kalitsouni
Ακουστικά
- Reaction score
- 11.191
Crop, Ηράκλειο. Brazilian blend. Το μοναδικό cafe με επιλογή blends στο Ηράκλειο και πιθανότατα το καλύτερο.
Πέρσι τέτοιον καιρό.Crop, Ηράκλειο. Brazilian blend. Το μοναδικό cafe με επιλογή blends στο Ηράκλειο και πιθανότατα το καλύτερο.
View attachment 258470
Μπορώ να τα πάρω;Εχω 7 κουτια kudu habit. Ψηθηκαν και συσκευαστηκαν στις 27/11/2021. Ειναι σφραγισμενοι οπως ερχονται απο την kudu. Ηταν εντος του σπιτιου ολο αυτο το διαστημα. Δε γνωριζω την κατασταση του καφε αλλα μυριζει ακομη καλα. Ειναι αλεσμενος και δε μου κανει. Παραλαβη απο το σπιτι μου Αθηνα. Εννοειται δωρεαν.
Ο Kiandu λόγω washed επεξεργασίας έχει μεγαλύτερη οξύτητα και είναι πιο κοντά στο γούστο μου.
Απο καθαριοτητα ΓΤΠ το οτι γραφει οτι εχει καφέδες απο το kudu δεν λεει κατι. Υπιες καφε απο εκει και δεν ετρεχες;
Εχεις ρυθμισει πιεση στα 9 η ειναι οπως ηταν απο μαμα;Lelit Grace
Eureka MIGNON ZERO
καφεδες απο blackmilk, roundcup, taresso , kudu απο Ελλαδα
roastmarket Γερμανία
Kenya Kirinyaga + Ndumberi
Honduras Marcala
Costa Rica Colibri Tarrazu
Peru Incahuasi (αν βρω)
2 φορές τη μέρα.Απο καθαριοτητα ΓΤΠ το οτι γραφει οτι εχει καφέδες απο το kudu δεν λεει κατι. Υπιες καφε απο εκει και δεν ετρεχες;
Τον αριστερό τον έχω δοκιμάσει και με άρεσεΕίπα να δοκιμάσω και εγώ κάτι από Kudu. Σημερινή παραλαβή!!
View attachment 265812
Δοκιμασε το θα αλλαξει πολυ ο καφες σου,προς το καλυτερο.το αφησα
μονο θερμοκρασία ρυθμιζω
Σημερα παρελαβα κι εγω 3 habit, 3 grail και 3 good cup.Είπα να δοκιμάσω και εγώ κάτι από Kudu. Σημερινή παραλαβή!!
View attachment 265812