Καλώδια και θύματα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.063
Το common sense είναι μία υπερεκτιμημένη δυνατότητα του απλού νου.
Το έχουν δε ανάγει σε επιστήμη τα αμερικανάκια .
Τώρα τόσα χρόνια μετά , σου λένε common sense , μην βάζεις το σκύλο σου στο microwave να τον στεγνώσεις .
Θα σκάσει το ζωντανό . Καλά δεν το λένε τώρα αλλά από το 90.
Η κοινή λογική είναι κάτι που έχει εκλείψει εδώ και πολύ καιρό .
Φαίνεται από τις ηλίθιες εωτήσεις που κάνουν οι κυρίες στα super markets.
Πόση ώρα θέλει ψήσιμο ο λαιμός ?
Απάντηση" αυτός που σας έκοψα , έτσι χοντρός που είναι , 2 δάχτυλα , ε! θέλει μια ώρα σίγουρα "
Ααα γιατί ο άλλος προ ημερών που μου έδωσες σε μισή ώρα ήταν έτοιμος !
Ναι κυρία λουμου , ο άλλος ήταν ότι μου είχε μείνει και σας το είπα , ότι είναι λίγος !
Ααα όχι Πανάγο δεν μου είπες κάτι τέτοιο !
Καλά κυρία λουμου , δώστε μου λίγο χρόνο .
Ελα ρε Γιάννο τι θες?
Πανάγο θέλω λαιμό χοιρινό , κομμένο χοντρό για κάρβουνο , - πανάγος = δύο δάχτυλα καλά είναι ? Εγώ = σούπερ .
Πανάγος πόσα θέλεις? Εγώ = 20 κομμάτια .
Τελειώσαμε σε 5 λεπτά .
Η κυρία λουμου έμεινε εκεί κανά μι΄σαωρο ακόμα.
Ο νοών νοείτο .

Reaction score
19.555
Α, έτσι ακριβώς όπως εσυ, ψώνισα εγω τα μηχανήματά μου. Αλλά εδω μαθαίνω ότι πρέπει να είμαι ηλεκτρονικός. :D

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.863
Το common sense είναι μία υπερεκτιμημένη δυνατότητα του απλού νου.
Το έχουν δε ανάγει σε επιστήμη τα αμερικανάκια .
Τώρα τόσα χρόνια μετά , σου λένε common sense , μην βάζεις το σκύλο σου στο microwave να τον στεγνώσεις .
Θα σκάσει το ζωντανό . Καλά δεν το λένε τώρα αλλά από το 90.
Η κοινή λογική είναι κάτι που έχει εκλείψει εδώ και πολύ καιρό .
Φαίνεται από τις ηλίθιες εωτήσεις που κάνουν οι κυρίες στα super markets.
Πόση ώρα θέλει ψήσιμο ο λαιμός ?
Απάντηση" αυτός που σας έκοψα , έτσι χοντρός που είναι , 2 δάχτυλα , ε! θέλει μια ώρα σίγουρα "
Ααα γιατί ο άλλος προ ημερών που μου έδωσες σε μισή ώρα ήταν έτοιμος !
Ναι κυρία λουμου , ο άλλος ήταν ότι μου είχε μείνει και σας το είπα , ότι είναι λίγος !
Ααα όχι Πανάγο δεν μου είπες κάτι τέτοιο !
Καλά κυρία λουμου , δώστε μου λίγο χρόνο .
Ελα ρε Γιάννο τι θες?
Πανάγο θέλω λαιμό χοιρινό , κομμένο χοντρό για κάρβουνο , - πανάγος = δύο δάχτυλα καλά είναι ? Εγώ = σούπερ .
Πανάγος πόσα θέλεις? Εγώ = 20 κομμάτια .
Τελειώσαμε σε 5 λεπτά .
Η κυρία λουμου έμεινε εκεί κανά μι΄σαωρο ακόμα.
Ο νοών νοείτο .
Να ρωτήσεις την κυρία λαιμού τί ξέρει για το ψ των ηλεκτρονίων. 😉8-)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.063
Σταύρο άηντε αγόρι μου να δείς αν έρχομαι.
Α και πούσαι? αν έρχομαι μην με ενοχλήσεις.

Reaction score
8.899
Τιποτα δεν εξηγεις. Αυτο σημαινει μονο οτι ο μιξερας δεν πηρε χαμπαρι οτι δεν ακουσε κατι που ηταν γραμμενο.
Πες σε καποιον να σου εξηγησει τι εγραψες :laugh:
Μπορείς να μας εξηγήσεις σε τι χρησιμεύει στον μιξερα μια πληροφορία την οποία αδυνατεί να ακούσει και επομενως δεν λαμβάνει υπόψιν του στις αποφάσεις που παίρνει?

στο θεμα μας τωρα, ρε παιδια αντι να παιρνετε καλωδια και να αλλάζετε βελόνες στα πικαπια σας, μηπως να αγοραζατε κανα ηχειο ακομη? :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.401
Μπορείς να μας εξηγήσεις σε τι χρησιμεύει στον μιξερα μια πληροφορία την οποία αδυνατεί να ακούσει και επομενως δεν λαμβάνει υπόψιν του στις αποφάσεις που παίρνει?

