Καλώδια και θύματα

Reaction score
8.899
Πλάκα κάνω βρέ χα χα.

Καλό παιδί ο @kanakiani αλλά μόλις είδα το πούρο, ξεροκατάπια και δαγκώθηκα χα χα. Μεγάλη ψωνάρα χα χα. Είχε και πούρο στο χωριό του, μην του πω καμιά κουβέντα χα χα.

Τι Kondo έχει καλώδια ? Τι να τα κάνει ? αφού δεν έχει κάν μηχανήματα της προκοπής και κυρίως phono. :D
Τι μου θύμισες τώρα να ήξερες :biggrin:
Screenshot_20220827_192624_com.android.chrome.jpg

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
@Bhutia
Δεν απευθύνομαι σε άλλους παρά μόνο σε εσένα και στον @christos77 πλέον σε αυτό το σάιτ, οι άλλοι όλοι είναι καφροκανίβαλοι.
<< Τα λέω της νύφης να τ' ακούει η πεθερά! Αυτή η κακιά, η κακιά - να ρε, 🖐να, να! 🖐🖐 >>

Reaction score
19.564
Δεν μπορεί να έχω πέσει τόσο έξω δια το άτομόν του. :)

Κάτι (κάποιους) άλλους θα στηλιτεύει. :D

Για να δω τι και πόσα θα "ακούσω" μόλις μπεί. :D

Last edited:

Reaction score
19.564
γιατί εγώ τι κάνω;!!

και για να μην ξεχνιόμαστε πως όλα αυτά τα ..."τεχνικά" είναι απλά για να ακούμε μουσική καλύτερα...

Έν απουσία Κου Χρήστου @christos77 και αυτοχριζόμενος αντιπρόσωπος αυτού (όπως Όλδυ) σου απαντώ καταλλήλως : :D Τα άλλα που θα σου έγραφε :D δεν τα γράφω, είμαι σεβάσμιο παιδί εγω.

Reaction score
6.815
Πλάκα κάνω βρέ χα χα.

Καλό παιδί ο @kanakiani αλλά μόλις είδα το πούρο, ξεροκατάπια και δαγκώθηκα χα χα. Μεγάλη ψωνάρα χα χα. Είχε και πούρο στο χωριό του, μην του πω καμιά κουβέντα χα χα.

Τι Kondo έχει καλώδια ? Τι να τα κάνει ? αφού δεν έχει κάν μηχανήματα της προκοπής και κυρίως phono. :D
Μη με πειράζετε τώρα γιατί βλέπω ΑΕΚ😁

Reaction score
6.815
Μιας και η ΑΕΚ τα έκανε σαλάτα ας βάλουμε ένα τραγουδάκι μπας και μαλακώσει η χολή ορισμένων κολλημένων με τη μπάλα😀
Παίζει καλά στα ενεργητικά?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.513
Και μια επανάληψη, δυο χρόνια μετά

Παίρνει το καινούργιο καλώδιο (θα το πούμε Β), το ακούει με τον κολλητό,παίζει πολύ καλύτερα απο το Α. Ωραία.
Παιρνει το Γ μετα απο 6 μήνες, παίζει καλύτερα απο το Β, καμία σχέση.
Μετα 4 μήνες παίρνει το Δ, το έσκισε το Γ, αυτό είναι καλώδιο. Επιτέλους.
Βάζει για πλάκα μια μέρα να ακούσει το Α.....γαμώτο, καλύτερα παίζει το Α απο το το Δ..

:lolsign:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.065
Δεν με λέτε , εγώ που σκέφτομαι να πάρω Mogami staquad , για τον δορυφόρο , δύο αγωγοί για το μιντ ,δύο αγωγοί για τα τουίτερς . Μια και θα είναι κάπου στα 8 μέτρα το ένα κανάλι και περίπου πέντε το άλλο , ε! λέω να αντικαταστήσω το πλακέ του Φανού 2χ1,5 χ2 , που έχω στην παρούσα φάση .
Αυτό που λέω να πάω είναι 4χ2,5 , και υπάρχει και 4χ4 . Ετσι γιατί έκανα κάτι μετρήσεις χωρητικότητας προ ημερών και ίδρωσα με αυτά που είδα. Κάτι 1000pf και 800 αντίστοιχα είδα και σκιάχτηκα .
Τι λέτε?

Reaction score
6.815
Δεν με λέτε , εγώ που σκέφτομαι να πάρω Mogami staquad , για τον δορυφόρο , δύο αγωγοί για το μιντ ,δύο αγωγοί για τα τουίτερς . Μια και θα είναι κάπου στα 8 μέτρα το ένα κανάλι και περίπου πέντε το άλλο , ε! λέω να αντικαταστήσω το πλακέ του Φανού 2χ1,5 χ2 , που έχω στην παρούσα φάση .
Αυτό που λέω να πάω είναι 4χ2,5 , και υπάρχει και 4χ4 . Ετσι γιατί έκανα κάτι μετρήσεις χωρητικότητας προ ημερών και ίδρωσα με αυτά που είδα. Κάτι 1000pf και 800 αντίστοιχα είδα και σκιάχτηκα .
Τι λέτε?
Τιμούλα;😁

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15