- Reaction score
- 23.481
ωραίο είναι και φθηνό αλλά δεν ανοίγει η οροφή οπότε να το χαίρεστε
το ειχα δει Αθηνα το καλοκαιρι, το πιο ομορφο ηλεκτρικο που εχω δειView attachment 265630
Ιονικ 5 - τιμες ελλαδας με 8Κ επιδότηση και 2Κ έκπτωση.
View attachment 265631
To ioniq 6 σε 2 -3 χρονια θα το δουμε απ΄τα μερη μας.
Σοβαρός λόγος για να μην αγοράσει το αυτοκίνητο ... Δεν έχει android auto ...
Εάν δεν το πατήσει ο Κίμ, θα το πατήσει ο Βλαδίμηρος, το ίδιο αποτέλεσμα......ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ !Σοβαρός λόγος για να μην αγοράσει το αυτοκίνητο ... Δεν έχει android auto ...
Κιμ ,πατα το κουμπί να πάει να μαμηθηθει!
Δεν το βλέπω να στέκει αυτό.στη Ρωσία υπάρχει ένα που έχει no fly zone καθώς το άνοιγμα είναι τόσο μεγάλο που δημιουργεί αναταράξεις.
Μια χαρά στέκει. Διάβασε λίγο να δεις μόνο και μόνο πόσο μεγάλο είναι το άνοιγμα και σύγκρινε το με την πόλη που ζεις.Δεν το βλέπω να στέκει αυτό.
Καλοτάξιδο!!1) Σε πολλά σημεία φόρτισης δεν έχει ο φορτιστής δικό του καλώδιο, οπότε πρέπει να αγοράσω δικό μου να φανταστώ ? Αν ναι διαφέρει από φορτιστή σε φορτιστή ή όλα είναι τα ίδιο Type 2 ? Αν πρέπει να πάρω έχετε να προτείνεται κάτι ?
2) Έχω πάρει το Wallbox Pulsar Plus και λέει ότι βγάζει 7.4 kW, 11 kW or 22 kW.
Εγώ σπίτι να το φορτίζω με 11kw ?
Και λογικά να φορτίζω για καθημερινή χρήση 20%-80%??
3) Από εφαρμογές έχω κατεβάσει PlugShare, Blink, DEI blue, NRG και γενικά πρέπει να κατεβάσω για κάθε φορτιστή ξεχωριστή… Είναι και κάποια άλλη που πρέπει να κατεβάσω ?
4) Το αμάξι είναι στην εταιρεία, οι φορτιστές δίνουν Τιμολόγιο ή όχι ? (Ώστε να μπει στα έξοδα)
Ευχαριστώ !!!