Ndis
Titika
- Reaction score
- 4.771
Αγαπητή μου μαιμού! το ρολ πλειν δεν αφορά μονο το σεϊκςανετα μπορω να κανω ρολ πλειν (αλλα δεν ειναι κατι που μου ταιριαζε) .... το υπολοιπο δε το καταλαβα που κολαει με το σεκς..
Αγαπητή μου μαιμού! το ρολ πλειν δεν αφορά μονο το σεϊκςανετα μπορω να κανω ρολ πλειν (αλλα δεν ειναι κατι που μου ταιριαζε) .... το υπολοιπο δε το καταλαβα που κολαει με το σεκς..
Ναι μωρέ εντάξει. Πολύ στην κουλτούρα σε πήγα και τα βαριέσαι αυτά.Δεν έχει τόση αξία η συστηματική αντίκρουση σε αυθαίρετους ισχυρισμούς, εφόσον και τα επιχειρήματα γι αυτήν θα είχαν εκ των πραγμάτων αυθαίρετο χαρακτήρα.. Εγωιστές είμαστε όλοι ανεξαιρέτως σε κάποιο βαθμό, αφού ακόμα και οι μεγαλύτερες πράξεις προσφοράς σε άλλους ανθρώπους θα είχαν απώτερο σκοπό την προσέγγιση σε μια εσωτερική πραγμάτωση γι αυτόν που τις κάνει..
Ο δε ναρκισσισμός - που διαφοροποιείται από τον απλό εγωισμό - μπορεί να είναι συνοδό γνώρισμα σε μεγάλες μορφές της Ιστορίας και του πολιτισμού, όμως σε ταπεινά άτομα όπως εμείς περισσότερο οδύνη μπορεί να επιφέρει παρά αισθήματα ικανοποίησης. Γι αυτό κι εκτιμώ τόσο πολύ όσα μου αναφέρεις, ως ανταπόκριση ενός χαρακτήρα που θ' αντιμετώπιζε με κάθε άλλο παρά δέος τη δική μου συνεισφορά στο forum.
Η ανεπάρκεια των μετρητικών δεδομένων στο θέμα της συναισθηματικής εμπλοκής του ακροατή προς το μουσικό δρώμενο έχει διπλό χαρακτήρα.. Στο ένα σκέλος είναι μη υπολογιζόμενη και μπορεί να εξαρτάται από προχωρημένη εγρήγορση από πλευράς ακροατή συνδυασμένη με εκλεπτυσμένες ιδιότητες από πλευράς συσκευών. Στο άλλο σκέλος ακριβώς ως μη υπολογιζόμενη και προδιαγραφόμενη θα μπορούσε να προκύπτει και με βαθειά προσδοκία από πλευράς ακροατή, ανεξάρτητη από την αίγλη που θα συνόδευε είτε το ίδιο το μουσικό έργο είτε τις συσκευές και τις συνθήκες αναπαραγωγής.
Όντως αλλά αυτό να σου δείξει ότι οφείλεται στο ότι αυτοί έχουν το μεγαλύτερο "όφελος" απο μια τέτοια συνεργασία. Αυτό υπονοεί και το πόστ μου. Επίσης αυτή η συνειδητοποίηση αναγκαιότητας συνεργασίας , έχει συντελεσθεί πρόσφατα και πάλι από άλλους "κλάδους" ξεκίνησε.Αυτός ο πόλεμος δεν νομίζω ότι προέρχεται από τους ίδιους τους επιστήμονες των θετικών επιστημών.
Μη κανετε λαθος.Δεν έχει τόση αξία η συστηματική αντίκρουση σε αυθαίρετους ισχυρισμούς, εφόσον και τα επιχειρήματα γι αυτήν θα είχαν εκ των πραγμάτων αυθαίρετο χαρακτήρα.
Ο Michael Murray στην τεθνεώσα Telarc παίζει εκκλησιαστικό οργανο, από όσο γνωρίζω από τους ουκ ολίγους δίσκους που έχει ηχογραφήσει εκεί. Θα αποτελέσει κάποια ικανή έκπληξη εάν έχει ηχογραφήσει κάτι σε...Hammond.Έχω σε Telarc. Νομίζω με Murray. Όλη αυτή η οικογένεια των οργάνων είναι φανταστική.
Exceptional exception!Σε sampler. Το ξέρω ότι στα album του παίζει όργανο. Έχω.
Βρήκα το cd. Τελικά είναι ο Jimmy McGriff.Ο Michael Murray στην τεθνεώσα Telarc παίζει εκκλησιαστικό οργανο, από όσο γνωρίζω από τους ουκ ολίγους δίσκους που έχει ηχογραφήσει εκεί. Θα αποτελέσει κάποια ικανή έκπληξη εάν έχει ηχογραφήσει κάτι σε...Hammond.
Πάντως, το Εκκλησιαστικό Όργανο είναι μάλλον κάπως σπουδαίοτερο...Πέραν του ότι έχουν γραφεί πλείστες αριστουργηματικές συνθέσεις διαχρονικά (Pachelbel, Buxtehunde, Bach, Franck, Vierne, Widor etc.).
Είπα και εγώ...(Δεν βρίσκεις τέτοιες "εξαιρέσεις" και τόσο εύκολα...)Βρήκα το cd. Τελικά είναι ο Jimmy McGriff.
Σε αυτό θα μπορούσαμε να συμφωνούμε... Αυθαίρετες είναι μόνον όσες αντιρρήσεις παραποιούν διατυπωμένα από άλλα μέλη επιχειρήματα αντί να τ' αντέκρουαν.Μη κανετε λαθος.
Δεν ειναι αυθαιρετοι ισχυρισμοι και παρωχημενες ευαισθησιες
οσες αντιρρησεις καταγραφονται εδω συστηματικα απο τα ιδια προσωπα.
...
Σιγα μην κάψουμε κανένα εγκέφαλο απο την πολύ κουλτούρα.Σήμερα προβλέπω φιλολογική συζήτηση.
Ναι καλώδια που φέρνουν την σκηνή μπροστά.Θα είστε εκθέτης σε έκθεση κύριε; θα εκθέτετε εκθέματα;
Κυρίως...αναθέματα - όπως φαίνεται.Θα είστε εκθέτης σε έκθεση κύριε; θα εκθέτετε εκθέματα;