στο θεμα μας τωρα, ρε παιδια αντι να παιρνετε καλωδια και να αλλάζετε βελόνες στα πικαπια σας, μηπως να αγοραζατε κανα ηχειο ακομη? :D
Στην πρώτη σελίδα από το λινκ πάντως αναγράφει..."Best experienced with Headphones". :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.524
Στην πρώτη σελίδα από το λινκ πάντως αναγράφει..."Best experienced with Headphones". :biggrin:
Τα "demo" συτά, είναι για αυτούς που τα έχουνε ακόμα 2 ή 3 (τα ηχεία - συν σαμπ). 😁

Για τους "άλλους" που τα'χουνε 22, δε βγαίνουν "demo", δε χρειάζεται. Εκείνοι, ξέρουν, τα' χουν τρακοσα. 😎

Οπότε καλά σου λένε, βάλε κάνα ακουστικό ρε μπάρμπα, τι περιμένεις να βγάλουν τα 3 σου; άτμος; 😁🤣😂

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Μπορείς να μας εξηγήσεις σε τι χρησιμεύει στον μιξερα μια πληροφορία την οποία αδυνατεί να ακούσει
Οχι . Αυτο που ξερω ειναι οτι , για να κρινει καποιος αν μια γραμμενη πληροφορια του ειναι χρησιμη η οχι, πρεπει πρωτα να ξερει οτι ειναι εκει και να την ακουσει. Τα αλλα ολα, ειναι για να γεμιζουμε τις σελιδες του φορουμ
Αηδία κατντήσαμε με το μιξερά... Θα ρίξει τη mixa του στο mixer να μας τη βάλει στη μίξη για άχρηστη πληροφορία... :tongue:
Καλά τους έκανε ο Mike Oldfield κι έπλενε τα δόντια του στη μίξη! (Amarok)
Απο τις 7000 ποστ, εσενα ο μιξερας σε απασχολει ? :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.524
Αυτο που ξερω ειναι οτι , για να κρινει καποιος αν μια γραμμενη πληροφορια του ειναι χρησιμη η οχι, πρεπει πρωτα να ξερει οτι ειναι εκει και να την ακουσει.
Καταρχήν δε χρειάζεται να ξέρει τίποτα.
Το ακούς ότι ακούς χωρίς να ξέρεις αν έχει γραφτεί.

Ταυτόχρονα, συμβαίνει σίγουρα το ανάποδο, σε πολλές εγγραφές, δεν ακούς πράγματα που ξέρεις ότι είναι εκεί. Ξέρεις τι ορχήστρα είναι, ξέρεις τα όργανα, έχεις ίσως και το βίντεο και τα βλέπεις, κι όχι, δεν ακούγονται. Ιδίως σε μεγάλες πολύπλοκες ορχήστρες, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, ούτε στο λαιβ δεν ακούγονται, καλύπτονται μεταξύ τους. Άσε τι κατάφερε ο κακομοίρης ο μαστερας στο μιξινγκ, σε κάτι τέτοια τους λυπάται η ψυχή μου. 🤣😁😂

Δεν έχει λογική όλη αυτή η συζήτηση για τις λεπτομερειες που δεν ακούγονται και που δεν άκουσε ο μαστερας και όλα αυτά είναι αήρ κοπανιστός.

Σα τα καλώδια.

Οπότε, συνεχίστε. 🤣😁😂

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Καταρχήν δε χρειάζεται να ξέρει τίποτα.
Το ακούς ότι ακούς χωρίς να ξέρεις αν έχει γραφτεί.

Ταυτόχρονα, συμβαίνει σίγουρα το ανάποδο, σε πολλές εγγραφές, δεν ακούς πράγματα που ξέρεις ότι είναι εκεί. Ξέρεις τι ορχήστρα είναι, ξέρεις τα όργανα, έχεις ίσως και το βίντεο και τα βλέπεις, κι όχι, δεν ακούγονται. Ιδίως σε μεγάλες πολύπλοκες ορχήστρες, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, ούτε στο λαιβ δεν ακούγονται, καλύπτονται μεταξύ τους. Άσε τι κατάφερε ο κακομοίρης ο μαστερας στο μιξινγκ, σε κάτι τέτοια τους λυπάται η ψυχή μου. 🤣😁😂

Δεν έχει λογική όλη αυτή η συζήτηση για τις λεπτομερειες που δεν ακούγονται και που δεν άκουσε ο μαστερας και όλα αυτά είναι αήρ κοπανιστός.

Σα τα καλώδια.

