- Reaction score
- 3.938
Το site θα έχει δωμάτιο;
Σας εγκαλώ στην τάξη.
Χρειάζομαι έταιρους για πιστοποίηση των δωματίων.
Εάν θέλετε ναι.Το site θα έχει δωμάτιο;
Το site θα έχει δωμάτιο;
Ααα, πολύ καλή ιδέα.Εάν θέλετε ναι.
Απλά πρέπει να με ενημερώσετε!
Εγώ μετά χαράς προσφέρω ένα δωμάτιο
Εγώ θα σας παραχωρήσω πιστοποιημένα γκαζάκια.σου παραχωρώ τον γκαζάκια …
ειναι full πιστοποιημένος..
Παίδες,Αντε αβισάιτ, κλειστε ενα δωματιο να στησω τα λινκβιτς, θα βαλετε και τον Βλασση με τον νταποστ hosts και θα γινει το ελα να δεις. Θα ψαχνονται οι αντιπροσωποι, τι εχει το δωματιο που τραβηξε ολο τον κοσμο.
Τις ρακές δεν ξερω ποιος θα στειλει.
σαν πόρτα σε club των 00s θα ναιθα βαλετε και τον Βλασση με τον νταποστ hosts και θα γινει το ελα να δεις.
Άστα αυτά και δραστηριοποιήσου ο άνθρωπος προσφέρει δωμάτιο.σαν πόρτα σε club των 00s θα ναι
το είπα πριν κάποια ποστς.....Άστα αυτά και δραστηριοποιήσου ο άνθρωπος προσφέρει δωμάτιο.
Άντε αντιπροσωπε. Σάμπς υπάρχουν.
σιγά μη βάλεις εσύ στο αμάξι άπλυτες μπλούζες για να τις κατεβάσειςΜε μια μικρή χρέωση, άπλυτες.
…γιατι?…δεν έχει αμάξι?..σιγά μη βάλεις εσύ στο αμάξι άπλυτες μπλούζες για να τις κατεβάσεις
Απ' τον καθρέφτη, σαν μπεκάτσες/τσίχλες.σιγά μη βάλεις εσύ στο αμάξι άπλυτες μπλούζες για να τις κατεβάσεις
Διαβλέπω έναν ΄΄κίνδυνο΄΄ , σε περίπτωση που θα στηνόταν κάτι με όλες τις διατυπώσεις , να είναι τόσο συνταρακτικό το αποτέλεσμα ώστε να προκαλούσαν γενική διακοπή ρεύματος για να μην εκτεθούν προχειροδουλειές σε στησίματα από άλλα δωμάτια.Ένα δωμάτιο με 5 μικροσκοπικά δορυφοράκια (τίποτα 5-αρια Νιούμαν τα 120) και 8 γιγάντια σαμπ (12-αρια μίνιμουμ) θα έστηνα εγώ.
Απόσταση ακρόασης για κάθε δορυφορίδι, σε κύκλο, τα 2 μέτρα. Τα σαμπ αναλόγως χώρου, είτε plane wave array είτε μπρος πίσω με ανάποδα που θέλει ο νταποστ.
Και κάτσε στο κέντρο να σου δείξω κάτι.
Έχωνα και 4 δορυφορίδια ταβανιού, για 5.8.4 σεταπ.
Δεκτή μουσική από μέταλ και Μόμπι, έως κλασσική και Τραπ. Οτιδήποτε, όλα τα σφάζω.
Υπογλωσια δωρεάν στην έξοδο.