ' ακούει η πεθερά! Αυτή η κακιά, η κακιά - να ρε, να, να! >>@Bhutia
Δεν απευθύνομαι σε άλλους παρά μόνο σε εσένα και στον @christos77 πλέον σε αυτό το σάιτ, οι άλλοι όλοι είναι καφροκανίβαλοι.
Έν απουσία Κου Χρήστου @christos77 και αυτοχριζόμενος αντιπρόσωπος αυτού (όπως Όλδυ) σου απαντώ καταλλήλως : Τα άλλα που θα σου έγραφε δεν τα γράφω, είμαι σεβάσμιο παιδί εγω.γιατί εγώ τι κάνω;!!
και για να μην ξεχνιόμαστε πως όλα αυτά τα ..."τεχνικά" είναι απλά για να ακούμε μουσική καλύτερα...
Ρίξε μερικές και στη δική μου. Ευχαριστώ!!<< Τα λέω της νύφης να τ' ακούει η πεθερά! Αυτή η κακιά, η κακιά - να ρε, να, να! >>
Μη με πειράζετε τώρα γιατί βλέπω ΑΕΚΠλάκα κάνω βρέ χα χα.
Καλό παιδί ο @kanakiani αλλά μόλις είδα το πούρο, ξεροκατάπια και δαγκώθηκα χα χα. Μεγάλη ψωνάρα χα χα. Είχε και πούρο στο χωριό του, μην του πω καμιά κουβέντα χα χα.
Τι Kondo έχει καλώδια ? Τι να τα κάνει ? αφού δεν έχει κάν μηχανήματα της προκοπής και κυρίως phono.
Αυτό από μόνο του σηκώνει πολύ πείραγμα...Μη με πειράζετε τώρα γιατί βλέπω ΑΕΚ
Παίρνει το καινούργιο καλώδιο (θα το πούμε Β), το ακούει με τον κολλητό,παίζει πολύ καλύτερα απο το Α. Ωραία.
Παιρνει το Γ μετα απο 6 μήνες, παίζει καλύτερα απο το Β, καμία σχέση.
Μετα 4 μήνες παίρνει το Δ, το έσκισε το Γ, αυτό είναι καλώδιο. Επιτέλους.
Βάζει για πλάκα μια μέρα να ακούσει το Α.....γαμώτο, καλύτερα παίζει το Α απο το το Δ..
Απίθανο! Όλο το νήμα σε ένα ποστ!!!Και μια επανάληψη, δυο χρόνια μετά
Τιμούλα;Δεν με λέτε , εγώ που σκέφτομαι να πάρω Mogami staquad , για τον δορυφόρο , δύο αγωγοί για το μιντ ,δύο αγωγοί για τα τουίτερς . Μια και θα είναι κάπου στα 8 μέτρα το ένα κανάλι και περίπου πέντε το άλλο , ε! λέω να αντικαταστήσω το πλακέ του Φανού 2χ1,5 χ2 , που έχω στην παρούσα φάση .
Αυτό που λέω να πάω είναι 4χ2,5 , και υπάρχει και 4χ4 . Ετσι γιατί έκανα κάτι μετρήσεις χωρητικότητας προ ημερών και ίδρωσα με αυτά που είδα. Κάτι 1000pf και 800 αντίστοιχα είδα και σκιάχτηκα .
Τι λέτε?
Να τααα!! ΧαχαχαχαχΝαι για το μέτρο μιλάω.