Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.500
- φοριέται και στο δεξί σαν κόσμημα 👠
Πες τα ντέ!!
Τις έχω προβάλει με όλες τις τεχνικές και δεν τους άρεσαν σε καμία μορφή.
Εγώ καθόμαν και τις καμάρωνα, είχα ανοίξει μια μπίρα κράκουλο και δεν ήξερα από που να ξεκινήσω :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.209
Τη μαγκιά με τα καλαμάκια τη πρόσεξες?
Για να τις γυρίζω εύκολα ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα, αμέ τι με πέρασες? , είναι πονηρός ο βλάχος ;)
Παλιότερα που έψηνα πιο συχνά είχα διπλές βέργες, αυτές της φωτογραφίας,για να ψήνω πλατιά κομμάτια κρέας (πικάνια), ακόμα και μπιφτέκια χωρίς σχάρα. Γλυτώνεις το κόλλημα και το καθάρισμα μετά.

Οι Τούρκοι που ψήνουν σχεδόν πάντα πάνω από την ανοιχτή φωτιά, χρησιμοποιούν συχνά δύο ή περισσότερες μικρές σούβλες για να "χειρίζονται" τα κρέατα.

ef390256-064b-400d-b580-0de0e6fcb927_1.8c5422358f3ac5bba01e351ca798d4ba.jpeg

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.380
ας κανω τα στραβα ματχια...(οχι δυσκολο χωρις τα γυαλια μου) και ας απαντησω μια φορα καπως πιο ευθεως εμεσω συνδεσμου στο καιρο 🐒
-σουβλακια τροω κατα αποκλειστικοτητα απο 2 μερη (ενα στο κουκακι, και ενα στη καλλιθεα).
-ανατολικιες γευσεις απο π.φαληρο.
-κινεζικο απο το απλικεισο.
-πιτσα, απο το απλικεισο (εχω βαλει ενα δυο μαγαζια που εχουν ικανοποιητικο φαγητο).
-μαγειρευτο απο το απλικεισο.
-μακαρονια απο συγγρου.
-
δε μαγειρευω τιποτα αλλο απο τοστ , αυγο και μακαρονια.
-
δε τροω γλυκα (παρα σε πολυ σπανιες περιπτωσεις)
δε τροω φρουτα** (πινω χυμους οποτε το θυμηθω να παω σουπερμαρκετ - και ειναι το μονο που πινω εκτος απο καφε)
**αυτο θα αλλαξει συντομα.
-
εκσω για φαγητο, πολυ σπανια / παρα πολυ σπανια - τουλαχιστων αυτο το καιρο = προσφατα χρονια.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.831
ας κανω τα στραβα ματχια...(οχι δυσκολο χωρις τα γυαλια μου) και ας απαντησω μια φορα καπως πιο ευθεως εμεσω συνδεσμου στο καιρο 🐒
-σουβλακια τροω κατα αποκλειστικοτητα απο 2 μερη (ενα στο κουκακι, και ενα στη καλλιθεα).
-ανατολικιες γευσεις απο π.φαληρο.
-κινεζικο απο το απλικεισο.
-πιτσα, απο το απλικεισο (εχω βαλει ενα δυο μαγαζια που εχουν ικανοποιητικο φαγητο).
-μαγειρευτο απο το απλικεισο.
-μακαρονια απο συγγρου.
-
δε μαγειρευω τιποτα αλλο απο τοστ , αυγο και μακαρονια.
-
δε τροω γλυκα (παρα σε πολυ σπανιες περιπτωσεις)
δε τροω φρουτα** (πινω χυμους οποτε το θυμηθω να παω σουπερμαρκετ - και ειναι το μονο που πινω εκτος απο καφε)
**αυτο θα αλλαξει συντομα.
-
εκσω για φαγητο, πολυ σπανια / παρα πολυ σπανια - τουλαχιστων αυτο το καιρο = προσφατα χρονια.
Ωωωωω μοντιέεεε! Δεν ζήτησα πλήρη αναφορά, μόνο για το πεϊνιρλί ρώτησα. :rofl:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.380
-> πενιρλι πολιτικο, αυγο παστουρμας και τα ρεστα, σχετη κολαση, μεγεθος 35 εκατοστα.... (με μεζουρα) ... θεαματικο πραματικα, το καθαριζω σε 10 λεπτα.
+ξαναπεινασα, παραγγειλα σουσι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan