Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.144
ευτυχως ποσταρε απο κατω ο wave και λιγο καπως συμμαζευτηκε η φαση
Ήσουν το τελευταίο μου αποκούμπι, νόμιζα πως είσαι υποστηρικτής μου, σε έχω δει να τρώς μπάμια :tongue:

Από βδομάδα σας έχω μεγάλες εκπλήξεις, στείλτε τον μητσοπόδαρο διακοπές και πάρτε του το κινητό :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.144
Είναι τέλειες οι μπάμιες, απίστευτα παρεξηγημένο φαγητό αλλά όχι για κάθε μέρα ξέρω γω
Ηρέμησε καλέ, 3 φορές τη βδομάδα τις βάζω στο τραπέζι, το πολύ 4. :biggrin:
είμαστε πολλοί τελικά
χρήστου φτιάξε φούρνου!
Έχω φούρνο, τον έχει δει.
Με μια φουρνιά ταΐζω όλο το αβσαιτ :roflmao:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.179
Τραχανάς γλυκός με κότα!!
Θέλω καλή δουλειά, όχι τσαπατσουλιές, έχω ρίξει και φως να στο κάνω πχιο εύκολο :lolsign: View attachment 267939
Έπρεπε να το βάλεις ωμό το μπρόκολο, να δούμε αν θα μπορέσει να το καταπιεί. :lolsign:

Reaction score
2.604
Φασόλια φούρνου σήμερα, με διάφορα παρελκόμενα.......Με το ζόρι κρατήθηκα για τις φωτογραφίες.....😁

IMG_20221027_162857.jpg

IMG_20221027_172005.jpg

ΥΓ. Ελπίζοντας ότι δεν θα μπω στη μαύρη λίστα των κρεατοφάγων....😉

Reaction score
11.481
Σκέτο κιμά φαντάζομαι.
Όχι
Τεμαχίζω τις γεμιστές πιπεριές (με κιμα) και βάζω την ποσότητα (~200γρ) ζυμαρικού που θέλω, φιογγακι, σπαγγέτι, βίδες κλπ που έχω μόλις βράσει. Τα ανακατεύω , σα να είχα μακαρόνια με κιμα και voila.
Και αντί να φάω ψωμι με τα γεμιστά, τρώω αυτόν τον συνδυασμό, δοκίμασε το, το συνιστώ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.144
Επιτέλους, έβαλα καρδούλες σε φαγητό σου! 😁
Κάποια στιγμή θα βάζεις καρδούλες σε όλα τα φαγητά μου.... :tongue:

Έκατσα ο άνθρωπος να δω ταινία και πέφτει συνέχεια η σύνδεση του νετ, έχω φάει ήδη όλο το ποπ κορν...

Reaction score
2.451
Όχι
Τεμαχίζω τις γεμιστές πιπεριές (με κιμα) και βάζω την ποσότητα (~200γρ) ζυμαρικού που θέλω, φιογγακι, σπαγγέτι, βίδες κλπ που έχω μόλις βράσει. Τα ανακατεύω , σα να είχα μακαρόνια με κιμα και voila.
Και αντί να φάω ψωμι με τα γεμιστά, τρώω αυτόν τον συνδυασμό, δοκίμασε το, το συνιστώ.
Εννοείται, φτάνει να πείσω την σύζυγο να μη βάλει ρύζι στα γεμιστά διότι πάει μισή μισή η γέμιση ρύζι/κιμά.

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293