ika
News
- Reaction score
- 14.809
σε καταστρέψαμε και σένα μέσα σε 3½ ώρεςI know... Μετά σιγά σιγά... Streamer, cd, etc etc etc
Πάντως στην εικόνα της πλάτης δείχνει είσοδο κεραίας για DAB/FM
σε καταστρέψαμε και σένα μέσα σε 3½ ώρεςI know... Μετά σιγά σιγά... Streamer, cd, etc etc etc
σε καταστρέψαμε και σένα μέσα σε 3½ ώρες
Εντάξει όμως... Μου το φέρατε πολύ ομαλά, ούτε που το κατάλαβα...
Χα... Πήρα προενισχυτή και το έβαλα στο audio που έχει...Αν κρατήσεις τα ηχεία SONY, θα πρέπει να κόψεις τα άσπρα βύσματα και θα τα βάλεις γυμνά στις μπόρνες του νέου ενισχυτή.
Το πικαπ έχει τα δικά του καλώδια με RCA που θα συνδεθούν στον ραδιοενισχυτή/ενισχυτή.
Άλλες πηγές δεν θα έχεις αν αγοράσεις μόνο ενισχυτή.
Αλήθεια, πως έχει συνδεθεί το πικαπ στο ηχοσύστημα αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη είσοδος phono;
Εντάξει όμως... Μου το φέρατε πολύ πολύ ομαλά... Δεν το κατάλαβα...σε καταστρέψαμε και σένα μέσα σε 3½ ώρες
Χα... Πήρα προενισχυτή και το έβαλα στο audio που έχει...
Εντάξει όμως... Μου το φέρατε πολύ πολύ ομαλά... Δεν το κατάλαβα...
Εμένα θα με ενδιέφερε να μας πείτε και πως είχατε προσαρμόσει το παίξιμό σας στο πιάνο, όταν αυτό ήταν σε αυτό το δωμάτιο ή τώρα στο άλλο (ιδίως εαν ήσασταν εσείς που παίζατε) ώατε να μην έχετε προβλήματα ακουστικής με τον χώρο. Γνωρίζω κάποιους, τα βασικά, αλλά άλλο είναι να μας τα αναλύατε λίγο εσείς.και πού να βλέπατε και πιο πριν που είχα μέσα καί πιάνο καί βιβλιοθήκη καί δεύτερη πολυθρόνα... Έχουν πάει τώρα σε άλλο δωμάτιο
Τι να σας πρωτοπω... Με ενοχλούσε η αντανάκλαση, το είχα και μπροστά από παράθυρο, ένα αξιοπρεπές όρθιο Yamaha της σειράς U, βούιζε ο τόπος... Τώρα στο άλλο δωμάτιο το οποίο είναι επίσης μικρό, αλλά με ένα γραφείο και μια βιβλιοθήκη μοναχά, σχετικά στο κέντρο, όχι ιδανικά, αλλά πολύ καλύτερα...Εμένα θα με ενδιέφερε να μας πείτε και πως είχατε προσαρμόσει το παίξιμό σας στο πιάνο, όταν αυτό ήταν σε αυτό το δωμάτιο ή τώρα στο άλλο (ιδίως εαν ήσασταν εσείς που παίζατε) ώατε να μην έχετε προβλήματα ακουστικής με τον χώρο. Γνωρίζω κάποιους, τα βασικά, αλλά άλλο είναι να μας τα αναλύατε λίγο εσείς.
Ναι δύσκολο.Τι να σας πρωτοπω... Με ενοχλούσε η αντανάκλαση, το είχα και μπροστά από παράθυρο, ένα αξιοπρεπές όρθιο Yamaha της σειράς U, βούιζε ο τόπος... Τώρα στο άλλο δωμάτιο το οποίο είναι επίσης μικρό, αλλά με ένα γραφείο και μια βιβλιοθήκη μοναχά, σχετικά στο κέντρο, όχι ιδανικά, αλλά πολύ καλύτερα...
Πως ακούς από το πικαπ; Δεν βλέπω (από προδιαγραφές στο net) να έχει είσοδο phono το ηχοσύστημα σουΤο πικάπ είναι must γιατί ακούω βινύλιο ως επί το πλείστον και ραδιόφωνο... Κοινώς τα cd μπορούν να περιμένουν...
Έχει είσοδο audio , πήρα και έναν προενισχυτή και το συνέδεσα...Πως ακούς από το πικαπ; Δεν βλέπω (από προδιαγραφές στο net) να έχει είσοδο phono το ηχοσύστημα σου
Μακριά από μένα οι συμβουλές συνοικεσίων...Α, για hifi γράφετε; άλλο νόμιζα από τον τίτλο.
Που να δεις και το νήμα "Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου"Α, για hifi γράφετε; άλλο νόμιζα από τον τίτλο.
Ωραία. Οπότε κρατάς τον προενισχυτή phono που έχεις και το πικαπ και τα υπολοιπα τα παροπλίζεις.Έχει είσοδο audio , πήρα και έναν προενισχυτή και το συνέδεσα...
..σημασία δεν έχει τι γράφεις , αλλά που καταλήγεις. ...Α, για hifi γράφετε; άλλο νόμιζα από τον τίτλο.
Σιγά σιγά αγοράζεις 4 σαμπ.
Μετά, μιλάμε ξανά.
Τι συμβουλές; Σαμπ και κουμπάρο θες.Μακριά από μένα οι συμβουλές συνοικεσίων...