JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.855
Πάρε τον μαέστρο @chris77 που το έχει με τις πιστοποιήσεις.Σας εγκαλώ στην τάξη.
Χρειάζομαι έταιρους για πιστοποίηση των δωματίων.
Πάρε τον μαέστρο @chris77 που το έχει με τις πιστοποιήσεις.Σας εγκαλώ στην τάξη.
Κάτσε να σου εξηγήσω κάτι για τις πιστοποιήσεις. Δεν γίνονται με κριτήριο την ποιότητα κατ ανάγκη αλλά την σταθερότητα, αναγκαιότητα και επαναληψιμότητα.Σας εγκαλώ στην τάξη.
Σε αγαπώ , σε εκτιμάω και δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια και δουλειά που πάτησες αλλά πιστοποιήσεις που έχεις κάνει και δεν έχουν αυτές με τη σειρά τους πιστοποιηθεί απο τον ίδιο τον Κο Χρήστο @christos77 .... δεν λαμβάνονται υπόψιν.Στην άλλη έχω κάνει
Εγώ θα πάω σίγουρα. Δεν ξέρω μέρα, είναι πολύ νωρίς.Εσείς που σχολιάζετε εκ του πληκτρολογίου θα έρθετε στην έκθεση να σχολιάσετε και επί του πρακτέου;
Μάλλον δεν έπιασες την απώτερη σημασία των ΄΄μαύρων΄΄ έργων.Οι γέροι κατά τη λαϊκή σοφία πάνε είτε από πέσιμο είτε από *έσιμο.Το άλλου τύπου...πέσιμο είναι που πρέπει να φροντίσουμε γι αποφυγή κατάχρησης άμα δεν γίνεται να πείθουμε.@Bhutia για καλό σου τα λέω .... μην παρεξηγείς .... βλέπω ότι έχεις "επενδύσει" πολύ στην πειθώ και όταν και αυτό το πέπλο θα πέσει και πέφτει όταν γεράσεις ακόμη και αυτό .... δεν θέλω να βρεθείς σε κρίση ή τουλάχιστον να θυμηθείς κάτι απο αυτά που σου λέω. Μην φοβάσαι τίποτε .... όλα είναι απλά και είναι ακριβώς όπως "πρέπει" να είναι ....
Πρόσεχε μόνο μην πας πολύ νωρίς και ΄΄φας΄΄ τίποτε κλεισμένες πόρτες γιατί τότε θα είναι...πολύ αργά.Εγώ θα πάω σίγουρα. Δεν ξέρω μέρα, είναι πολύ νωρίς.
Ναι αλλά έχεις πεί αλλού ότι πας μόνο για συγεκριμένους σκοπούς και φεύγεις σε 40 λεπτά Τωρα με τι σκοπό θα πας ;Εγώ θα πάω σίγουρα. Δεν ξέρω μέρα, είναι πολύ νωρίς.
Ε, όχι βρε συ Bhutia δεν το έπιασα, αφου είμαι κουλτουριάρης τι περίμενες να το πάρω ; το πήρα μεταφορικά.Μάλλον δεν έπιασες την απώτερη σημασία των ΄΄μαύρων΄΄ έργων.Οι γέροι κατά τη λαϊκή σοφία πάνε είτε από πέσιμο είτε από *έσιμο.Το άλλου τύπου...πέσιμο είναι που πρέπει να φροντίσουμε άμα δεν γίνεται να πείθουμε.
Μετά την προαναφερθείσα δημιουργική ασάφεια μας γνωρίζεις και τη δημιουργική...αστάθεια.Ναι αλλά έχεις πεί αλλού ότι πας μόνο για συγεκριμένους σκοπούς και φέυγεις σε 40 λεπτ'α. Τωρα με τι σκοπό θα πας ;
Ε, όχι βρε συ Bhutia δεν το έπιασα, αφου είμαι κουλτουριάρης τι περίμενες να το πάρω ; το πήρα μεταφορικά.
Πάντως nevertheless δεν πήγε τζάμπα το σχόλιο, το μεταμόρφωσα δημιουργικά, δεν μπορεί να πείς.
Αστάθεια φαίνεται στα μάτια κάποιων .... είναι σταθερή, μέχρι να ξαναγίνει ο κύκλος.δημιουργική...αστάθεια.
Μην αυθαδιαζεις μικρεμιά χαρά πιστοποιήσεις μαϊμού θα δώσει.
Σάββατο βράδυ μετά την έκθεση θα κανονίσουμε παρέα; Να πούμε τί είδαμε; Και να τσιμπίσουμε και τίποτα;
Ο σκοπός είναι πάντα ο ίδιος, δεν αλλάζει. Η διάρκεια της επίσκεψης μου δεν εξαρτάται από εμένα αλλά από τα εκθέματα που θα με ενδιέφερε να δω-ακούσω.Ναι αλλά έχεις πεί αλλού ότι πας μόνο για συγεκριμένους σκοπούς και φεύγεις σε 40 λεπτά Τωρα με τι σκοπό θα πας ;
Έλα στον παππούΟ σκοπός είναι πάντα ο ίδιος, δεν αλλάζει. Η διάρκεια της επίσκεψης μου δεν εξαρτάται από εμένα αλλά από τα εκθέματα που θα με ενδιέφερε να δω-ακούσω.
Έλα στον παππού
πολύ καλη ιδέα..Κι ένα πισί εκεί, για πολλ των επισκεπτών.