Οπότε, συνεχίστε. 🤣😁😂
Οκ....... για ακομη μια φορα , "οτι πεις" :laugh:

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Οχι . Αυτο που ξερω ειναι οτι , για να κρινει καποιος αν μια γραμμενη πληροφορια του ειναι χρησιμη η οχι, πρεπει πρωτα να ξερει οτι ειναι εκει και να την ακουσει. Τα αλλα ολα, ειναι για να γεμιζουμε τις σελιδες του φορουμ

7.353 παρακαλώ! Μην κλέβετε τα 353 του μιξερά!
Αυτό που με απασχολεί είναι η τρομερή προσπάθεια που χρειάζεται για να γίνει κατανοητό το εξής απλό: Στη δουλειά του μιξερά, μαστερά, ντοκτορά, καιλοιπά, είναι να φροντίσει και ότι δεν θα υπάρχει άχρηστη (και άρα ενοχλητική) πληροφορία - εκτός κι αν είναι η πρόθεση του καλλιτέχνη. Ή αν δεν γίνεται αλλιώς. Γι αυτό - αν δεν είναι ερασιτέχνης - θα επιστρατεύσει ότι μέσα έχει, ηχεία, αντηχεία, μίξερ, ψυγεία, ακουστικά, ακουστικά με τονισμένες λεπτομέρειες (πρίμα), ακουστικά με τραγικά τονισμένα πρίμα (γι αυτούς πρωτοβγήκαν) κλπ. Καλώδια δεν θα αλλάξει - εκτός αν είναι ερασιτέχνης. Ή αν θέλει να χάσει το χρόνο και τη δουλειά του, ως άσχετος.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
7.353 παρακαλώ! Μην κλέβετε τα 353 του μιξερά!
Αυτό που με απασχολεί είναι η τρομερή προσπάθεια που χρειάζεται για να γίνει κατανοητό το εξής απλό: Στη δουλειά του μιξερά, μαστερά, ντοκτορά, καιλοιπά, είναι να φροντίσει και ότι δεν θα υπάρχει άχρηστη (και άρα ενοχλητική) πληροφορία - εκτός κι αν είναι η πρόθεση του καλλιτέχνη. Ή αν δεν γίνεται αλλιώς. Γι αυτό - αν δεν είναι ερασιτέχνης - θα επιστρατεύσει ότι μέσα έχει, ηχεία, αντηχεία, μίξερ, ψυγεία, ακουστικά, ακουστικά με τονισμένες λεπτομέρειες (πρίμα), ακουστικά με τραγικά τονισμένα πρίμα (γι αυτούς πρωτοβγήκαν) κλπ. Καλώδια δεν θα αλλάξει - εκτός αν είναι ερασιτέχνης. Ή αν θέλει να χάσει το χρόνο και τη δουλειά του, ως άσχετος.
Μεσα στα πλαισια του αν κατι ειναι αχρηστο ή οχι, ειναι βεβαιο οτι 353 ποσταπο τα πανω απο 7000 (και μαλλον θα αυξανονται) ειναι αχρηστα. Αρα δεν προκειται για κλοπη του ................ ξερεις εσυ.
Για τα υπολοιπα , καμια αντιρρηση.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.401
Οκ....... για ακομη μια φορα , "οτι πεις" :laugh:
Ό,τι...πιείς θα θελες ενδεχομένως να πεις.:wink:

Αν μη τι άλλο επιβεβαιώνεται ότι το μέλος head-stef δεν είναι ο γνωστός μας Alex...Μέσα σε 300 σελίδες θα τον είχαν πειράξει πολλά άλλα πράγματα και θα είχε ήδη εκραγεί με οικείους τρόπους έκφρασης. :sneaky:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ό,τι...πιείς θα θελες ενδεχομένως να πεις.:wink:

Whatever ............. :laugh:

Αν μη τι άλλο επιβεβαιώνεται ότι το μέλος head-stef δεν είναι ο γνωστός μας Alex...Μέσα σε 300 σελίδες θα τον είχαν πειράξει πολλά άλλα πράγματα και θα είχε ήδη εκραγεί με οικείους τρόπους έκφρασης. :sneaky:
Aν (και)για μενα το λες αυτο, σε διαβεβαιωνω οτι δεν "πειραζομαι" με τα γραφομενα κανενος. I am in the (forum)mood in my own way. Και οπως θα προσεξες ως τωρα, ουτε προσπαθω να "πειραξω" κανεναν. Απλα οπως συνηθιζω , απαντω/γραφω ακριβως σε αυτο που γραφει αυτος στον οποιο απαντω. Παντα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.951
Οχι . Αυτο που ξερω ειναι οτι , για να κρινει καποιος αν μια γραμμενη πληροφορια του ειναι χρησιμη η οχι, πρεπει πρωτα να ξερει οτι ειναι εκει και να την ακουσει.
Αυτό δεν στέκει λογικά...

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Αυτό δεν στέκει λογικά...
Στη δικη μου λογικη στεκει. Αλλο ειναι να ακους για παραδειγμα ενα ποντικι να μασουλαει καλωδια μεσα στο στουντιο και να αποφασισεις σαφως να μην το μιξαρεις, και αλλο να το μιξαρεις χωρις να το εχεις ακουσει, και να το ακουσει καποιος σπιτι του .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.047
Members
38.285
Νεότερο μέλος
blackdragon