Καλώδια και θύματα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.404
Γκουρού μου αγαπημένε. Όποιος μένει στάσιμος βαλτώνει. Δεν νομίζω κανείς να μην θέλει εξέλιξη προς το καλύτερο😀
Μπορεί να βαλτώνει επίσης και όποιος διαρκώς...΄΄βελτιώνει΄΄.
Κάπως έτσι - αν δεν απατώμαι - έχουν αντιμετωπιστεί από τους παραδοσιακούς οι ΄΄pdfάδες΄΄ που θα εξέλισσαν κάποια καμπύλη απόκρισης προς το καλύτερο - όπως θα το εννοούσε καθένας εμπλεκόμενος στην εξέλιξη...

Reaction score
6.815
Έλα ρε Γιάννη. Δεν υπάρχει κορυφή στα χόμπι. Αφού είναι η φύση μας έτσι!
Βλαμένοι τελείως😁

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.063
Σκέψου , φαντάσου , είσαι στο Εβερεστ , σε μία ηχομονωμένη καλύβα με παράθυρα τριγύρω , με ένα πολύ καλό σύστημα της αρεσκείας σου , και ακούς ότι πραγματικά γουστάρεις , πολύ.
Το σύστημα κορυφαίο , τα βλώδια το ίδιο , τα ηχεία το ίδιο , ότι καλύτερο μπορεί να αγόραζες για ένα σύστημα χωρίς περιορισμό χρημάτων. Οσο θέλεις εσύ , 2-3-5-20 μύρια , ότι γουστάρεις .

Αλλά είσαι στο ΕΒΕΡΕΣΤ τα βλέπεις όλα αφ υψηλού .
Αλλά !

Είσαι μόνος !

Μόνος και έρμος .

Τι αξία μπορεί να έχει αυτό ?

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.615
Σκέψου , φαντάσου , είσαι στο Εβερεστ , σε μία ηχομονωμένη καλύβα με παράθυρα τριγύρω , με ένα πολύ καλό σύστημα της αρεσκείας σου , και ακούς ότι πραγματικά γουστάρεις , πολύ.
Το σύστημα κορυφαίο , τα βλώδια το ίδιο , τα ηχεία το ίδιο , ότι καλύτερο μπορεί να αγόραζες για ένα σύστημα χωρίς περιορισμό χρημάτων. Οσο θέλεις εσύ , 2-3-5-20 μύρια , ότι γουστάρεις .

Αλλά !

Είσαι μόνος !

Μόνος και έρμος .

ωχ... άμα άρχισε ο JM τα ...φιλοσοφικά.... θα έχει δύσκολο χειμώνα!

θέλω ...ντισκομπάλα!

Reaction score
6.815

Αλλά !

Είσαι μόνος !

Μόνος και έρμος .

Δεν πας μόνος εκεί βρε συ. Θες και παρέα να σε ζεσταίνει😜

Reaction score
19.557
ωχ... άμα άρχισε ο JM τα ...φιλοσοφικά.... θα έχει δύσκολο χειμώνα!

θέλω ...ντισκομπάλα!

Η Μαριέττα, έχει πατήσει πολύ δουλειά, έγραφε για διαφημιστικά, είναι "εργάτης" στην δουλεά και καλό παιδί. Είδες ωραίο τραγουδάκι που σκαρφίστηκε ? Τα κλισέ κάνουν μπάμ αλλά πολύ ωραία δεμένα.

Reaction score
19.557
Ασχετα από την Μαριέττα, ή απάντησή σου είναι εντελώς άσχετη.
Απάντηση σε τί ? Ποιό ήταν το ερώτημα ? Οι φιλοσοφίες που λέει ο wnet ή το θέμα Έβερεστ ? :)

Στο Έβερεστ εγω έμενα μόνος άνετα και χωρίς σύστημα. χα χα. Εξάλλου το δικάναλο και η μουσική σε σπίτι είναι προσωπική μόνο δουλειά. Το πολυκάναλο δεν ξέρω σίγουρα, αλλά νομίζω ακριβώς το αντίθετο.

Last edited:

Reaction score
8.899

Αλλά !

Είσαι μόνος !

Μόνος και έρμος .

Στην κορυφη θα εισαι αναγκαστικα μονος ;)

Φανταζεσαι ομως να εισαι εκει πανω με καναν χρυσαυτια να σου λεει για χημικες ενωσεις καλωδιων? Ποσο νομιζεις οτι θα αντεξεις?:p:D

Reaction score
19.557
Στην κορυφη θα εισαι αναγκαστικα μονος ;)

Φανταζεσαι ομως να εισαι εκει πανω με καναν χρυσαυτια να σου λεει για χημικες ενωσεις καλωδιων? Ποσο νομιζεις οτι θα αντεξεις?:p:D
Δεν δουλεύουν τα ηλεκτρονικά σε τέτοιο κρύο. :)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.063
Δεν δουλεύουν τα ηλεκτρονικά σε τέτοιο κρύο. :)
ΜΠΑ ?
Σοβαρά ? στα αεροπλάνα πως δουλεύουν?
Τα sansui πως δουλεύουν στην Αλάσκα ?
Τα υπόστεγα του αεροδρομίου στην Αλάσκα έχουν εξοπλισμό sansui από το 1972 , δουλεύουν ακόμα !

Reaction score
19.557
ΜΠΑ ?
Σοβαρά ? στα αεροπλάνα πως δουλεύουν?
Τα sansui πως δουλεύουν στην Αλάσκα ?
Τα υπόστεγα του αεροδρομίου στην Αλάσκα έχουν εξοπλισμό sansui από το 1972 , δουλεύουν ακόμα !
Άλλο τα Σανσούι χα χα. και άλλες οι προδιαγραφές για Αλάσκα και αεροπλάνα που έχουν ζεσταθεί πρώτα στο έδαφος πρίν πετάξουν.
Εγω πάντως σε κάτι πόλεις με πολύ κρύο που έχω ζήσει , τα τηλεκοντρόλ και κάτι λάπτοπ έκαναν αμάν να δουλέψουν, εαν δεν είχε θερμανθεί το δωμάτιο πρώτα.. χα χα

Αλλά η καμπίνα στο έβερεστ είπες θερμαίνεται καλά άρα όλα καλά.

Εδω γράφει η Μαριέττα.

15025125_965953096844062_1679501809986879649_o.jpg

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.050
Members
38.286
Νεότερο μέλος
JohnnyDD