Αναβάθμιση καλωδίων ρεύματος σε REL Subwoofers

Reaction score
6.815
Τι σχέση έχει το μέγεθος των ηχείων κι η ισχύς του ενισχυτή που τα οδηγεί με το λόγο που χρειάζονται τα subwoofers;
Δεν έχει λες εσύ;
Δηλαδή όταν το ηχείο σου το κανονικό έχει σαμπ ενσωματωμένο και το οδηγείς σωστά θα πρέπει να το κόψεις να παίζει πιο ψηλά και να βάλεις αλλα σαμπ ξεχωριστά;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.716
Δεν έχει λες εσύ;
Δηλαδή όταν το ηχείο σου το κανονικό έχει σαμπ ενσωματωμένο και το οδηγείς σωστά θα πρέπει να το κόψεις να παίζει πιο ψηλά και να βάλεις αλλα σαμπ ξεχωριστά;
Ποιο ηχείο το οποίο προορίζεται για οικιακή χρήση έχει subwoofer;:oops::idk:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.201
Και πες ότι έχει.
Είναι στην σωστή θέση ώστε να έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση; Σπανιότατα για να μην πω ποτέ.
Οπότε separate subwoofer/s πάλι η καλύτερη λύση.

Reaction score
6.815
Όποια είναι ρε συ wizzy.
Αυτά που είναι λοιπόν συμφωνούμε ότι είναι χαζομάρα να το κάνεις αυτό.
Πάμε τώρα παρακάτω. Αν έχεις μικρά ηχεία και μεγάλο χώρο συν απαιτήσεις εννοείται ότι θα πας σε αυτή τη λύση και παίζει και γαμάτα.
Έχω και τέτοιο χώρο με τρίδρομα ηχεία με 8ιντσο γούφερ και τα παίζω με δυό svs 12άρια. Δεν γράφω με υποθέσεις ή επειδή διάβασα τον τάδε και γουστάρω που τα λέει ωραία.
Η ένσταση μου γενικότερα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος κάποιοι να «τρελαίνουν» τον κόσμο ότι μόνο με 15 σαμπ θα ακούσεις μουσική και δεν υπάρχει κάτι άλλο😁😁
Και πες ότι έχει.
Είναι στην σωστή θέση ώστε να έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση; Σπανιότατα για να μην πω ποτέ.
Οπότε separate subwoofer/s πάλι η καλύτερη λύση.
Σωστος!!
Μην δώσετε τρία κατοστάρικα να έρθει κάποιος να μετρήσει και να σας ξεστραβώσει αλλά δώστε τρία χιλιάρικα για δύο σαμπ να βαράτε στον γάμο του καραγκιόζη🤩🤩🤩

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.092
Εσύ αν χρησιμοπούσες υλικά που έχουν κάποιο κόστος θα το έδινες τσάμπα? Εκτός αν εννοείς χωρίς mark up, κάτι το οποίο δεν γνωρίζω αλλά θα στοιχημάτιζα ότι είναι ελάχιστο.
αναλόγως πόσους ''φίλους'' έχω να εξυπηρετήσω.
που όλως τυχαίως ....την ίδια ταρίφα κόβει σε φίλους πάνω κάτω.....και όλα φυσικά με απίστευτα αποτελέσματα που ρίχνει στα αφτιά καλώδια χ5 και χ10 κατηγορίας τιμής καλώδια....

αυτό φυσικά δεν παραξενεύει κανένα αφτί :whistling:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.201
Όποια είναι ρε συ wizzy.
Αυτά που είναι λοιπόν συμφωνούμε ότι είναι χαζομάρα να το κάνεις αυτό.
Πάμε τώρα παρακάτω. Αν έχεις μικρά ηχεία και μεγάλο χώρο συν απαιτήσεις εννοείται ότι θα πας σε αυτή τη λύση και παίζει και γαμάτα.
Έχω και τέτοιο χώρο με τρίδρομα ηχεία με 8ιντσο γούφερ και τα παίζω με δυό svs 12άρια. Δεν γράφω με υποθέσεις ή επειδή διάβασα τον τάδε και γουστάρω που τα λέει ωραία.
Η ένσταση μου γενικότερα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος κάποιοι να «τρελαίνουν» τον κόσμο ότι μόνο με 15 σαμπ θα ακούσεις μουσική και δεν υπάρχει κάτι άλλο😁😁

Σωστος!!
Μην δώσετε τρία κατοστάρικα να έρθει κάποιος να μετρήσει και να σας ξεστραβώσει αλλά δώστε τρία χιλιάρικα για δύο σαμπ να βαράτε στον γάμο του καραγκιόζη🤩🤩🤩
Αν μου βρείς τρόπο να μπει σε άλλο σημείο το ενσωματωμένο sub και αλλού τα ηχεία, να ξεστραβωθούμε όλοι μαζί και να το ρίξουμε στην καλωδιολαγνία.

Reaction score
2.002
που όλως τυχαίως ....την ίδια ταρίφα κόβει σε φίλους πάνω κάτω.....και όλα φυσικά με απίστευτα αποτελέσματα που ρίχνει στα αφτιά καλώδια χ5 και χ10 κατηγορίας τιμής καλώδια....

