gonis
Luger
- Reaction score
- 12.038
…και κάπου πεταμένα στο κάτω μερος ενός ρακ ήταν κάτι mola mola μόνο μπλοκ σε στατική επιδειξηΝaim 2x90 watts στο καναλι...!
Εμπορικες συμφωνιες προηγουνται
…και κάπου πεταμένα στο κάτω μερος ενός ρακ ήταν κάτι mola mola μόνο μπλοκ σε στατική επιδειξηΝaim 2x90 watts στο καναλι...!
Νομίζω μπορείς να τα ακούσεις σε χώρο της εταιρείας εμένα πάντως πιο πολύ μου άρεσε το tritor από τη σειρά status τσεκαρε το καί αυτόΚαλησπέρα σε όλους. Τι γνώμη έχουν όσοι είναι πιο καλοί "γνώστες" για τα Rois Status 8 από όσους τα άκουσαν ? Ρωτώ γιατί είχα ακούσει πολλά χρόνια πριν κάποιο αρκετά παλιότερο μοντέλο που μου έρεσε, και τα σκέφτομαι και τώρα για αγορά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να παρακολοθουθήσω την έκθεση.
Δεν είμαι γνώστης, είμαι κάτοχος των παλαιών Status 5 + center + surround και, καθώς ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω την εμπρόσθια τριάδα, κάθισα αρκετή ώρα να ακούσω τα 8.Καλησπέρα σε όλους. Τι γνώμη έχουν όσοι είναι πιο καλοί "γνώστες" για τα Rois Status 8 από όσους τα άκουσαν ? Ρωτώ γιατί είχα ακούσει πολλά χρόνια πριν κάποιο αρκετά παλιότερο μοντέλο που μου έρεσε, και τα σκέφτομαι και τώρα για αγορά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να παρακολοθουθήσω την έκθεση.
πες δυο λόγια τότε ..Υ.Γ. και άσχετο: δεν είδα κανέναν να αναφέρεται στο σύστημα του δωματίου της Eligo. Προσωπικά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Δυο λόγια, κυριολεκτικά, γιατί δεν μπορώ να πω ότι είμαι επαΐων.πες δυο λόγια τότε ..
Τελικά σωστό ήταν της Athens Pro Audio, 19.00
Πάνω από 200.000€
- - - - - - - - - - - -
Για το χώρο και το ξενοδοχείο τι να πεις, ειδικά οι μεγάλοι χώροι είναι θαυμάσιοι. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Radisson, έχει και ωραίο roof garden με πισίνα και φανταστική θέα στην Αθήνα. Και ωραίο φαγητό, έχω πάει δύο φορές.
Στον κάτω όροφο ο συνδυασμός Sony Europe - (και η μαεστρία των) Βαγγέλη Λάμπρου - Μανώλη Καστρουνή έδωσε ένα σεμινάριο εικόνας. Σε μια Stewart ALR 158" έπαιζε ο μεγάλος 4K Sony laser προβολέας των 15,000€ και η εικόνα ήταν χάρμα οφθαλμών. Χρώμα, λευκά και μαύρα ήταν θαυμάσια. Δεν ήθελες να φύγεις. Πήγα δύο φορές, την δεύτερη κάτσαμε παραπάνω. Καθώς έβλεπες τα demos και τον Maverick να περνά τα βουνά, αυτό που άκουγες ήταν σαν να ήσουν σε αίθουσα. Πολύ ξύλο, για τα γούστα μου. Και καθώς ανάβουν τα φώτα και ο Βαγγέλης μας εξηγεί τι βλέπουμε, βλέπω μπροστά μου δεξιά και αριστερά από την οθόνη δύο Bookshelf Triad, και στη γωνία ένα sub με 2 δωδεκάρια και αυτό είναι όλο, μας είπε ο Βαγγέλης, και λέω ...what?????
Ήταν εμφανές πως δεν υπήρχε surround, αλλά αυτό που ερχόταν από μπροστά (καθόμασταν πρώτη θέση), ήταν κάτι που σε καμία περίπτωση δεν περίμενες από δύο bookshelf και ένα Sub. Θερμά συγχαρητήρια στον Μ. Καστρουνή καθώς επιμελήθηκε και τον ήχο της αίθουσας. Το player των προβολών ήταν ένα Ζappiti.
Α οκ, λάθος κατάλαβα εγώ τότε.Ευχαριστω πολύ για τα καλά σας λόγια...
Μια διευκρίνηση : Τον ήχο τον είχε επιμεληθεί ο φίλος Σωτηριάδης Φωτης που ανήκει στην ομάδα του Βαγγέλη.
Με τι ενισχυτή έπαιζε το σύστημα ? Ειλικρινά εντυπωσιάστηκαΕυχαριστω πολύ για τα καλά σας λόγια...
Μια διευκρίνηση : Τον ήχο τον είχε επιμεληθεί ο φίλος Σωτηριάδης Φωτης που ανήκει στην ομάδα του Βαγγέλη.
Blaze power connect 3004Με τι ενισχυτή έπαιζε το σύστημα ? Ειλικρινά εντυπωσιάστηκα
4x400 Watts στα 8 ohm.Blaze power connect 3004
Τετρακάναλος. Τα δύο καναλια οδηγούσαν τα left, right και τα άλλα δύο κανάλια έπαιζαν τα 2 μεγάφωνα των subs τα οποία δεν ήταν ενεργά.
Πήγες σήμερα;Μια ειδική αναφορά στα δυναμικά και μόνο. Τα Dutch & Duτch είχαν πάρα πολύ καλά δυναμικά, ισορροπημένα και καταμερισμένα σωστά και όμορφα σε όλο το φάσμα, ομαλά, ξεκούραστα, φυσικά, χρονικά σωστά, καθόλου "νευρικά" ή "νωχελικά".
Ναι για λίγο, μιάμιση ώρα το πρωί.Πήγες σήμερα;
Photos pls.Ναι για λίγο, μιάμιση ώρα το πρωί.
Ψεύτης. Τέτοια ώρα ήταν όλα κλειστά.Ναι για λίγο, μιάμιση ώρα το πρωί.
Αφού έχουμε εσένα, που βγάζεις και καλές.Photos pls.