- Reaction score
- 161
Καλησπέρα σας….
Αν έχω δικαναλο ήχο με προενισχητη και τελικούς….πως μπορώ να βάλω sub?
Αν έχω δικαναλο ήχο με προενισχητη και τελικούς….πως μπορώ να βάλω sub?
Το sub υπάρχει;
Όχι…αυτή … θα ήταν άλλη ερώτηση…
Αν υπάρχουν δλδ… μουσικά sub…. Η είναι το ίδιο όλα …
Ναι…
Sonus faber Guarneri homage
Και ο χώρος… 5χ4m περίπου…
Είναι πραγματικά πολύ καλά στην λεπτομέρεια…Cat sl1
Cary 805c
Με αιφνιδίασεςCat sl1
Cary 805c
Με αιφνιδίασες
Άλλα περίμενα.
Cat sl1
Cary 805c
Είναι πραγματικά πολύ καλά στην λεπτομέρεια…
Υστερουν ομως στα μπάσα..
Περίμενες τρανζίστορ;;;
Για sub μιλάμε;Ρώτησες τον Σάκη (sonus hifi) για κανά used παλιό; ή εκθεσιακό; faber εννοείται.
Άλλος thvaΕίμαι της λάμπας…
Όλα λαμπατα τα έχω.. μέχρι και το cd… χαχαχα
Τον χειμώνα.. ακούω μουσική με 621 watt κατανάλωση και δεν χρειάζεται καλοριφέρ… χαχαχα
Δεν χρειαζεται να εχει εξοδο sub, στελνεις το σημα στο sub, εκει αναλαμβανει το ενσωματωμενο κροσοβερ τον διαχωρισμο των συχνοτητων και στελνει τα χαμηλα στον ενισχυτη του subwoofer και το υπολοιπο φασμα μεσω των εξοδων, στον τελικο που θα οδηγει τα ηχεια σου.Σε πια έξοδο του προενισχητη;
Δεν έχει ένδειξη sub…
Έξοδο του sub στους τελικούς;
Που δηλ;
Να ενημερώσω πως δεν έχω ασχοληθεί ποτε με σύνδεση sub σε δικαναλο…
Παλιότερα είχα home cinema .. αλλά ήταν εύκολο να συνδεθεί .. μιας και ο πολυκαναλοσ ενισχυτής είχε έξοδο sub..
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι σύνδεσης..Δεν χρειαζεται να εχει εξοδο sub, στελνεις το σημα στο sub, εκει αναλαμβανει το ενσωματωμενο κροσοβερ τον διαχωρισμο των συχνοτητων και στελνει τα χαμηλα στον ενισχυτη του subwoofer και το υπολοιπο φασμα μεσω των εξοδων, στον τελικο που θα οδηγει τα ηχεια σου.
Από πια έξοδο του προ .. στέλνω το σήμα στο sub όμως;Δεν χρειαζεται να εχει εξοδο sub, στελνεις το σημα στο sub, εκει αναλαμβανει το ενσωματωμενο κροσοβερ τον διαχωρισμο των συχνοτητων και στελνει τα χαμηλα στον ενισχυτη του subwoofer και το υπολοιπο φασμα μεσω των εξοδων, στον τελικο που θα οδηγει τα ηχεια σου.
Μα γι αυτό ρώτησα αν υπάρχουν μουσικά… αν το λέω σωστά και για home cinema…subs.Υπαρχουν και άλλοι τρόποι σύνδεσης..
Το θέμα είναι να γίνει σωστή επιλογή sub/s.. Εγώ θα τον πήγαινα σε ομόσταυλα. Εναλλακτικά ίσως σε chario. Αν θέλει ο φίλος μπορώ να ρωτήσω εγώ τον κ. Χατζηδημητρίου.Subwoofer: Συνδέσεις με ενισχυτή και τοποθέτηση
Τα subwoofers είναι σχεδιασμένα να αναπαράγουν τις χαμηλότερες νότες του μουσικού φάσματος (χαμηλές ακουστικές συχνότητες γνωστές σαν μπάσα -bass). Mέσω του crossover απομονώνονται οι μπάσες συχνότητες και οδηγούνται στο subwoofer το οποίο αναπαράγει τις χαμηλές συχνότητες που λείπουν από τις...www.avsite.gr
Δες το link. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Πρώτα όμως να έχεις το sub. Έχει σημασία.Από πια έξοδο του προ .. στέλνω το σήμα στο sub όμως;