Ειλικρινά δεν ξέρω τι προηγούμενα έχει με το site, ούτε με ενδιαφέρει.

Αλλά εσύ γιατί αποκλείεις να φτιάχνει πραγματικά καλά καλώδια ρευματος; Εγώ ξέρω συστήματα που κοστίζουν πάνω από 300.000EUR που παίζουν με πολλά καλώδια του Αργύρη.

Επισης εγώ δεν είπα ποτε ότι ρίχνει στα αυτιά σε καλώδια που έχουν x5. Τα black rhodium νομίζω είχαν 150EUR.

D

Deleted member 50795

Guest

κάτι ξέρεις και θέλεις να πεις, αλλά διστάζεις..:biggrin:
Τα black rhodium νομίζω είχαν 150EUR.
..μη τα πετάξεις και αυτά:biggrin:…, εδώ ειμαστε..

Reaction score
6.815
Αν μου βρείς τρόπο να μπει σε άλλο σημείο το ενσωματωμένο sub και αλλού τα ηχεία, να ξεστραβωθούμε όλοι μαζί και να το ρίξουμε στην καλωδιολαγνία.
Βρε αντράκι μου γιατί προσπαθείς συνέχεια να μου τη λες?😂😂
Πιο σαφής δεν μπορούσα να γίνω. Ας πάρουν εσένα αν ασχολείσαι ή κάποιον άλλον που κάνει αυτή τη δουλειά να τους μετρήσει και να βρει την πιο κατάλληλη θέση των ηχείων.
Τι πιο απλό από αυτό?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.092
Ειλικρινά δεν ξέρω τι προηγούμενα έχει με το site, ούτε με ενδιαφέρει.

Αλλά εσύ γιατί αποκλείεις να φτιάχνει πραγματικά καλά καλώδια ρευματος; Εγώ ξέρω συστήματα που κοστίζουν πάνω από 300.000EUR που παίζουν με πολλά καλώδια του Αργύρη.

Επισης εγώ δεν είπα ποτε ότι ρίχνει στα αυτιά σε καλώδια που έχουν x5. Τα black rhodium νομίζω είχαν 150EUR.
θα θελα πάρα πολύ να ανοίξουν όλοι τα καλώδια που έχουν στην κατοχή τους από τον καλό χομπίστα-υπερκατασκευαστή Άρτζυ και να δουν από μέσα τι υπάρχει....

Αν γινόταν και σε event κανονικό με κάμερες ακόμα καλύτερα :biggrin:

καλώδια ''φίλων'' σε αντιπαραβολή με εκείνα που έχουν οι ''κράχτες'' του

Reaction score
2.002
θα θελα πάρα πολύ να ανοίξουν όλοι τα καλώδια που έχουν στην κατοχή τους από τον καλό χομπίστα-υπερκατασκευαστή Άρτζυ και να δουν από μέσα τι υπάρχει....

Δεν θα το συνεχίσω. Το θέμα το άνοιξα για άλλο λόγο. Όπου Argi βάλτε Nordost.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.141

Τι περιμένεις να έχει δλδ?
Τρία καλώδια με stranded σύρματα μάλλον στους ακροδέκτες.
Τι άλλο μπορεί να έχει δλδ? Κανά πυκνωτή?

Reaction score
2.002
αν παίρνεις όρκο γι αυτό....εγώ πάσο :whistling: θα σαι από τους τυχερούς φαίνεται:biggrin:
Νομίζω είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις ότι αν ήθελα να σου διαφημίσω το καλώδιο του Argi θα σου έλεγα ότι αντικατέστησε ένα καλώδιο που έχει 3000Ε όχι 150Ε.

Αν ήθελα απο την άλλη να στο παίξω ιστορία δεν θα σου έλεγα για καλώδιο του Argi, αλλά για καλώδια των 10.000Ε που μεταμόρφωσαν τα sub.

Νομίζω είναι κοινή λογική τα παραπάνω.

Τέλος από μένα το θέμα Argi.

Reaction score
6.815
Νομίζω είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις ότι αν ήθελα να σου διαφημίσω το καλώδιο του Argi θα σου έλεγα ότι αντικατέστησε ένα καλώδιο που έχει 3000Ε όχι 150Ε.

Αν ήθελα απο την άλλη να στο παίξω ιστορία δεν θα σου έλεγα για καλώδιο του Argi, αλλά για καλώδια των 10.000Ε που μεταμόρφωσαν τα sub.

Νομίζω είναι κοινή λογική τα παραπάνω.

Τέλος από μένα το θέμα Argi.
άντε να σκάσουν μύτη και τα σεντονάτα ποστ σιγά σιγά...
Αρτζυ θα λέτε και θα κλαίτε.

Πολύ καλά καλώδια φτιάχνει, αρτζυ κέιμπλς, παίρνει σοβαρά τη δουλειά
του, σα τον άλλο:

View attachment 266220
άντε να σκάσουν μύτη και τα σεντονάτα ποστ σιγά σιγά...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.113
Members
38.277
Νεότερο μέλος
ParloseT