- Reaction score
- 36.340
ευτυχως ποσταρε απο κατω ο wave και λιγο καπως συμμαζευτηκε η φαση
Ήσουν το τελευταίο μου αποκούμπι, νόμιζα πως είσαι υποστηρικτής μου, σε έχω δει να τρώς μπάμιαευτυχως ποσταρε απο κατω ο wave και λιγο καπως συμμαζευτηκε η φαση
Ηρέμησε καλέ, 3 φορές τη βδομάδα τις βάζω στο τραπέζι, το πολύ 4.Είναι τέλειες οι μπάμιες, απίστευτα παρεξηγημένο φαγητό αλλά όχι για κάθε μέρα ξέρω γω
Έχω φούρνο, τον έχει δει.είμαστε πολλοί τελικά
χρήστου φτιάξε φούρνου!
Άντε 5.Ηρέμησε καλέ, 3 φορές τη βδομάδα τις βάζω στο τραπέζι, το πολύ 4.
Έπρεπε να το βάλεις ωμό το μπρόκολο, να δούμε αν θα μπορέσει να το καταπιεί.Τραχανάς γλυκός με κότα!!
Θέλω καλή δουλειά, όχι τσαπατσουλιές, έχω ρίξει και φως να στο κάνω πχιο εύκολο View attachment 267939
Τα γεμιστά είναι με κιμα (το γράφω)Ρύζι με μακαρόνια ; Εκτός και εάν είναι μόνο με κιμά τα γεμιστά.
Σκέτο κιμά φαντάζομαι.Τα γεμιστά είναι με κιμα (το γράφω)
ΌχιΣκέτο κιμά φαντάζομαι.
Κάποια στιγμή θα βάζεις καρδούλες σε όλα τα φαγητά μου....Επιτέλους, έβαλα καρδούλες σε φαγητό σου!
Εννοείται, φτάνει να πείσω την σύζυγο να μη βάλει ρύζι στα γεμιστά διότι πάει μισή μισή η γέμιση ρύζι/κιμά.Όχι
Τεμαχίζω τις γεμιστές πιπεριές (με κιμα) και βάζω την ποσότητα (~200γρ) ζυμαρικού που θέλω, φιογγακι, σπαγγέτι, βίδες κλπ που έχω μόλις βράσει. Τα ανακατεύω , σα να είχα μακαρόνια με κιμα και voila.
Και αντί να φάω ψωμι με τα γεμιστά, τρώω αυτόν τον συνδυασμό, δοκίμασε το, το συνιστώ.