head-stef
Headphones
- Reaction score
- 2.279
-
Τι κακία μεγάλη είπες και την έσβησες ;
Διπλό πόστ αντί επεξεργασίας. (Αμέσως εσύ!)Τι κακία μεγάλη είπες και την έσβησες ;
Είσαι τουλάχιστον εντάξει ως προς το να μην ξεχώριζε η θέση του sub σε σχέση με τα main...Για τους υπόλοιπους παράγοντες...δεν θα έπαιρνα όρκο.50 -55 νομίζω, δεν θυμάμαι λίγο πιο πάνω, ένα κλικ, απο εκεί που αρχίζει (στα 40 δεν θυμάμαι).
Δοκίμασα και παραπάνω και ενω ήταν πιο καλό και εντυπωσιακό, ήταν too much και έπαιζε "σωστά¨ μόνο ορισμένες εγγραφές. Το κεντρικό μου σύστημα αλλά και τα Audeze δεν τα έπαιζαν έτσι αλλά με αρκετά λιγότερο χαμηλό. Σάμπως εγω ξέρω ; χα χα. Δεν το ακούω, ζήτημα να έχω ακούσεις κάποιες ώρες.Είσαι τουλάχιστον εντάξει ως προς το να μην ξεχώριζε η θέση του sub σε σχέση με τα main...Για τους υπόλοιπους παράγοντες...δεν θα έπαιρνα όρκο.
Και με εσένα συμφωνώ.
Το δικό μου πάντως ...ακουμπάει στο πάτωμα!Και με εσένα συμφωνώ.
Οπότε το θέμα της ημέρας είναι πόσο ψηλά το έχουμε; .... το sub.
Απ'όσο θυμάμαι,έχεις αναφέρει ότι τα ηχεία σου διαθέτουν woofer μεγαλύτερα από 5ιντσα...Δεν θυμάμαι όμως να έχεις αναφέρει το μοντέλο...Δοκίμασα και παραπάνω και ενω ήταν πιο καλό και εντυπωσιακό, ήταν too much και έπαιζε "σωστά¨ μόνο ορισμένες εγγραφές. Το κεντρικό μου σύστημα αλλά και τα Audeze δεν τα έπαιζαν έτσι αλλά με αρκετά λιγότερο χαμηλό. Σάμπως εγω ξέρω ; χα χα. Δεν το ακούω, ζήτημα να έχω ακούσεις κάποιες ώρες.
Τα ηχειάκια τα θυμάσαι ε ? , να μην τα ξαναλέω.
Ναι , αυτά είναι το κύριο σύστημα με το οποίο ακούω.ότι τα ηχεία σου διαθέτουν woofer μεγαλύτερα από 5ιντσα.
Εμείς που εχουμε δύο δωδεκάιντσα στο σίνεμα για τα μπάμπα μπούμα ούτε ένα εύσημο ή άντε ένσημο;Είσαι τουλάχιστον εντάξει ως προς το να μην ξεχώριζε η θέση του sub σε σχέση με τα main...Για τους υπόλοιπους παράγοντες...δεν θα έπαιρνα όρκο.
Έχω 5'' αλλά πολύ καλές προθέσεις..Καλά δλδ εμείς με δύο 15ιντσα και θάλαμο 160 lt , ΄'εκαστο , εμείς τίποτα ?
Μιλάμε για σεισμούς εδώ πέρα .....
Όσοι είναι ήδη ''μπασμένοι για τα καλά στο κόλπο΄΄ δεν θα έπρεπε ν'απαιτούν ή να χρειάζονται κάποια εύσημα, αφού αυτοί θα ΄΄ήξεραν΄΄ .Εμείς που εχουμε δύο δωδεκάιντσα στο σίνεμα για τα μπάμπα μπούμα ούτε ένα εύσημο ή άντε ένσημο;
O Μαρκήσιος από την άλλη πλευρά ναι μεν τα έχει ενσωματώσει κανονικά και με ΄΄νόμο΄΄,αλλά επί χρόνια στο παρελθόν ... ζάλιζε έρωτες άλλων μελών με τους Αυλούς απουσία αυτόνομου sub...Εχμμ sorry αλλά μόλις τα σπάσαμε με την πιστοποίηση . Χμμμ , δεν νομίζω ότι θα σας κάνω την χάρη , sorry guys .
Εγώ με τις αρχές πάντα δεν τα πήγαινα καλά. Με καμία αρχή . !!
Οι αρχές είναι για να σου ζαλίζουν τον έρωτα .
Εγώ δεν θέλω να μου ζαλίζουν τον έρωτα !
Α! και να συμπληρώσω ότι έριξα πόρτα σήμερα σε κάτι δήθεν έλεγχους .
Ρε ουουου .
Η επίσημη δήλωση είναι πως δεν τα ανοίγει στην ακρόαση μουσικής γιατί αρκούν τα woofers των main.O Μαρκήσιος από την άλλη πλευρά ναι μεν τα έχει ενσωματώσει κανονικά και με ΄΄νόμο΄΄,αλλά επί χρόνια στο παρελθόν ... ζάλιζε έρωτες άλλων μελών με τους Αυλούς απουσία αυτόνομου sub...
Δεν υπήρξε ποτέ απουσία αυτόνομου ή αυτόνομων υποβαθύφωνωνΌσοι είναι ήδη ''μπασμένοι για τα καλά στο κόλπο΄΄ δεν θα έπρεπε ν'απαιτούν ή να χρειάζονται κάποια εύσημα, αφού αυτοί θα ΄΄ήξεραν΄΄ .
Όταν όμως προβάλλεται τέτοια απαίτηση,αυτό μπορεί να οδηγήσει σε...ενστάσεις.
Για εσένα ειδικά η ένσταση είναι ότι δεν φαίνεται να τα έχεις ενσωματώσει στο ΄΄καλό΄΄ σου setup με τα βινυλιακά, αλλά τα κρατάς ως ΄΄αναγκαίο κακό΄΄ για τα εφέ των ταινιών.Οπότε ... close but no cigar.
O Μαρκήσιος από την άλλη πλευρά ναι μεν τα έχει ενσωματώσει κανονικά και με ΄΄νόμο΄΄,αλλά επί χρόνια στο παρελθόν ... ζάλιζε έρωτες άλλων μελών με τους Αυλούς απουσία αυτόνομου sub...