- Reaction score
- 19.503
Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό.Η τιμή ενός ΄΄πακέτου΄΄ σε δυνατότητες θα πρέπει να έρχεται φθηνότερα από τις ίδιες δυνατότητες σε αντίστοιχες επιμέρους συσκευές.
Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό.Η τιμή ενός ΄΄πακέτου΄΄ σε δυνατότητες θα πρέπει να έρχεται φθηνότερα από τις ίδιες δυνατότητες σε αντίστοιχες επιμέρους συσκευές.
Σε αυτό όμως μπορώ να δώσω απάντηση...Κρίσιμοι παράγοντες είναι το παθητικό κρος και η μειωμένη ευελιξία χρήσης.Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό.
Ορίστε και η έμμεση απάντηση στο άμα εξακολουθεί να υπάρχει Hi-Fi στη σύγχρονη εποχή...Kaι 85db και 4ohms και 1400e .
Στάσου τώρα να καταλάβω τι εννοείς. Υπάρχουν τέτοια για τα οποία οι ενισχυτές D είναι ακατάλληλοι??το παθητικό κρος
Μην εστιάζεις σε ενδεχόμενο ακαταλληλότητας ή ασυμβατότητας με δύσκολα από πλευράς εμπέδησης; φορτία, αλλά στο ότι δεν θα ήταν τα πολλά class-D Watt από μόνα τους αρκετά ώστε να επιλύουν οποιοδήποτε ζήτημα κατά τη χρήση στην παθητική έκδοση του ηχείου.Στάσου τώρα να καταλάβω τι εννοείς. Υπάρχουν τέτοια για τα οποία οι ενισχυτές D είναι ακατάλληλοι??
Τουναντίον, θα ήταν σα να λέγαμε ότι όσο καθάριο και να ήταν το περιεχόμενο νερό, μεγαλύτερη σημασία θα είχε το ίδιο το... ποτήρι.Hi Fi θα υπάρχει όσο υπάρχει ανάγκη της ανθρώπινης φύσης για μουσική. Δεν είναι εκεί το θέμα. Είναι σα να λέμε επιεδή το ποτήρι με το νερό είναι βρώμικο και σιχαίνομαι να πιώ, θα σταματήσω και να διψώ.
A, τους big spenders.τον κλάδο υψηλών με άρθρωμα τάξης ΑΒ
Λόγω κόστους.Η ίδια η KEF πάντως ακόμα και στην ενεργή τους έκδοση προτίμησε να οδηγήσει τον κλάδο υψηλών με άρθρωμα τάξης ΑΒ
Σωστά.Τα περισσότερα μικρά ενεργά , έχουν μία πλακέτα , που τα έχει όλα επάνω , μέσα στο ηχείο και χαίρεται .
ευχαριστω είπες?Σωστά.
Και σκέψου πως έχω τα πιο μεγάλα και πιο ακριβά σαμπ της Νιούμαν, και της τζενελεκ για την εποχή που βγαίνανε.
ICE μοντούλες του 50-ευρου. Μια μοντουλα για κάθε μεγάφωνο. Αυταααααα.