JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.060
Μα δεν σου είπε για τον Bowie.
Για τον Ιωαννίδη το έγραψε.
Νομίζω δλδ.
Νομίζω δλδ.
Αυτόν και την ...Μποφίλιου...Δεν τον χωνεύω καθόλου. Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, εκείνο το σιχαμένο τραγούδι που τραγουδά αγκαλιά με τη λεσβία.
Δεν την έχω παρακολουθήσει την Μποφίλιου. Πολύ παλιά όταν πρωτοξεκίνησε και δεν της έδινε κανένας σημασία ή την ήξερε, μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον σαν καλή σχετική φωνή και δουλευταρού. Εχω την αίσθηση ότι για πολλά χρόνια ήταν κάπως στο παρασκήνιο και "στήριζε" κάποιους άλλους. Μετά απο χρόνια της "επετράπη" να βγεί μπροστά η ίδια, απο το συστηματάκι. (?). Ας μην πω ποιούς θεωρώ ότι "στήριζε" χα χαΑυτόν και την ...Μποφίλιου...
Μακριά κ αλάργα!!!!!!!!
Μα καλά , χωρίς Αλκίνοο, Μποφίλιου, και κυρίως Θηβαίο, που τις πας τις κοπελίτσες για να δείτε κανά live ? Σε τρας μέταλ ? που λέει και ο Bhutia, ακόμη γελάω με αυτό.Αυτόν και την ...Μποφίλιου...
σε reggae/dub λικνίζονται τέλεια!Μα καλά , χωρίς Αλκίνοο, Μποφίλιου, και κυρίως Θηβαίο, που τις πας τις κοπελίτσες για να δείτε κανά live ? Σε τρας μέταλ ? που λέει και ο Bhutia, ακόμη γελάω με αυτό.
Βρε άστα ρέγγε και τα λικνίσματα. Οι επιλογές σου είναι οι παραπάνω αναφερόμενες ή μια καλή ρομαντική όπερα. Θα της ζητήσεις να ντυθεί καλά για ενα σπετσιάλ οκέισον μουσικό δρώμενο, χωρίς να της πείς τι και πως και θα το μάθειι εκείνη τη στιγμή που θα πάτε. Εσυ θα σκάσεις μύτη με κουστούμι, πάλι χωρίς να το ξέρει πριν σε δει. Εαν είσαι και απο επαρχία θα κλείσεις και ένα δωμάτιο σε καλό ξενοδοχείο (καλό ε ? χα χα). Κάνε αυτό να δεις χαρά. Και μην πολυμιλήσεις πρίν και μετά και την ξενερώσεις. Σοβαρός. Αυτή θα μιλάει και εσυ κυρίως θα ακούς.σε reggae/dub λικνίζονται τέλεια!
εγώ κάτι τέτοιο θα προτιμούσαΒρε άστα ρέγγε και τα λικνίσματα. Οι επιλογές σου είναι οι παραπάνω αναφερόμενες ή μια καλή ρομαντική όπερα. Θα της ζητήσεις να ντυθεί καλά για ενα σπετσιάλ οκέισον μουσικό δρώμενο, χωρίς να της πείς τι και πως και θα το μάθειι εκείνη τη στιγμή που θα πάτε. Εσυ θα σκάσεις μύτη με κουστούμι, πάλι χωρίς να το ξέρει πριν σε δει. Εαν είσαι και απο επαρχία θα κλείσεις και ένα δωμάτιο σε καλό ξενοδοχείο (καλό ε ? χα χα). Κάνε αυτό να δεις χαρά. Και μην πολυμιλήσεις πρίν και μετά και την ξενερώσεις. Σοβαρός. Αυτή θα μιλάει και εσυ κυρίως θα ακούς.
Σε αυτά να πηγαίνεις το Κο Χρήστο @christos77εγώ κάτι τέτοιο θα προτιμούσα
Άμα πάρεις τη σοβαρή και την πας εκεί να δεις τι έκπληξη και απρόβλεπτο θα είναι... και αρχίσει να βγάζει το θηρίο που έκρυβε μέσα της πίσω από το ...ταγιέρ!!!Δεν είναι για τη δουλειά αυτή. Εξάλλου αυτό θα περιμένει απο εσένα. Ο σκοπός μας είναι η έκπληξη, η σοβαρότητα και το απρόβλεπτο. Αρέσει σε όλες. Θα νιώσει και ιδαίτερη. Για λίκνισμα την έχουν πάει και άλλοι.
Γίνεται και αυτό, δηλαδή το αντίστροφο. Αλλά νόμιζα ότι δεν ξέρεις καμιά σοβαρή. χα χα. Άσε που εκεί κινδυνεύεις να φύγει με κανάν (ή δυο τρεις) άλλους. ¨Ασε που η σοβαρή τα ξέρει ήδη αυτά, εσυ νομίζεις ότι δεν τα ξέρει, οπότε δεν θα εκπλαγεί. Η άλλη έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να μην ξέρει τα άλλα.Άμα πάρεις τη σοβαρή και την πας εκεί να δεις τι έκπληξη και απρόβλεπτο θα είναι... και αρχίσει να βγάζει το θηρίο που έκρυβε μέσα της πίσω από το ...ταγιέρ!!!
στα """"έντεχνα"""" (σε 4 εισαγωγικά...) δεν θα πήγαινα ακόμα και αν το ζήταγε!Θα κάνεις αυτό που σου λέω τώρα ή θα με σκάσεις ?
ΟΚ τότε όπερα.στα """"έντεχνα"""" (σε 4 εισαγωγικά...) δεν θα πήγαινα ακόμα και αν το ζήταγε!
στην όπερα παίζει.... αν και θα προτιμούσα κανένα κουαρτέτο εγχόρδων...
Ο Μπάουι μαρέσει. Όχι τοπ αλλά μαρέσ.Γιατί έτσι απο διαίσθηση ή τον έχεις ακούσει να λέει κάτι που δεν σου άρεσε ? Είναι κάπως λίγο .... αλλά είναι καλό παιδί.
Ο Ground control πάντως μου άρεσαν αυτά και κανά δυο άλλα. Όλα τα άλλα ήταν σαν παιδικά τραγουδάκια. Μου άρεσε πολύ ένα που δεν το θυμάμαι ποιό είναι και που το άκουγα νέος για χρόνια και δεν ήξερα ότι το λέει αυτός. Είναι ένα που δεν θυμίζει ή "ταιράζει" να το τραγούδαγε αυτός, έξω κάπως ως πρός το στύλ του.
Σωστά κατάλαβες.Μα δεν σου είπε για τον Bowie.
Αυτή μαρέσ, ο κ@λ@ς της δέμαρεσ.Αυτόν και την ...Μποφίλιου...
Μακριά κ αλάργα!!!!!!!!
Αυτα κάνετε, χαλατε την πιάτσα και μας τα τρώνε οι καμπιές και μετά δεν έχουμε λεφτά για ιντερκονεκτ της προκοπής.ΟΚ τότε όπερα.
Όχι κλασική και κουαρτέτα. Τεσπά η σειρά , ανάλογα πόσο πολυ σε ενδιαφέρει η κοπέλα είναι : ρομαντική όπερα (όχι άλλη), κουαρτέτο εγχόρδων, κλασική.