Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

Reaction score
6.814
Ποιό το πολυκάναλό σου ή το στέρεο ? :D

Α, εντάξει τώρα το είδα το στέρεο.
Το πολυκάναλο πως ακούγεται, δισδιάστατο ? χα χα

Attachments

Reaction score
19.514
Κάνει τα δυναμικά πολύ «ευγενικ´α» και γλυστράνε😜
Έχεις παρατηρήσει πως εαν ακούσεις μουσική πρωί ακούς περισσότερες λεπτομέρειες ? Μήπως μετά τελικά καθώς προχωράει η ημέρα , το αυτί κουράζεται απο τον θόρυβο ? :D

Ωραία ώρα για φαί. χα χα Το ψάρι Hi Fi τροφή, εάν δεν έχει μόλυβδο χα χα

Reaction score
6.814
Μη γελάτε καθόλου. Όταν τα χόρτα γλυστράνε χάνονται μέχρι και οι χροιές. Το λέει στο βιβλίο του ο δόκτορ τουλ ο αρχιραδίκιος😀
Αν γκουγκλαρετε θα δείτε και τα pdf!
Έχεις παρατηρήσει πως εαν ακούσεις μουσική πρωί ακούς περισσότερες λεπτομέρειες ? Μήπως μετά τελικά καθώς προχωράει η ημέρα , το αυτί κουράζεται απο τον θόρυβο ? :D

Ωραία ώρα για φαί. χα χα
Αναλόγως πως ξύπνησες αυτή η ισχύ😀

Ωραία ώρα για φαί. χα χα Το ψάρι Hi Fi τροφή, εάν δεν έχει μόλυβδο χα χα
20.30 έγινε το μακελειό. Καλή ώρα θεωρώ…😀

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.700
προσωπικα δεν δεχομαι (ειναι θεμα δεοντολογιας) να ακουσω ροκ, μεταλ και σκυλαδικο. Σε ολα τα υπολοιπα δεν εχω θεμα.
Στου @symos που πήγες, τι ακούσατε, δηλαδή; Μικρά φωνητικά σύνολα και μετά Ramones και Bad Brains; :roflmao:
Ή όπως άκουσα να λέει ένας πελάτης σε κατάστημα στερεοφωνικών στην Πάτρα:
Εγώ ακούω τα πάντα. Εκτός από κλασική, τζαζ, ροκ και έντεχνο
Ωπ! Για metalά τον "κόβω" τον τύπο, δικός μας είναι!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.397
Στου @symos που πήγες, τι ακούσατε, δηλαδή; Μικρά φωνητικά σύνολα και μετά Ramones και Bad Brains; :roflmao:
...δεν μπηκε πανκ, ομως που αποσκοπει η ερωτηση?
Clock dva, human league,material

Last edited:

wizzy

Reaction score
21.700
...δεν μπηκε πανκ, ομως που αποσκοπει η ερωτηση?
Clock dva, human league,material
Στο ότι, ίσως, κατά την προσωπική μου άποψη, ακούσατε μουσική που δεν ανέδειξε τις θηριώδεις δυνατότητες των meGeithain. :)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Θ.Β:Όλα είναι ατμος

View attachment 263956
Όλα είναι...Χάλι Φαϊ :roflmao:

Κεντρικό ΄΄τσιλιβήθρα΄΄ σε σύγκριση με τα main.. Οι δε μονάδες μεσαίων - υψηλών για τη μπροστινή τριάδα ευρισκόμενες σε σημαντική υψομετρική διαφορά Το μέγεθος του κεντρικού θα περιορίζει το δυναμικό εύρος ως προς όλα τα υπόλοιπα ηχεία,ενώ η υψομετρική διαφορά μαζί με ακατάλληλες - με γνώμονα εννοείται την κεντρική θέση ακρόασης - τοποθετήσεις σε περιφερικά ηχεία τη συνοχή στη στερεοσκοπική απεικόνιση .. Άμα ξεκινάμε τόσο εσφαλμένα, όσο αβανταδόρικα και να ήταν τα ηλεκτρονικά με τα παρελκόμενα στο setup, δεν μας διασώζουν ούτε τα ...ψάρια με χορταρικά του kanakiani. :biggrin:

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.397
Στο ότι, ίσως, κατά την προσωπική μου άποψη, ακούσατε μουσική που δεν ανέδειξε τις θηριώδεις δυνατότητες των meGeithain. :)
-believe it or not, να φορτισω το κινητο πηγα, και για το φαγητο.. σιγουρα οχι για να ακουσω το σεταπ 8-)
-> η αποστροφη μου για το μεταλ, εχει αιτιολογηθει, επι της ουσιας το βρισκω υπερεκτιμημενο απο το κοινο και καπου ξεπερασμενο -στην μοιρα της κατα το ημιση επιροης του το ροκ δηλαδη , ακομα και αν διαθετει ηχητικες αρετες (αν ειναι αυτο καποιο κριτηριο).

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.844
Βάλε και το πίσω μέρος...

1663656730595.png

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Βάλε και το πίσω μέρος...

View attachment 263972

Αυτό είναι .. submersive. :biggrin: :sneaky:

wizzy

Reaction score
21.700
-believe it or not, να φορτισω το κινητο πηγα, και για το φαγητο.. σιγουρα οχι για να ακουσω το σεταπ 8-)
:roflmao: :thumbsup:
-> η αποστροφη μου για το μεταλ, εχει αιτιολογηθει, επι της ουσιας το βρισκω υπερεκτιμημενο απο το κοινο και καπου ξεπερασμενο -στην μοιρα της κατα το ημιση επιροης του το ροκ δηλαδη , ακομα και αν διαθετει ηχητικες αρετες (αν ειναι αυτο καποιο κριτηριο).
Ναι, μας τα έχεις πει αυτά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr