Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.154
-believe it or not, να φορτισω το κινητο πηγα, και για το φαγητο..
Χαχα, για το φαγητό, σίγουρα. Μιλάμε για τον άνθρωπο που παραγγείλαμε και αρνήθηκε πεισματικά να πάρει κάτι, με τη δικαιολογία και καλά ότι έπρεπε να φύγει και δεν προλαβαίνει με τίποτα. Και μετά καθόμασταν με τη γυναίκα και τρώγαμε σαν τα γουρούνια και αυτός μας κοιτούσε. Δεν δέχτηκε με κανένα τρόπο ούτε καν να τα μοιράσουμε.

Αν είναι έτσι ρε μαϊμού να σε ταΐζουμε κάθε μέρα, συμφέρεις! 😝

Στο ότι, ίσως, κατά την προσωπική μου άποψη, ακούσατε μουσική που δεν ανέδειξε τις θηριώδεις δυνατότητες των meGeithain. :)
Εσύ αν θες να έχεις προσωπική άποψη, τότε την επόμενη φορά που θα έρθεις Αθήνα (και εφόσον υπάρχει ο χρόνος φυσικά) να έρθεις να ακούσεις ιδίοις ωσίν. Να έχω βάλει treatment όπως πρώτα, ε; Αλλιώς αυτά τα κλαπατσίμπανα δεν ακούγονται εδώ μέσα. 😄

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.485
Βάλε και το πίσω μέρος...

View attachment 263972

Βλέπω πολλά σφάλματα στις τοποθετήσεις και κλίσεις των δορυφόρων, όπως και στην ηχητική περιποίηση του χώρου. Και 1 σαμπ.. σωρεία σφαλμάτων.

Στο λινκ όμως, βλέπω ωραιότατη χρήση σοφτγουερ για ισοστάθμιση του σεταπ.

Επίσης ακούει (και) Μόμπι, έχει τον ιμερσιβ δίσκο που έχω και γω, οπότε δικός μας άνθρωπος είναι. :dance2::dance2::dance2:

Οι δικαναλοι να κοιτάξουν τα χάλια τους:gotcha:, αυτός έγινε ιμερσιβ, απολαμβάνει τις σύγχρονες ηχογραφήσεις και το διαθέσιμο στριμινγκ. 8-)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Βλέπω πολλά σφάλματα στις τοποθετήσεις και κλίσεις των δορυφόρων, όπως και στην ηχητική περιποίηση του χώρου. Και 1 σαμπ.. σωρεία σφαλμάτων.

Στο λινκ όμως, βλέπω ωραιότατη χρήση σοφτγουερ για ισοστάθμιση του σεταπ.

Επίσης ακούει (και) Μόμπι, έχει τον ιμερσιβ δίσκο που έχω και γω, οπότε δικός μας άνθρωπος είναι. :dance2::dance2::dance2:

Οι δικαναλοι να κοιτάξουν τα χάλια τους:gotcha:, αυτός έγινε ιμερσιβ, απολαμβάνει τις σύγχρονες ηχογραφήσεις και το διαθέσιμο στριμινγκ. 8-)
To οποίο λογισμικό θα διόρθωνε αντισταθμίζοντας οπωσδήποτε ελλείψεις συνοχής στην ηχόσφαιρα από ακατάλληλες κλίσεις δορυφόρων,πιθανές χαράδρες στις πρώτες οκτάβες με το μονό sub και ανισορροπίες στο RT από την ύπαρξη της συγκοινωνούσας υπόγας, ε ;;;

Ακόμα δυσμενέστερο από το να μη ΄΄γίνεσαι άνθρωπος΄΄ - εννοείται κατά τα κριτήρια που έχεις θέσει ο ίδιος - είναι το να.. νομίζεις ότι έγινες ... :sneaky:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.485
To οποίο λογισμικό θα διόρθωνε αντισταθμίζοντας οπωσδήποτε ελλείψεις συνοχής στην ηχόσφαιρα από ακατάλληλες κλίσεις δορυφόρων,πιθανές χαράδρες στις πρώτες οκτάβες με το μονό sub και ανισορροπίες στο RT από την ύπαρξη της συγκοινωνούσας υπόγας, ε ;;;
Όχι βέβαια.
Τα σφάλματα τοποθέτησης, κλίσης (άμεση λέμε στη θέση ακρόασης, τι κατάντια είναι αυτή) και του χώρου, δεν διορθώνονται από σοφτγουερ.

Τα ξέρει κι η μαϊμού αυτά.

FB_IMG_1663661960125.jpg

Όλα τα ξέρει η μαϊμού βασικά. 8-)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.700
Εσύ αν θες να έχεις προσωπική άποψη, τότε την επόμενη φορά που θα έρθεις Αθήνα (και εφόσον υπάρχει ο χρόνος φυσικά) να έρθεις να ακούσεις ιδίοις ωσίν. Να έχω βάλει treatment όπως πρώτα, ε; Αλλιώς αυτά τα κλαπατσίμπανα δεν ακούγονται εδώ μέσα. 😄
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, θα την τιμήσω με την πρώτη ευκαιρία. Θα φέρω τη συναυλία που ακούσαμε στου @costas EAR και στου @Dimifoot, για να ξεμπουκώσουν λίγο τα έρημα τα ηχεία σου!:roflmao: Πες μου σε τι format την προτιμάς, την έχω σε cd, DVD και σε Blu Ray! :biggrin:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.397
... δε φταιω εγω αν εχει αποτυπωθει στο αρχετυπο ντι εν ει, εξου και ντι ες πι. :boast:
- αν διαβασει κανεις αρκετα απο τα γραφομενα στο παρων φορουμ, χωρις να προβαλει αναπηριες-εμπειριες-ακροβασιες και κτηνοβασιες προσωπικες, τοτε μπορει να αντιληφθει τι συμβαινει.
-(μιας και ολοι οι φιλοσοφοι εδω μαζευτηκαμε) ζητουμενο ειναι να ειναι κανεις ο εαυτος του, ειτε τετραποδο ειτε διποδο ειτε ερπετο, και μαλιστα αυτο ειναι το πιο δυσκολο πραμα. (για την ακριβεια ειναι να παραμεινει, και να εξελιχθει κατα τον πιο αβιαστο τροπο).

Last edited:

Ndis

Titika
Reaction score
4.770
View attachment 263979

Αν και αγαπημένο το ανωτέρω..
Προσωπικά προτιμώ πιο χαλαρά θεάματα, αναμένω με ανυπομονησία το 2:

View attachment 263980

Reaction score
19.513
View attachment 263960

γιατι θεε μου...γιατι:lolsign: τοσα λεφτα στον βροντο, για να μην αναφερω την ακουστικη φροντιδα, απορροφηση ειναι?
Εσυ με το ωραίο νήμα, το καινούργιο που άνοιξες, μαζί με τους εδω super ειδικούς, θα μας κάνετε ηχολήπτες live, ηχολήπτες studio, μουσικούς τεχνολόγους, μηχανικούς ακουστικής, mastering μηχανικούς, mixing μηχανικούς, sound μηχανικούς, μουσική σύνθεση, μουσικούς παραγωγούς και post μουσικούς παραγωγούς .... ALL IN ONE.
Α, και αισθητική ήχου θα μάθουμε και διάδοση (ίδια χα χα) σε όλους τους χώρους. Πτύχιο Φυσικού, ηλεκτρολόγου μηχανικού και ακουστικής μηχανικής απο κανένα πανεπιστήμιο θα εκτιμηθεί.

Big Mick θα γίνουμε δια αλληλογραφίας. :D
f87198b0e713c1fef352de4ecca4eb70-1.jpg

Διαλέξτε να δουλέψετε στο live sound design που έχει χρήματα , γνώση και μέλλον. Θα σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω , καμιά 15 αριά χρόνια σπουδών και εμπειρίας αλλά ΟΚ θα κυλήσουν σαν νεράκι. :D Ρε τι γίνεται και τι τραβάει ο κόσμος που έχει ενα σαλόνι και νομίζει ότι θα το κάνει στούντιο και θα γίνει μουσικός παραγωγός ή ακόμη χειρότερα, άμα είναι απλώς στο Χαι Φαι, ότι είναι σωστό να το κάνει στούντιο χα χα. Χρειαζόμαστε έναν οδηγό σπουδών στον κλάδο, μου φαίνεται.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.397
...τι εχουμε 80ς ή 90ς ? ή μηπως ειμαστε 20χρονα ή 30χρονα καθηστερημενα ..να κανουμε ακροασεις και τετχοιες χαζαμαρες.. ουδεποτε εκανα κατι τετοιο ακομα και οταν ηταν απαραιτητο, ακομα και οταν βρεθηκα σε αυτη την ηλικια ή σε σεταπ καποιας αξιας ή αξιοσεων. Οτι μουσικη (ή οπως διαλο το λενε ή ειναι) ακουσα και τη διαθεση μου εφτιαχνα και φτιαχνω (ή χαλαω)- ειτε καλα ειτε ασχημα ειτε απροσδιοριστα (κυριως το τελευταιο).
-ο "θανατος του hi fi", επηλθε (ή θα επελθει) απο τους ιδιους τους χαιφιντελαδες με την νοοτροπια τους και την ανακολουθια τους, οχι κατι αλλο.

Reaction score
19.513
Ευτυχώς (ή δυστυχώς, για εμένα ευτυχώς καθώς θα ήταν χειρότερα τα πράγματα) πάντως, όλοι οι παραπάνω που ανέφερα ακούνε και χρησιμοποιούνε την μουσική τεχνολογία σαν εργαλείο.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Εσυ με το ωραίο νήμα, το καινούργιο που άνοιξες, μαζί με τους εδω super ειδικούς, θα μας κάνετε ηχολήπτες live, ηχολήπτες studio, μουσικούς τεχνολόγους, μηχανικούς ακουστικής, mastering μηχανικούς, mixing μηχανικούς, sound μηχανικούς, μουσική σύνθεση, μουσικούς παραγωγούς και post μουσικούς παραγωγούς .... ALL IN ONE.
Α, και αισθητική ήχου θα μάθουμε και διάδοση (ίδια χα χα) σε όλους τους χώρους. Πτύχιο Φυσικού, ηλεκτρολόγου μηχανικού και ακουστικής μηχανικής απο κανένα πανεπιστήμιο θα εκτιμηθεί.

Big Mick θα γίνουμε δια αλληλογραφίας. :D
View attachment 263981

Διαλέξτε να δουλέψετε στο live sound design που έχει χρήματα , γνώση και μέλλον. Θα σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω , καμιά 15 αριά χρόνια σπουδών και εμπειρίας αλλά ΟΚ θα κυλήσουν σαν νεράκι. :D Ρε τι γίνεται και τι τραβάει ο κόσμος που έχει ενα σαλόνι και νομίζει ότι θα το κάνει στούντιο και θα γίνει μουσικός παραγωγός ή ακόμη χειρότερα, άμα είναι απλώς στο Χαι Φαι, ότι είναι σωστό να το κάνει στούντιο χα χα. Χρειαζόμαστε έναν οδηγό σπουδών στον κλάδο, μου φαίνεται.
Στον έναν πόλο έχουμε τους εμπειρογνώμονες επί παντός επιστητού...Στον δε άλλο όσους περιφρονούν θεμελιώδεις κανόνες και στήνουν πράγματα όπως τους βολεύει ... Δεν αποκλείεται οι δεύτεροι να ευχαριστιούνται μολαταύτα - και καλά να κάνουν - με διάφορα ανισόρροπα αποτελέσματα ακόμα και μόνο με το όλο σκηνικό για τις δημοσιευμένες φωτογραφίες σε ΜΜΔ.
Ευτυχώς (ή δυστυχώς) πάντως, όλοι οι παραπάνω που ανέφερα ακούνε και χρησιμοποιούνε την μουσική τεχνολογία σαν εργαλείο.
Τέτοια μονόπλευρα βολέματα όμως είναι αναμενόμενο και θεμιτό να δημιουργούν αντιδράσεις σε όσους έρχονται σε επαφή με το φωτογραφικό υλικό ...

1663669316743.png

:sneaky:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.397
Για να μην παρερμηνευτω,
-> ο καθενας στηνει το (τα) σεταπ του, συμφωνα με τα κριτηρια** του βεβαια, και πρωτιστως για τους δικους του σκοπους (ή πιο ορθα πιστο βλ. fidelity στους δικους του σκοπους).
** δεν εχουν ολοι τα ιδια κριτηρια (και οχι για τους ιδιους λογους-σκοπους), καθοτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, και οι προσδοκιες μας ειναι αρκετα διαφορετικες, οπως και οι παλιοχαρακτηρες μας.
-υπαρχουν και βρισκονται καποια κοινα σημεια, ή κοινες αναφορες ή γουατεβερ ... αλλα δεν ειναι αυτο μια ενδειξη της προσωπικης πορειας ή κατευθυνσης που ακολουθει ο καθενας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr