Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

Ndis

Titika
Reaction score
4.770
ανετα μπορω να κανω ρολ πλειν (αλλα δεν ειναι κατι που μου ταιριαζε) .... το υπολοιπο δε το καταλαβα που κολαει με το σεκς.. 🙈 🙉
Αγαπητή μου μαιμού! το ρολ πλειν δεν αφορά μονο το σεϊκς :)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.397
... ειχε τα @@ δίπλα και μπερδευτικα... 🙈
επι της ουσιας, βρισκω λιγο καθηστερημενο να ασχολειται καποιος ακομα με τα ειδη και να μην τα εχει σπασει και ξαναενωσει 2-3 φορες στο μεχρι τωρα βιο του. 8-)
-προσωπικα δεν δεχομαι (ειναι θεμα δεοντολογιας) να ακουσω ροκ, μεταλ και σκυλαδικο. Σε ολα τα υπολοιπα δεν εχω θεμα.

Last edited:

Reaction score
19.514
Δεν έχει τόση αξία η συστηματική αντίκρουση σε αυθαίρετους ισχυρισμούς, εφόσον και τα επιχειρήματα γι αυτήν θα είχαν εκ των πραγμάτων αυθαίρετο χαρακτήρα.. Εγωιστές είμαστε όλοι ανεξαιρέτως σε κάποιο βαθμό, αφού ακόμα και οι μεγαλύτερες πράξεις προσφοράς σε άλλους ανθρώπους θα είχαν απώτερο σκοπό την προσέγγιση σε μια εσωτερική πραγμάτωση γι αυτόν που τις κάνει..

Ο δε ναρκισσισμός - που διαφοροποιείται από τον απλό εγωισμό - μπορεί να είναι συνοδό γνώρισμα σε μεγάλες μορφές της Ιστορίας και του πολιτισμού, όμως σε ταπεινά άτομα όπως εμείς περισσότερο οδύνη μπορεί να επιφέρει παρά αισθήματα ικανοποίησης. Γι αυτό κι εκτιμώ τόσο πολύ όσα μου αναφέρεις, ως ανταπόκριση ενός χαρακτήρα που θ' αντιμετώπιζε με κάθε άλλο παρά δέος τη δική μου συνεισφορά στο forum.

Η ανεπάρκεια των μετρητικών δεδομένων στο θέμα της συναισθηματικής εμπλοκής του ακροατή προς το μουσικό δρώμενο έχει διπλό χαρακτήρα.. Στο ένα σκέλος είναι μη υπολογιζόμενη και μπορεί να εξαρτάται από προχωρημένη εγρήγορση από πλευράς ακροατή συνδυασμένη με εκλεπτυσμένες ιδιότητες από πλευράς συσκευών. Στο άλλο σκέλος ακριβώς ως μη υπολογιζόμενη και προδιαγραφόμενη θα μπορούσε να προκύπτει και με βαθειά προσδοκία από πλευράς ακροατή, ανεξάρτητη από την αίγλη που θα συνόδευε είτε το ίδιο το μουσικό έργο είτε τις συσκευές και τις συνθήκες αναπαραγωγής.
Ναι μωρέ εντάξει. Πολύ στην κουλτούρα σε πήγα και τα βαριέσαι αυτά.
Να κάτι που πήρε το μάτι μου να αναφέρεσαι ότι σου κινεί το ενδιαφέρον, για να compensate.
Μετά τα ηλεκτρόνια έχουμε και τα nanoparticles. ;) Να δώσω και τροφή για ειρωνείες.:)

Bonus track για χαλάρωση:

Reaction score
19.514
Αυτός ο πόλεμος δεν νομίζω ότι προέρχεται από τους ίδιους τους επιστήμονες των θετικών επιστημών.
Όντως αλλά αυτό να σου δείξει ότι οφείλεται στο ότι αυτοί έχουν το μεγαλύτερο "όφελος" απο μια τέτοια συνεργασία. Αυτό υπονοεί και το πόστ μου. ;) Επίσης αυτή η συνειδητοποίηση αναγκαιότητας συνεργασίας , έχει συντελεσθεί πρόσφατα και πάλι από άλλους "κλάδους" ξεκίνησε.

Reaction score
4.708
Δεν έχει τόση αξία η συστηματική αντίκρουση σε αυθαίρετους ισχυρισμούς, εφόσον και τα επιχειρήματα γι αυτήν θα είχαν εκ των πραγμάτων αυθαίρετο χαρακτήρα.
Μη κανετε λαθος.
Δεν ειναι αυθαιρετοι ισχυρισμοι και παρωχημενες ευαισθησιες
οσες αντιρρησεις καταγραφονται εδω συστηματικα απο τα ιδια προσωπα.

Το να αντικρουσεις ενα επιχειρημα με επιτυχια ειναι ενα πραγμα αλλα,
Πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι ανεξαιρετως, και εκ κατασκευης,
εχουν μια καποια ευαισθησια, οσο και να την κρυβουν, στα θεματα της καρδιας,
που λειτουργει ως θερμοστατης για να μη παγωσουν, αλλα
προσεξτε καμια φορα αυτη λειτουργει και ως μπουμερανγκ,
δηλαδη αυτο που εκτοξευεται στον στοχο αλλα βρισκει εμας τους ιδιους.

Reaction score
6.471
Έχω σε Telarc. Νομίζω με Murray. Όλη αυτή η οικογένεια των οργάνων είναι φανταστική.
Ο Michael Murray στην τεθνεώσα Telarc παίζει εκκλησιαστικό οργανο, από όσο γνωρίζω από τους ουκ ολίγους δίσκους που έχει ηχογραφήσει εκεί. Θα αποτελέσει κάποια ικανή έκπληξη εάν έχει ηχογραφήσει κάτι σε...Hammond.
Πάντως, το Εκκλησιαστικό Όργανο είναι μάλλον κάπως σπουδαίοτερο...Πέραν του ότι έχουν γραφεί πλείστες αριστουργηματικές συνθέσεις διαχρονικά (Pachelbel, Buxtehunde, Bach, Franck, Vierne, Widor etc.).

Reaction score
4.095
Ο Michael Murray στην τεθνεώσα Telarc παίζει εκκλησιαστικό οργανο, από όσο γνωρίζω από τους ουκ ολίγους δίσκους που έχει ηχογραφήσει εκεί. Θα αποτελέσει κάποια ικανή έκπληξη εάν έχει ηχογραφήσει κάτι σε...Hammond.
Πάντως, το Εκκλησιαστικό Όργανο είναι μάλλον κάπως σπουδαίοτερο...Πέραν του ότι έχουν γραφεί πλείστες αριστουργηματικές συνθέσεις διαχρονικά (Pachelbel, Buxtehunde, Bach, Franck, Vierne, Widor etc.).
Βρήκα το cd. Τελικά είναι ο Jimmy McGriff.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Μη κανετε λαθος.
Δεν ειναι αυθαιρετοι ισχυρισμοι και παρωχημενες ευαισθησιες
οσες αντιρρησεις καταγραφονται εδω συστηματικα απο τα ιδια προσωπα.
...
Σε αυτό θα μπορούσαμε να συμφωνούμε... Αυθαίρετες είναι μόνον όσες αντιρρήσεις παραποιούν διατυπωμένα από άλλα μέλη επιχειρήματα αντί να τ' αντέκρουαν. :sneaky:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.397
... παλια οι επιλογες που ειχε καποιος δεν ηταν τοσες οσες σημερα, επισης σιγα μην επαιζαν συναυλιες, ή σιγα μη παιζοταν και καμμια μουσικης της προκοπης, ετσι ο κοσμος αρχισε να ασχολειται με ακροαση στο σπιτι - απ οτι ειδος μπορουσε να βρει. (εκτος υποκουλτουρας αυτο - εκει λειτουργει αλλιως το πραμα).
Σημερα δεν ειναι αναγκη για πολυ κοσμο μια τετοια πολυτελεια, καθως ειναι περισσοτερο εποχη εικονας, και η προσβαση σε μουσικη ειναι πιο ευκολη και πιο χαλαρη ως προσεγγιση, οποτε μπορουν να αρκεστουν σε ηχομπαρες, ηχεια υπολογιστη αντε και κανενα ζευγαρι ενεργα ή να ενταχτει σε καποιο υποτυπωδες home cinema.
ΥΓ.: υπαρχει και ο hiψterισμος ... οποτε καποιοι στρεφονται προς το hifi σε καποια φαση, αλλα σε πολυ αρχικο σταδιο.

-παντως δεν τους πολυαδικω, προκειμενου να γινουν σα τα μουτρα μας.... ας βρουν τα δικα τους.. 8-)

Last edited:

Reaction score
4.095
Είναι εποχή fast food θα πρόσθετα για τους περισσότερους. Η ακρόαση μουσικής στο σπίτι είναι προέκταση του κινητού.
Από εκεί και πέρα καποιοι ασχολούνται τόσο όσο θέλουν. Είτε παραδοσιακά (με ακρόαση μόνο οι επιλογές), είτε λαμβάνοντας υπόψιν και άλλους παράγοντες όπως οι μετρήσεις και ο χώρος.
Οι μουσικές επιλογές συνήθως συμβαδίζουν με τον τρόπο ενασχόλησης.

Σήμερα προβλέπω φιλολογική συζήτηση.

Last edited:

Reaction score
19.514
Σήμερα προβλέπω φιλολογική συζήτηση.
Σιγα μην κάψουμε κανένα εγκέφαλο απο την πολύ κουλτούρα. :D
Fast food ζωή με consumer like προιόντα, που η βιομηχανία έχει αποφασίσει να πείσει τον κόσμο ότι κάνοντας κάθε χρόνο κάτι φθηνότερο και με χειρότερα υλικά να μετράει όμως το ίδιο και καλύτερα, υπάρχει εξέλιξη. Διαβάζει ο κάθε nerd προσανατολισμένος νέος, μόνο μετρήσεις , τις βλέπει όντως καλύτερες και πείθεται. Λίγο βρίσιμο και στους Χαι Φαι, λίγο ανακαθορισμός των παραμέτρων των μετρήσεων, , λίγο παρερμηνεία αυτών, διαφορές απο την χάλια σχεδίαση και υλικά δοκιμάζει και φυσικά δεν ακούει και βουαλά το fast food είναι έτοιμο. :D

Reaction score
19.514
Πάντως @marlboro αυτό που περιέγραψε ότι έπαθε ο Prince με τα καλώδια το έπαθα ακριβώς το ίδιο και εγω με το καλημέρα όταν αγόρασα το σύστημα μου. Απο τότε άρχισα να "πιστεύω" σε αυτά. Είχα τρομάξει κιόλας θυμάμαι, νόμιζα ότι μου δώσανε χαλασμένα μηχανήματα. Σαν νορμάλ άνθρωπος έβαλα τα παλιά καλώδια που είχα απο το προηγούμενο σύστημα μου, ενα καλώδιο όχι ακριβό (10 ευρώ το μέτρο δε θυμάμαι) αλλά απο οντιοφίλ μάρκα, δεν θέλω να πω ποιό, και κατέρευσε η σκηνή, τα περιγράμματα πήγαν όλα περίπατο, έγινε μια σούπα το πράγμα και δεν θυμάμαι και τι άλλο έγινε. ¨Αλλαξα με τα τωρινά μου και όλα έγιναν καλά. Απολύτως κανένα πρόβλημα. Happy camper. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.037
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr